Poradna duly
Jana Čurdová
@sokolova.marticka taky moc gratuluji, myslím, že míry má krásné
hlavně ať jste obě v pořádku ![]()
@sokolova.marticka Jéé, gratuluju
Mě pořád pálí žáha, takže jestli je pravda to, co se říká, že to miminko bude vlasatý, tak ta naše cácora musí mít vlasy snad pod zadeček ![]()
Tak dnes jsem byla na kontrole a cipek mam pry uz temer vyhlazeny tzv. zaslou branku
. Termin mame 7.3.tak treba to stihneme driv ![]()
@Lucjeje s tou žáhou je to jen pověra, u dcery jsem nemohla vůbec spát, jak mě pálila žáha a „hároš“ z ní fakt nebyl ![]()
@chrastitko11 já jdu na kontrolu ve čtvrtek, jsem zvědavá, co se dozvím, posledně jsem byla otevřená na 2,5cm, ale s tím se dá klidně i přenášet, termín mám mít 5.3. ![]()
@chrastitko11 u dcery jsem taky byla skoro 3 týdny otevřená a stejně jsem pár dnů přenášela… takže doktor mi iluze nedělá, prý je milion variant
buď se do příští kontroly neuvidíme (tj.do tohoto čtvrtka), nebo klidně můžu přenášet
tak si pak vyber ![]()
Mě včera doktor, že jsem furt uzavřená a o čípku nemluvil tak nevím
… jinak mamince gratuluji
a hodně zdravíčka miminku ![]()
@chrastitko11 chudák moje dítko, bude mít z nás schízu, když je můj doma, tak prcka prosíme, aby už vylezl, ale když je chlap v Praze, tak mrňouse zase prosím, ať si ještě počká na tatínka ![]()
@Cinska Marenka jo ja ji taky furt rikam kdy se na nas uz koukne. Aji vsem okolo jak uz to chcu mit za sebou.. A jakmile me v noci vzbudi poslicci tak ji rikam jeste
ja chcu spat
at si pocka jeste tyden..
@chrastitko11 tak poslíčky jsem měla zatím jen jednou, jinak nějak moc nepociťuju, že jsem těhotná
jako joo, občas nějakej pohyb zaznamenám, ale mě nějak blbě není, takže bych klidně mohla být těhu i dýl, jen mě už štve okolí, co mě neustále „hlídá“
spíš jsem nervozní jen z toho načasování… aby byl chlap doma a někdo se postaral o dceru
Holciny, od kolikateho tydne chodite do porodnice na monitoring? Me objednali az od 39 a to mi teda prijde hodne pozde ![]()
@Cinska Marenka Tak to s tím přemlouváním znám, mám chlapa u hasičů v Praze, takže dělá 24 hodin. A než přijede dom, tak bych porodila v koupelně
Poslíčky mám každý večer, ale zatím je rozháním sprchou. A dneska mi moje čtyřletá neteř řekla, že nechápe, jak se mi tam může vejít celý miminko, když toho tolik sním
Už aby byl konec, fakt ![]()