Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.2.15 09:31

@sokolova.marticka taky moc gratuluji, myslím, že míry má krásné :) hlavně ať jste obě v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.2.15 09:42

@sokolova.marticka Jéé, gratuluju :-) Mě pořád pálí žáha, takže jestli je pravda to, co se říká, že to miminko bude vlasatý, tak ta naše cácora musí mít vlasy snad pod zadeček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.2.15 09:51

Tak dnes jsem byla na kontrole a cipek mam pry uz temer vyhlazeny tzv. zaslou branku :). Termin mame 7.3.tak treba to stihneme driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 09:57

@Lucjeje s tou žáhou je to jen pověra, u dcery jsem nemohla vůbec spát, jak mě pálila žáha a „hároš“ z ní fakt nebyl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 09:59

@chrastitko11 já jdu na kontrolu ve čtvrtek, jsem zvědavá, co se dozvím, posledně jsem byla otevřená na 2,5cm, ale s tím se dá klidně i přenášet, termín mám mít 5.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.2.15 10:01

@Cinska Marenka tak to si me moc nepotesila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 10:08

@chrastitko11 u dcery jsem taky byla skoro 3 týdny otevřená a stejně jsem pár dnů přenášela… takže doktor mi iluze nedělá, prý je milion variant :D buď se do příští kontroly neuvidíme (tj.do tohoto čtvrtka), nebo klidně můžu přenášet :D tak si pak vyber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.2.15 11:36

@sokolova.marticka
Gratulace nejvetsi :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.2.15 12:52

@Cinska Marenka sis to cekani me nebavi uz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.2.15 12:54

Mě včera doktor, že jsem furt uzavřená a o čípku nemluvil tak nevím :think: :think:… jinak mamince gratuluji :palec: a hodně zdravíčka miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 12:59

@chrastitko11 chudák moje dítko, bude mít z nás schízu, když je můj doma, tak prcka prosíme, aby už vylezl, ale když je chlap v Praze, tak mrňouse zase prosím, ať si ještě počká na tatínka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.2.15 13:02

@Cinska Marenka jo ja ji taky furt rikam kdy se na nas uz koukne. Aji vsem okolo jak uz to chcu mit za sebou.. A jakmile me v noci vzbudi poslicci tak ji rikam jeste :-D ja chcu spat :-D at si pocka jeste tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 13:45

@chrastitko11 tak poslíčky jsem měla zatím jen jednou, jinak nějak moc nepociťuju, že jsem těhotná :D jako joo, občas nějakej pohyb zaznamenám, ale mě nějak blbě není, takže bych klidně mohla být těhu i dýl, jen mě už štve okolí, co mě neustále „hlídá“ :D spíš jsem nervozní jen z toho načasování… aby byl chlap doma a někdo se postaral o dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.2.15 15:07

Holciny, od kolikateho tydne chodite do porodnice na monitoring? Me objednali az od 39 a to mi teda prijde hodne pozde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.2.15 15:46

@Cinska Marenka Tak to s tím přemlouváním znám, mám chlapa u hasičů v Praze, takže dělá 24 hodin. A než přijede dom, tak bych porodila v koupelně :D Poslíčky mám každý večer, ale zatím je rozháním sprchou. A dneska mi moje čtyřletá neteř řekla, že nechápe, jak se mi tam může vejít celý miminko, když toho tolik sním :D Už aby byl konec, fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí