Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
1.3.15 10:18

Úklid nepomáhá… Já myla okna, drhla podlahu na čtyřech, a jediný, co se stalo bylo to, že jsem nemohla vstát :D a dva dny mě bolely záda jako blázen. Vůbec mi nepřijde, že bych měla zítra rodit. Sázela jsem na dnešek, protože to mám chlapa v práci, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 10:40

@Lucjeje a sakryš, zmařila jsi mi iluze :D ale já se nedám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.15 10:48

Nejhorší je stejně to čekání… Nevíš den ani hodinu a vůbec nevíš, co tě čeká. Nebo aspoň já to teda nevim :) Ale z porodu třeba strach nemám. Nebo třeba to přijde, až se to rozjede, ale zatím jsem celkem v klidu :-) Co vy? Máte strach? Těšíte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 11:03

@Lucjeje mě to nějak nedochází, tak nějak tuším do čeho jdu, pokud to bude jako u dcery, tak to přežiju :D ale spíš se bojím věcí do porodu, abych stihla předat dceru, chlap mě mohl odvézt a nemusela si volat sanitku (máme to do města 15 km), aby byla dcera zdravá a mohla se přijít podívat na mimčo do porodnice, protože od včerejška má velkou rýmu, s tím by ji nepustili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.15 11:14

@Cinska Marenka U nás má zase velkou rýmu chlap, takže oufam, že než si malá vypustí bazén, tak ho to přejde :D Já se zase bojim věcí po porodu. Je to naše první, takže se mi hlavou honí takový ty věci, jak to všechno zvládnem, a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 11:34

@Lucjeje na věci po porodu jsem až moc v klidu, tak snad nebude nějakej problém :D uvidíme, jak to příjde, třeba budu vyšilovat a budu zralá na Bohnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
1.3.15 13:33

Ja to mam tak, ze vidim, ze bude vse strasne jednoduchy.. Porod rychlej. A mala pak hodne uchrapane miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.15 13:37

@chrastitko11 Budiž nám všem přáno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
1.3.15 13:45

@Lucjeje tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 13:50

No tak jen, aby nám to pozitivní myšlení vydrželo i pak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
1.3.15 17:26

Holky jak ste na tom s psychikou? Ja jsem posledni tyden furt ubulena a precitlivela. Mam pocit, ze me pritel nema rad a jsem dobra jen na zehleni a prani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.15 17:41

Mě štve, že mě přítel nenechá už nic dělat. Připadám si naprosto nepoužitelná… On je schopnej si vyprat i vyžehlit, takže mně zase přijde, že mě vůbec nepotřebuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.3.15 18:00

@Lucjeje to u nás kromě žehlení udela vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.15 18:05

@bzutka No, u nás právě i všetně žehlení :-) jenže já si pak připadám úplně pitomě, protože chodí do práce, a ještě aby doma gruntoval a tak, když přijde domů… to je mi proti srsti. Ale dneska jsem se teda na všechno vykašlala, protože mě od rána pobolívá břicho a mám ho dole jakoby hodně napnutý, tak snad už se tam něco chystá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.3.15 18:14

@Lucjeje to já mám věčně oteklý nohy i když je mám nahoře dnes mu můžu asistovat v kuchyni při vaření véči no mě taky nic nedovolí a je mi to taky proti srsti, ale radši se s ním nehádám nemá to cenu :D jediný co si nechá udělat je masáž zad za odměnu tak to kompenzujeme denně aspoň tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí