Poradna duly
Jana Čurdová
Úklid nepomáhá… Já myla okna, drhla podlahu na čtyřech, a jediný, co se stalo bylo to, že jsem nemohla vstát
a dva dny mě bolely záda jako blázen. Vůbec mi nepřijde, že bych měla zítra rodit. Sázela jsem na dnešek, protože to mám chlapa v práci, tak uvidíme ![]()
Nejhorší je stejně to čekání… Nevíš den ani hodinu a vůbec nevíš, co tě čeká. Nebo aspoň já to teda nevim
Ale z porodu třeba strach nemám. Nebo třeba to přijde, až se to rozjede, ale zatím jsem celkem v klidu
Co vy? Máte strach? Těšíte se?
@Lucjeje mě to nějak nedochází, tak nějak tuším do čeho jdu, pokud to bude jako u dcery, tak to přežiju
ale spíš se bojím věcí do porodu, abych stihla předat dceru, chlap mě mohl odvézt a nemusela si volat sanitku (máme to do města 15 km), aby byla dcera zdravá a mohla se přijít podívat na mimčo do porodnice, protože od včerejška má velkou rýmu, s tím by ji nepustili ![]()
@Cinska Marenka U nás má zase velkou rýmu chlap, takže oufam, že než si malá vypustí bazén, tak ho to přejde
Já se zase bojim věcí po porodu. Je to naše první, takže se mi hlavou honí takový ty věci, jak to všechno zvládnem, a tak ![]()
@Lucjeje na věci po porodu jsem až moc v klidu, tak snad nebude nějakej problém
uvidíme, jak to příjde, třeba budu vyšilovat a budu zralá na Bohnice ![]()
Ja to mam tak, ze vidim, ze bude vse strasne jednoduchy.. Porod rychlej. A mala pak hodne uchrapane miminko ![]()
Holky jak ste na tom s psychikou? Ja jsem posledni tyden furt ubulena a precitlivela. Mam pocit, ze me pritel nema rad a jsem dobra jen na zehleni a prani ![]()
Mě štve, že mě přítel nenechá už nic dělat. Připadám si naprosto nepoužitelná… On je schopnej si vyprat i vyžehlit, takže mně zase přijde, že mě vůbec nepotřebuje ![]()
@bzutka No, u nás právě i všetně žehlení
jenže já si pak připadám úplně pitomě, protože chodí do práce, a ještě aby doma gruntoval a tak, když přijde domů… to je mi proti srsti. Ale dneska jsem se teda na všechno vykašlala, protože mě od rána pobolívá břicho a mám ho dole jakoby hodně napnutý, tak snad už se tam něco chystá ![]()
@Lucjeje to já mám věčně oteklý nohy i když je mám nahoře dnes mu můžu asistovat v kuchyni při vaření véči no mě taky nic nedovolí a je mi to taky proti srsti, ale radši se s ním nehádám nemá to cenu
jediný co si nechá udělat je masáž zad za odměnu tak to kompenzujeme denně aspoň tím ![]()