Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
12.11.14 12:20

@siisi Ahojky, tak jak dopadl ten velký utz? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
12.11.14 19:19

@Šalvějka - tak to moc gratuluju :kytka:
U mě taky velký UTZ v pořádku, a je to teda zase holčička. Trošku mě to zamrzelo, na chlapečka jsem se fakt už upla, ale tak hlavně když bude zdravá :srdce: to je jasné.
Jen mi prý placenta doléhá na branku, tak mě musí ještě gyndař více vyšetřit, co a jak. Ale prý se ještě může vytáhnout. Nesmím nic těžkého zvedat, kvůli krvácení.
Takže jdeme do druhé poloviny :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.11.14 09:52

Březen bude ve znamení holčiček, taky nám na velkým UTZ řekli holčičku a paní gyndařka potvrdila:-) Já ji tak chtěla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
14.11.14 14:15

Taky nám potvrdili holčičku. :srdce: :andel:

• Citovat
  • Upravit
5695
14.11.14 14:17

Téda, to bude babinec :-) holky gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
26.12.14 17:23

Ahoj holky,

koukám, že se tady nikdo dlouho neobjevil! Jak se máte? Jak prožíváte narůstající týdny těhu?
Něco zajímavého, nového? Jak často chodíte teď k dr.?

My máme xkrát potvrzenou holčičku, takže se moc těšíme, že budeme mít páreček.
Pohyby cítím pravidelně a hlavně nožičku zapíchnutou pod žebry… ale už to nejsou kopy, ale spíš takové celé převalování pupku… jinak malá je už hlavičkou dolů a odhad váhy neznám, ale minulý týden na UTZ obvod hlavičky a stehení kostička odpovídal tt…
To bříško se mi občas hýbe celé a přitom to ani tak necítím a spíš to vidím…
No a dneska to bylo… myslela jsem, že se snad něco děje. Občas mě teď bolí stydká kost a dnes jsem k tomu dostala velký tlak na spodek a různé bolesti do zad… ale pak se malá asi za půl dne hodně zahýbala a přešlo to, tak nevím jak tam byla zaražená?! Teď naštěstí dobré - už jsem se totiž chystala k dr.

Jiank já chodím co 3 týdny ke gyn. a teď budu chodit k Apolináři na průtoky a kontrolu mimča jak roste (ale to je kvůli mé minulosti)…

Co vy? Jak se připravujete doma (výbavičku, pokojíček, kočárek… plínky, praní, žehlení)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
31.12.14 07:17

Ahojky. Tak já to holčičkovské skóre trochu vyrovnám, my čekáme chlapečka (jestli se teda Dr. nesekla :-) ). A chtěla jsem se zeptat - chodíte / budete chodit na předporodní kurzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
31.12.14 08:39

@Cajinka1 blahopreji k chlapečkovi:-)já na předporodní kurz začínám chodit v lednu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.1.15 14:43

Ahoj tak se sem taky přidávám sice pozdě, ale přece čekáme mimíska v březnu 8.3, máme první termín a už začínám být zvědavá, co to bude, ale nenechali jsme si to říct, ale už se moc moc těším je to naše první mimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.1.15 17:26

@bzutka Ahojky…oni tuto skupinku si holky uzavřely…Jinak shodou já má Tp taky 8.3 :) Ale zde nediskutuji…zkus napsat správci nebo tak o členství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.2.15 13:50

Ahoj holky. Tak se nam to blizi :). My mame termin 7.3. A cekame holcicku. Jak se tesite, pripravujete? Bojite se porodu nebo se tesite uz jako ja kdy to bude za vama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
21.2.15 14:31

My máme termín 8.3. a čekáme překvapení a už se moc moc těšíme :-) spíš už to chci mít za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
21.2.15 14:40

Ahoj já mám termín 31.3. ale asi budu rodit dřív, doufám, že přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 17:47

Ahoj holky, můžu se taky přidat? mám termín 5.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
22.2.15 02:07

Uz fakt cekam den kdy to na me prijde. Ja to odrodim a bude klid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie