Poradna duly
Jana Čurdová
@kleopa píše:
Děvčata už některá víte pohlaví miminka? Já stále ne.
jeste je brzo, vse jsou jen odhady, ja byla kolem 15tt a tipl kluka, ale neni to jiste.
Tak já byla na běžném vyšetření v 13+5 a pan doktor sám od sebe ukázal na pindíka a říkal, že čekáme s největší pravděpodobností chlapečka. Pindík byl sice malý, ale byl tam a placenta to teda určitě nebyla, tak si myslím, že se strefil. Navíc to říkal sám od sebe. Já jsem se neptala. Příšlo mi to brzy. Uvidíme. Oni kluci se určují asi lepší než holčičky.
Nám doktor řekl, že to vypadá na holčičku, řekl to na prvotrimestrálním screeningu, ale už je to jen pár týdnů do velkého utz, tak si ráda počkám ![]()
Holky a není jedno co to bude? Já tohle teda fakt neřešim. Snažím se zaobírat jinými věcmi než tím, že jsem v tom, takže aktuálně ani nevim, kolikátý týden jsem. Byla jsem u lékařky kvůli bolestem páteře a ta se mne na to ptala a já tam vypadala jak blbka a přemýšlela jsem. ![]()
Teď mám týden po svatbě, takže jsem řešila svatbu, teď řeším fotky pro příbuzenstvo, koupi myčky nádobí a naši společnou poslední minidovolenou - víkend pro dva a jak to všechno ufinancujem. Tento měsíc mám ještě, krom práce, přivýdělek, tak to bude další legranda. Víkend byl super, přesazovali jsme strom (teda dřel muž, chudák) a v neděli jsme stěhovali krámy do zrekonstruované manželovi dílničky. Konečně jsem něco dělala a bylo to úžasné. Nesnášim, když druhý makaj a já čumim. A stát u plotny mne nebaví (i když dneska nebo zítra musim upéct alespoň koláč). Nad oblečkama nepřemýšlím, je moc brzy a když budu něco pořizovat, tak neutrální. Čest ![]()
@budulinek7 ja taky vubec neresim, co to bude
je mi to jedno, budu stastna za zdrave miminko ![]()
@budulinek7 - tak gratulace
.. u prvního jsem to měla podobně, vdávala jsem se a navíc jsem se stěhovala do jiného města. To bylo změn ![]()
Jinak co se týká pohlaví, tak já na to mim mluvím stejně pořád jako na chlapečka, tak už mi to asi nikdo nevymluví ![]()
Jen se nějak nemůžeme shodnout na jménu, a k našemu příjmení se nic z toho, co se mi líbí nehodí.
U prvního to nebyl problém, bylo jasno okamžitě.
@siisi píše:
@budulinek7 - tak gratulace.. u prvního jsem to měla podobně, vdávala jsem se a navíc jsem se stěhovala do jiného města. To bylo změn
My se stěhovali vloni v listopadu, to mám eza sebou, akorát rekonstrukce baráku je stále v plné proudu a jak toho nemůžu teď spoustu dělat, tak mě to vyloženě točí. A točí mne to evidentně tak, že jsme akčně dorazila do práce o hodinu dřív a ani jsme o tom nevěděla. Škoda, že nemůžu taky o hodinu dřív odejít.
@siisi píše:
Jinak co se týká pohlaví, tak já na to mim mluvím stejně pořád jako na chlapečka, tak už mi to asi nikdo nevymluví
Jen se nějak nemůžeme shodnout na jménu, a k našemu příjmení se nic z toho, co se mi líbí nehodí.
U prvního to nebyl problém, bylo jasno okamžitě.
Taky máme problém.
@budulinek7 - to ráčkování neřeš. Hlavně ať se to líbí vám, a hodí se k příjmení. My máme příjmení na L a většina mužských jmen, co se mi líbí na L končí, takže smůla.
@siisi tak to jsme na tom úplně stejně
od začátku mluvíme o mimču jako o chlapečkovi, i když ještě nevíme co to je
a jméno taky nevíme, příjmení sice máme hezký ale bojujem s mužem, každýmu se líbí něco jinýho ![]()
Já mám za sebou dnes další kontrolu, mimčo celých 9 cm..ale triple t. jsem odmítla. Spoustu kamarádkám vyšly falešně negativně, a zbytečně se stresovaly.
@Evke zhruba 15+1 a dr mi řekl jen, že je to 50 na 50