Poradna duly
Jana Čurdová
@Nina Filipi píše:
já mám termín 21.3.2014a dlouho mi to nepřijde
je to moje druhé děťátko a tak na to všechno nemám tolik času jako při prvním
Ale jsem o hodně klidnější
Muzu mit dotaz? jdes pak na materskou nebo na rodicak?
@japeruska Já jsem s prvním těhotenstvím také neměla nic, žádné příznaky, bolesti, chutě, prostě nic. Ale nestresovala jsem. Tak se také nestresuj, všechno bude v pořádku, uvidíš!
@japeruska píše:
@LiškaDiviška No, že tam jsou dvě, to je peckaSégra má dvojčata, a vím, co je to za radost, ale hlavně starost
no právě, ta starost, to je to, co mě na tom děsí..
Já jdu na genetiku…Nějaký Kliment, nebo jak se to prostředí jmenuje.:D Byl tam někdo?
K panu Doležalovi na UTZ
@LiškaDiviška
To chce klid..:)
Moje mamča měla za sebou 2× dvojčata, po roce
A byla na vše sama s taťkou…:D
@Smilie23 - tak jsem se konečně dívala na ty 3 vývojové vady, které se u prvního scr. zjišťují a potom, co jsem tady v některých debatách zjistila, jaká je to „hra v kostky“, tak se přiznám, že výsledkům bych stejně nevěřila, a že i špatné výsledky by mě nepřiměly to těhotenství ukončit. Takže taky nevím jestli na něj půjdu. U první dcerky jsem to vůbec neřešila, i přes svůj věk. Ale s manželem jsem o tom zatím nemluvila, je fajn, že tvůj manžel má stejný postoj jako ty
, to asi u mužů není až tak běžné.
@kleopa píše:
@LiškaDiviška
To chce klid..:)
Moje mamča měla za sebou 2× dvojčata, po roceA byla na vše sama s taťkou…:D
ty jo, tak to tě může taky potkat co?
@siisi
No jsem těhotná a dr. nic neříkal, že by byly dvě, takže je to spíš ob generaci. ![]()
@kleopa nooo
doktor ještě může změnit závěr
, ale většinou to fakt bývá až přes koleno
@kleopa ty bláho, tak to musí být superžena!!! To jste měli doma tak trochu jestličky a pak školku.
u ostatních mi to přijde vtipné, samozřejmě, pokud se jedná o mě, úsměv mi maličko thune. ![]()
@PetulaPl píše:
Muzu mit dotaz? jdes pak na materskou nebo na rodicak?
jdu z rodičáku na rodičák
Ahoj maminy, tak se taky hlásím po nějaké době. Ja jdu na ten ultrazvuk 28.8, stat bude 600 a pojištovna má pro těhulky balíček 1000,–. Snad už se dozvím pohlaví.
Jinan prukazku už mám 3tydny.
A pro velký uspěch nevolnosti už ustoupily, ale chuť k jídlu pořád nemám. ![]()
@siisi Však si to hezky promysli. A určitě to prober s manželem. Kolik máte ještě času na rozmyšlenou?
@Nina Filipi píše:
jdu z rodičáku na rodičák
Ni ja prave taky a zajimalo by me jak to udeoas ci jak to je? Dosanes v dubnu nejake penize nebo nas necha stat bez penez???
:‚( :‘( :‚( :‘( ![]()
@siisi mě by taky špatné výsledky nepřiměly těhotenství ukončit, ale dle výše rizika, bych se rozhodovala pro AMC, vím jistě, že nemám na to, dítě donosit, porodit a navždy se s ním rozloučit
. takže třeba taková vada by mě přiměla těhotenství ukončit, ale to bych si určitě nechala zjistit přes ten odběr plodové vody, nebo choria.