Poradna duly
Jana Čurdová
@Šalvějka - tak to moc gratuluju ![]()
U mě taky velký UTZ v pořádku, a je to teda zase holčička. Trošku mě to zamrzelo, na chlapečka jsem se fakt už upla, ale tak hlavně když bude zdravá
to je jasné.
Jen mi prý placenta doléhá na branku, tak mě musí ještě gyndař více vyšetřit, co a jak. Ale prý se ještě může vytáhnout. Nesmím nic těžkého zvedat, kvůli krvácení.
Takže jdeme do druhé poloviny
![]()
Březen bude ve znamení holčiček, taky nám na velkým UTZ řekli holčičku a paní gyndařka potvrdila:-) Já ji tak chtěla:-))
Ahoj holky,
koukám, že se tady nikdo dlouho neobjevil! Jak se máte? Jak prožíváte narůstající týdny těhu?
Něco zajímavého, nového? Jak často chodíte teď k dr.?
My máme xkrát potvrzenou holčičku, takže se moc těšíme, že budeme mít páreček.
Pohyby cítím pravidelně a hlavně nožičku zapíchnutou pod žebry… ale už to nejsou kopy, ale spíš takové celé převalování pupku… jinak malá je už hlavičkou dolů a odhad váhy neznám, ale minulý týden na UTZ obvod hlavičky a stehení kostička odpovídal tt…
To bříško se mi občas hýbe celé a přitom to ani tak necítím a spíš to vidím…
No a dneska to bylo… myslela jsem, že se snad něco děje. Občas mě teď bolí stydká kost a dnes jsem k tomu dostala velký tlak na spodek a různé bolesti do zad… ale pak se malá asi za půl dne hodně zahýbala a přešlo to, tak nevím jak tam byla zaražená?! Teď naštěstí dobré - už jsem se totiž chystala k dr.
Jiank já chodím co 3 týdny ke gyn. a teď budu chodit k Apolináři na průtoky a kontrolu mimča jak roste (ale to je kvůli mé minulosti)…
Co vy? Jak se připravujete doma (výbavičku, pokojíček, kočárek… plínky, praní, žehlení)?
Ahojky. Tak já to holčičkovské skóre trochu vyrovnám, my čekáme chlapečka (jestli se teda Dr. nesekla
). A chtěla jsem se zeptat - chodíte / budete chodit na předporodní kurzy?
@Cajinka1 blahopreji k chlapečkovi:-)já na předporodní kurz začínám chodit v lednu. ![]()
Ahoj tak se sem taky přidávám sice pozdě, ale přece čekáme mimíska v březnu 8.3, máme první termín a už začínám být zvědavá, co to bude, ale nenechali jsme si to říct, ale už se moc moc těším je to naše první mimi ![]()
@bzutka Ahojky…oni tuto skupinku si holky uzavřely…Jinak shodou já má Tp taky 8.3
Ale zde nediskutuji…zkus napsat správci nebo tak o členství ![]()
Ahoj holky. Tak se nam to blizi
. My mame termin 7.3. A cekame holcicku. Jak se tesite, pripravujete? Bojite se porodu nebo se tesite uz jako ja kdy to bude za vama ![]()
My máme termín 8.3. a čekáme překvapení a už se moc moc těšíme
spíš už to chci mít za sebou ![]()
Ahoj já mám termín 31.3. ale asi budu rodit dřív, doufám, že přirozeně
Uz fakt cekam den kdy to na me prijde. Ja to odrodim a bude klid ![]()