Brigáda od 15 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda od 15 let
Dobrý den, je mi blbé to psát zrovna sem, ale myslím, že jako dospělá generace a navíc maminky byste mohly poradit. Hledám brigádu od 15 let (mám ukončené základní vzdělání) a pořád nic nenacházím. Nějaký tip, prosím? Nejlépe ještě jihočeský kraj. Předem děkuji za jakoukoli odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakykoliv fastfood? Ono asi treba nebudou inzeraty, ale casto kdyz prides osobne se poptat, tak mista maji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba točila zmrzku a dost mě to bavilo, dětičky a tak..
bylo to fajn a teď je zrovna zmrzlinový období
pak jsem zkoušela i fabriku a nejlépe brigádu seženeš u rodičů. Táta zahradník, super zkušenost. U mamky jsem byla taky, ![]()
- Citovat
- Upravit
Bracha delal v Jiznich Cechach v kempech, bylo to i s ubytovanim, pracoval skoro nonstop, ale zase si hodne vydelal
Tak zkus obvolat ty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlépe Jihočeský kraj. To jako že by sis případně skákla na druhou stranu republiky? Musíš hledat podle dopravní obslužnosti, v rozumném dojezdu. A když vidím, jak se propouští, brigády budou problém. Už i ta rychlá občerstvení raději drobet starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje 15 letá dcera má teď brigádu v hotelu, dělá střídavě v kuchyni a na place.. Předtím pracovala na vinicích.. Chce to obejít a poptat se.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit