Brigáda - počet směn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.25 21:26

Brigáda - počet směn

Ahoj,
radši anonym - malý město, plno známých.
Dělám v restauraci na brigádě. Platí nás šéf (majitel) a na brigádu chodí 8 studentů.
Já tam jsem nejdéle, měla jsem ty služby vypisovat prostě já. Jsem tam druhým rokem na tom samém místě.
A včera tam ti brigádníci přišli. Šéf byl s nimi, dával jim ty pokyny a já se starala o hospodu. A pak mi řekl, ať tam jdu, že si rozepisují směny (a beze mě, která tomu měla šéfovat, jak mi bylo od šéfa implicitně řečeno). A já tam přišla a v podstatě k hotovýmu…takže na mě nějaký směny zbyly a ostatní si to už začali rozepisovat…
Takže jsem s tím nenadělala prostě nic. A já jdu do 18.7. pouze pětkrát, někteří jsou čtyřikrát, někdo šestkrát a někdo dokonce sedmkrát.
No naštvalo mě to. Že na mě šéf prostě nepočkal, oni začali a na mě něco jen „zbylo“. :zed:
Směny se píšou na kuchyň a na restauraci - restauraci si brigádníci rozepsali (kdo půjde), ale zapomněli na kuchyň, tak tam není nikdo. A do toho psaní se s prominutím na… kluk, co to dělá poprvé…
No nemám slov… :pocitac:

Jak to vidíte vy, taky by vás podobná situace naštvala? Co byste dělaly na mým místě?
Já si o tom půjdu promluvit se šéfem… Mě vytočil, že mě takhle obešel… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
902
28.6.25 21:31

Zjevne jste si se sefem nerozumeli a nemas takova prava a vysady, o kterych jsi byla presvedcena. Jasne, ze je potreba si to ujasnit s tim sefem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 21:39
@Cirrus fibratus píše: Více

Jako nejde ani o práva a o pravomoci, ale spíš o to, že jsem byla v restauraci a přišla v podstatě k hotovýmu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
902
28.6.25 21:48
@Anonymní píše: Více

Bud na vasi dohodu zapomnel nebo ani nebyla a spatne jste se pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
28.6.25 22:29

Však ti řekl, ze si to rozepíšou, tak jsi měla říct, ze chceš být u toho, nebo ať počkají :nevim: Zřejmě tomu teda „šéfovat“ nemáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 22:45
@Dahlia0409 píše: Více

Já musela zastat hospodu. Šéf to s nimi vyřizoval a tudíž nebyl v hospodě plné lidí. A když se rozepisují služby, měli by tam být všichni… A když se šéf vrátil do hospody, tak mi řekl, že už si rozepisují služby a že mám tam jít…
Tak vlastně už začali a na mě zbylo prostě něco. A to mě vytočilo. Šéf mohl třeba říct, ať počkají na mě a děláme to společně. A ne mě k tomu zavolat později…

• Citovat
  • Upravit
16150
28.6.25 22:51

A my tu máme vyřešit co? Tak se domluv s ostatními, ať máte všichni stejný počet směn, nebo holt nenadelas asi nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 22:58

Se ptám jen na názor ostatních, jak to vidí. :lol:

A už končím diskuzi, stejně se tu nic moc nevyřeší. :lol:

• Citovat
  • Upravit
16150
28.6.25 23:15

Tak plánování a řešení směn je vždy o domluvě v základě se zaměstnavatelem, kolik a kdy potřebuje obsadit směn, kolik potřebuje lidí, atd. Nezbyde, než to prostě probrat se šéfem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
29.6.25 06:35

Evidentně tomu šéfuje někdo, kdo tomu rozumí :mrgreen:
To jako nemá rozdělené servírky a kuchaře??? A podle toho obsadit počet lidí na směnu???

Směny se píšou na kuchyň a na restauraci - restauraci si brigádníci rozepsali (kdo půjde), ale zapomněli na kuchyň, tak tam není nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
29.6.25 11:21

A co chceš vyřešit máme jít místo tebe za šéfem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 12:34
@nick mandarinka píše: Více

Když byste byla tak laskavá, klidně můžete. :mrgreen:
A můžete si dát i něco dobrýho na zub a udělat mu tržbu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16150
29.6.25 12:35

Ideálně vzít lahvinku a laškovat s ním, aby ho ukecala, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 12:40

I to je možnost. :mrgreen:

Já se jen ptala, jak to vidí ostatní, co si o tom myslí, ale nějak nám to tady začíná eskalovat, tak navrhuji tohle téma uzavřít a nedělat z toho zbytečný drama. :palec:

• Citovat
  • Upravit
24991
29.6.25 12:43

No myslela sis, že jsi víc než nováček a nejsi. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat