Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
25.2.15 00:08

No muj doktor prave ty pristroje na mereni nema, zadny monitoring mi nedelal a v porodnici mi rekli, ze me vezmou az od toho 39 tydne, tak se mi to moc nezda. Asi si budu muset dupnout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.2.15 00:08

Jinka jsem pribrala 12 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
25.2.15 08:50

Ja 7 kg :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.2.15 12:48

@Cinska Marenka nestresuju, tak to je, ale váhu neřeším, pak to nějak půjde snad dolů :-) taky chci kojit, tak doufám, že to půjde :-) a venku jsem i předtím trávila dost času, pořád přemýšlíme myslíte, že je bezpečný takový ten kočárek za kolo? já, že v létě hodně jezdíme na kole… takže bych pak zase chtěla jezdit na kole, ale právě nevím jak s mrnouskem… jinak fakt pak se musí na ten přístroj každý den jo? jinak doufám, že přenášet nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.2.15 12:49

@Elleila být tebou tak bych si to vydupala mě to těď dělá každý týden ten monitoring a tak vím, že zatím je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.2.15 12:51

Mně taky dělá monitor každý týden, už jsem byla třikrát… Akorát, že ta naše malá se vždycky začne strašně mrskat, tak jí tam tou sondou vždycky musím nahánět, aby na tý křivce vůbec něco bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.2.15 12:54

@Lucjeje tak to máme stejný asi jim to nějak vadí ten zvuk, popravdě kdo by chtěl poslouchat sám sebe? :D :D a jinak čtete pohádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 15:00

@bzutka já čtu pohádky pětileté dceři každý večer před spaním, takže je v podstatě musí poslouchat i mrňous :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.2.15 15:33

@Cinska Marenka tak to jo :-) a myslíš, že to potom bude účinný? na větší klid? :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.2.15 15:33

My pohádky nečteme, ale přítel jí vypráví každý večer, když je doma, co všechno spolu budou dělat za lumpárny :-) Pohádky si musím trochu oživit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 15:37

@bzutka no tomu nevěřím, ale aspoň mám klid od té starší :lol:
@Lucjeje přítel mluví s miminkem? závidím… můj se ani nezeptá, jak se mu (nebo mně) daří :( Jediný co ho zajímá, jestli už jedeme do porodnice, takže tak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.2.15 15:44

Jo, tak to ten můj zase víc mluví s malou než se mnou :D Ne, on je fakt zlatej, strašně se těší. Až jsem se divila, že vůbec nebyl zklamanej z toho, že čekáme holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 15:52

@Lucjeje no to ten můj byl zklamanej :/ holku doma už máme, teď prostě chtěl kluka… :/ chjo Ti chlapi… občas je vzít lopatou po hlavě :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.2.15 16:03

Já myslim, že u nás je nejvíc zklamaná tchýně :) chtěla mít v rodině dalšího hasiče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.2.15 16:15

U nás se divím, že ho nezajímalo, co to bude :-) spíš ještě měl strac, abych si to nenechala říct já :-D, že to by ho to prý pak štvalo a u nás se stydí mluvit na bříško, takže občas ho k tomu přesvědčuji, aby vůbec mluvil na bříško :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí