Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nozu Má to stejný počet stran, tak to bude jen znovu vydané s novým přebalem.
Ja to ani nedokoukala
vadilo mi dost to obsazeni…nejsem zadny rasista (mam velmi dobrou kamaradku cernosku), ale kdyz tam ta postava nesedi, tak se neda svitit ![]()
Stejne tak jsem jen spesne prelitla treti radu Koruny, protoze jsem se nemohla koukat na Helenu Bonham Carter ![]()
@peta1003 Chápu a taky nekoukám (ale ani nehaním) seriály, kde mi herci nesedí.
A kdo ti tam vadil?
Taky se mi to líbilo. Zhlédnuto asi za dva dny. Klasika no
Teď koukám na You, taky skvělý ![]()
Příspěvek upraven 10.04.21 v 17:24
@cascades Mně tedy nejvíc neseděla královna. To bylo opravdu jak pěst na oko.
@kaja00 píše:
Taky se mi to líbilo. Zhlédnuto asi za dva dny. Klasika noTeď koukám na You, taky skvělý
You je srcovka.
Za mě nej seriál na Netflixu.
@divine woman píše:
@cascades Mně tedy nejvíc neseděla královna. To bylo opravdu jak pěst na oko.
Kvůli barvě? Jako mě se taky nějak zvlášť nelíbila, ale nesouviselo to s barvou kůže. Působila příšerně nesympaticky. I když to asi měla, ale stejně mě to trochu rušilo.
Je to brak
ale libilo se mi to moc… Nekdy si clovek musi oddychnout.. JInak jsem cetla, ze v druhe serii prej ten vevoda uz nebude ![]()
@Kacatko1986 Tak jasně, taková telenovela.
Je brak a brak. Není to nic intelektuálního ani hlubokého, ale dobře se na to dívá. Prostě odpočinková pohádka.
@Kacatko1986 píše:
v druhe serii prej ten vevoda uz nebude
Škoda, no.
Dívalo se na něj fakt dobře.
Jsem si ho hned našla na instagramu a chtěla se pokochat, ale nemá tam žádné polonahé fotky. To mě zklamalo. ![]()
@cascades to jo no, jsem zvedava, o cem to tedy cele bude.. Pry by to melo byt zamerene na toho jednoho z bratru..
@laducha Ti herci ti byli nesympatičtí nebo ti vadilo, že jsou černí?
@Kacatko1986 píše:
zamerene na toho jednoho z bratru..
Podle knihy to bude Anthony. To je ten nejstarší, jestli se dobře pamatuju.
@admin Můžete nám někdo opravit název tématu na Bridgertonovi? Chybí mi tam „r“.