Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.15 11:38

@Lucjeje a jak teď budeš často chodit do porodnice, každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.15 11:41

@chrastitko11 Já si jen lehla, doktor mi řekl, ať hodně pokrčím nohy, strčil do mě prst a druhou rukou mi tlačil na břicho. Cítila jsem takovej velkej tlak… Příjemný to nebylo, ale dalo se to přežít. To, že mi ho udělal mi došlo až pak, když řekl, že budu možná trochu špinit. No, přijela jsem domů, šla na záchod a krvácela jsem, ale prý je to normální. Tak se toho neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 11:42

@chrastitko11 hlavně moc nečti :D dá se to vydržet, už si přesně nepamatuju, asi to trošku nepříjemné bylo, ale nic, co by bylo kruté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.15 11:42

@Cinska Marenka Nene, v pátek jdu jen natočit monitor, a do poradny zase v pondělí. I když strašně doufám v to, že už nestihneme ani jedno :-) Bojim se toho vyvolávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 11:59

@Lucjeje jo mě můj dr. už měsíc upozorňoval, že můžu porodit dřív, no nějak se hodně sekl :D tak snad nebudu muset na vyvolání :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.3.15 21:27

@chrastitko11 @Lucjeje @Cinska Marenka tak to by mě taky zajímalo ten hamilton a jinak já jdu ještě příští pondělí ke svýmu gynekologovi a pak mě pošle do porodky a termín v neděli, tak snad se mimískovi bude chtít samotnému ven jinak odhad máme 3581g :-) ale to ti to chtěl vyvolat brzo teda :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.3.15 23:21

@bzutka Ja jdu do porodky rano, tak jsem zvedava co me rekne.. I kdyz ted uz si muzou stejne rikat co chcou.. :nevim: ja uz jsem dle doktorky nachystana od minuleho tydne a furt nic.. Nejak prestavam verit tomu, ze vubec kdy porodim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.3.15 07:33

Když nad tím tak přemýšlím, tak teď lituju, že jsem si ten porod nenechala vyvolat. Aspoň bych věděla, kdy to přijde. Takhle mě furt po tom Hamiltonovi bolí břicho, špiním, ale jinak se nic neděje. Už je to moc dlouhý. A čím víc se blížím do finále, tím víc mě všechno bolí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
3.3.15 12:25

Ahoj muzu sejeste taky pridat? mam termin v patek, ale stale se nic nedeje jen me kazdy den boli bricho, ale nic z toho neni. V po deli jsme byla nam onitoru a dr. rikal ze jestli tam prijdu jeste pristi pondeli tak v utery mam nastup do nemocnice na vyvolani a do toho sem i teda moc nechce, prvniho syna jsme mela vyvolavanyho a chtela bych ted zazit normalni porod tka doufam ze se neco rozjede do te doby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 15:19

@verunka8812 ahoj, vítej mezi námi :) :mavam: já mám termín teď ve čtvrtek 5.3. (dnes jsem měla mít dle fakultní nemocnice a nic se neděje :D) zítra jsem objednaná do porodnice na kontrolu, tak jsem zvědavá, co se dozvím, ale taky to zatím nějak nevypadá. U dcery mě strašili vyvoláním, a nakonec vylezla sama dřív, no teď to je napínavý no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.3.15 15:48

@chrastitko11 tak tak jsem už přestala věřit, že porod asi se tam chce usídlit napořád :-D tak jsem zvědavá, jak to s námi zkončí… zatím tedy všem straší vyvoláváním a nevíte někdo jak to jako probíhá mám z toho hrůzu.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.3.15 15:55

@bzutka Joo, tak já mám nástup na vyvolání v úterý… Taky z toho mám hrůzu. Ségře taky porod vyvolávali, a po 18 hodinách kontrakcí jí nakonec kuchli… A já mám představu takovou, že mi praskne voda, v klidu dojedu do porodnice, a do tří hodin je malá na světě :D a tý představy se nechci vzdát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 16:16

@Lucjeje :palec: kéž by :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.3.15 16:44

@Lucjeje taky si říkám kéž by já mám v pondělí poslední kontolu u gynekologa v pondělí a to mě pošle do porodky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
3.3.15 16:58

@bzutka jo ja vim mela jsme vyvolavanyho prvniho syna- rano mi zavedli tabletku- asi nejakej cipek s prostaglandinem, to bylo asi pul 9 a do obeda mi zacali takovy mirny ms bolesti pobolivani v podbrisku, sestra jen chodila a rikala ze to neni ono ze by me muselo bolet cely bricho, ale litala jsme nazachod porad nakonec jsme si kolem 14 hodin rekla o klistyr a ten to rozjen naplno pak asi za hodinu rupli vodu a to byl teprve mazec manzel dojel jak pustili rybnik a od ty doby byl se mnou, no a Jirik se narodil v 17:44 sice to byl mazec, ale prej vyvolavanej porod boli vic jak prirozenej tak prave chci zazit prirozenej abych mohla porovnat :-D
A vyvolavanej se da taky prezit takze to urcite bude v klidu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital