Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16700
21.8.14 12:29
@Nina Filipi píše:
já mám termín 21.3.2014 :-) a dlouho mi to nepřijde :-) je to moje druhé děťátko a tak na to všechno nemám tolik času jako při prvním :-) Ale jsem o hodně klidnější

Muzu mit dotaz? jdes pak na materskou nebo na rodicak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 12:37

@japeruska Já jsem s prvním těhotenstvím také neměla nic, žádné příznaky, bolesti, chutě, prostě nic. Ale nestresovala jsem. Tak se také nestresuj, všechno bude v pořádku, uvidíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 12:38
@japeruska píše:
@LiškaDiviška No, že tam jsou dvě, to je pecka :mrgreen: Ségra má dvojčata, a vím, co je to za radost, ale hlavně starost 8o

no právě, ta starost, to je to, co mě na tom děsí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
21.8.14 12:55

Já jdu na genetiku…Nějaký Kliment, nebo jak se to prostředí jmenuje.:D Byl tam někdo? :D K panu Doležalovi na UTZ

• Citovat
  • Upravit
kleopa
21.8.14 12:57

@LiškaDiviška
To chce klid..:)
Moje mamča měla za sebou 2× dvojčata, po roce :D A byla na vše sama s taťkou…:D

• Citovat
  • Upravit
5695
21.8.14 20:16

@Smilie23 - tak jsem se konečně dívala na ty 3 vývojové vady, které se u prvního scr. zjišťují a potom, co jsem tady v některých debatách zjistila, jaká je to „hra v kostky“, tak se přiznám, že výsledkům bych stejně nevěřila, a že i špatné výsledky by mě nepřiměly to těhotenství ukončit. Takže taky nevím jestli na něj půjdu. U první dcerky jsem to vůbec neřešila, i přes svůj věk. Ale s manželem jsem o tom zatím nemluvila, je fajn, že tvůj manžel má stejný postoj jako ty :), to asi u mužů není až tak běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
21.8.14 20:20
@kleopa píše:
@LiškaDiviška
To chce klid..:)
Moje mamča měla za sebou 2× dvojčata, po roce :D A byla na vše sama s taťkou…:D

8o :potlesk: ty jo, tak to tě může taky potkat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
21.8.14 20:50

@siisi
No jsem těhotná a dr. nic neříkal, že by byly dvě, takže je to spíš ob generaci. :D

• Citovat
  • Upravit
5695
21.8.14 21:00

@kleopa nooo :think: doktor ještě může změnit závěr :lol:, ale většinou to fakt bývá až přes koleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 07:54

@kleopa ty bláho, tak to musí být superžena!!! To jste měli doma tak trochu jestličky a pak školku. :-) u ostatních mi to přijde vtipné, samozřejmě, pokud se jedná o mě, úsměv mi maličko thune. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
22.8.14 07:57
@PetulaPl píše:
Muzu mit dotaz? jdes pak na materskou nebo na rodicak?

jdu z rodičáku na rodičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
22.8.14 08:11

Ahoj maminy, tak se taky hlásím po nějaké době. Ja jdu na ten ultrazvuk 28.8, stat bude 600 a pojištovna má pro těhulky balíček 1000,–. Snad už se dozvím pohlaví. :srdce: Jinan prukazku už mám 3tydny.
A pro velký uspěch nevolnosti už ustoupily, ale chuť k jídlu pořád nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
22.8.14 08:38

@siisi Však si to hezky promysli. A určitě to prober s manželem. Kolik máte ještě času na rozmyšlenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
22.8.14 08:56
@Nina Filipi píše:
jdu z rodičáku na rodičák

Ni ja prave taky a zajimalo by me jak to udeoas ci jak to je? Dosanes v dubnu nejake penize nebo nas necha stat bez penez??? :-( :‚( :‘( :‚( :‘( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.8.14 11:09

@siisi mě by taky špatné výsledky nepřiměly těhotenství ukončit, ale dle výše rizika, bych se rozhodovala pro AMC, vím jistě, že nemám na to, dítě donosit, porodit a navždy se s ním rozloučit :(. takže třeba taková vada by mě přiměla těhotenství ukončit, ale to bych si určitě nechala zjistit přes ten odběr plodové vody, nebo choria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí