Teambuilding o víkendu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.25 21:32

Teambuilding o víkendu

Jeli byste na teambuilding ve svém volném čase (víkend, den dovolené)?
Pokud ano, co vás vede k preferencí trávit volný čas s kolegy místo rodiny/mimopracovních přátel?
Mrzí, vadí, štve vás, když se někdo z podobné akce omluví bez důvodu jen s tím, že se mu prostě nechce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
25.6.25 21:38

Slušná firma organizuje teambuildingy ve všední dny, aby je vsichni dostali proplacené, ostatně cílem TB by nemela být chlastacka, ale zlepšení spolupráce a vztahu v teamu. Často propojené s prezentací nějakých business výsledků.
Vyjezdy o víkendu jsou soukromé akce a nikdo nemůže nikoho nutit tam jet.

• Citovat
  • Upravit
2925
25.6.25 21:38

Jezdivala jsem ještě před dětmi z me prve prace, byval to patek+sobota. Nevadilo mi to, jezdili jsme na zajímavá místa, proč ne.
Co mám děti, už bych se na to vyprd*la, už tak se přes pracovní týden vidíme málo.
Ale i tehdy jsem mela kolegyni, co se žádných akcí mimo pracovní dobu nezucastnovala, nikdy. Nemrzelo me to, nestvalo ani nic, nemyslím si, ze je to kohokoliv povinnost. Trochu jsem to v té době nechápala, ale to je tak asi všechno, co jsem si kdy o tom myslela :nevim:
Použít na to den dovolene je ale nebetycna blbost a kdyby to po me v praci chtěli, asi bych jim navrhla mokrý hadr na hlavu. Maximálně si dokážu představit nějakou formu dovolene organizované nebo podpořené zaměstnavatelem ve stylu jak kdysi ROH, ale na ranní rozcvička by me nikdo nedostal :lol: Jako nějaká podniková chata nebo hotýlek formou dobrovolně čerpaného benefitu. Jak je v tom minuta firemního programu, uz to není dovolená.

Příspěvek upraven 25.06.25 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.25 21:39

Záleží na tom, jak mám ráda kolektiv v té firmě, jak mě platí, zkrátka jak jsem tam spokojená.

Pracuju pro 3 firmy. V jedné z nich je super parta, je to jako pracovat s kámošema. Ačkoliv jsem remote, tak kdykoliv přijedu na teambuilding, protože je to vždycky super.

V druhé firmě jsem také remot, ale firma sídlí ve stejném městě, kde bydlím. Kolegy nemůžu ani vystát a neinvestovala bych ani minutu svého volného času na cokoliv spojeného s firmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
25.6.25 21:39

Byla bych ochotná jet max z pátku na sobotu s tím, že se v sobotu po snídani odjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.25 21:43
@Svetluska55 píše: Více

Tohle naštěstí není povinná akce a kolegy to napadlo samotné od sebe. Nikdo nikoho oficiálně nenutí, ale zaznívá „to je ale škoda, kdyby nejeli všichni“ apod. No a mě pravě zajímá, jak to vidí i jiní lidé než já.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
25.6.25 21:46
@Anonymní píše: Více

Tedy je to soukromá akce a je na každém, jestli jede.
Nutit všechny, aby jeli, je absurdní a nikdo to nemůže očekávat.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.6.25 21:47

U muže v práci tohle mají každoročně na jaře, sejde se tam několik poboček z jejich firmy.
Jde tam především o chlast a o sex.

• Citovat
  • Upravit
2925
25.6.25 21:47

Pasivne-agresivni poznámky tohoto typu do pracovního prostředí nepatří. Ať si to strčí za klobouk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
25.6.25 21:53

Ne, nejela bych. Volný čas bych s kolegy určitě nehodlala trávit. Já bych ale přes noc nikam s nimi nejela. Jedině kdyby bylo něco na pár hodin přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5207
25.6.25 21:57

Ja bych klidne jela. Byl v planu sportovni 4denni teambuilding s prijezdem v sobotu vecer a tesili jsme se vsichni. A naopak ti s detma se hlasili jako prvni a tesili se, ze vypadnou od zen a rodiny :mrgreen: Zadny sex v tom teda nebyl, byla bych tam jedina holka, slo jim o to mit klidek, sportovat, grilovat a dat si par piv. Bohuzel se to muselo zrusit a smutni jsme teda byli taky vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3004
25.6.25 21:57

Přesně tak, nejela bych a o víkendu už vůbec ne. Kolegy a celý tým mám fakt ráda, ale času s rodinou si vážím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21106
25.6.25 22:18

zamestnavatel zamestnance nevlastni. Kupuje si od nej praci.
Volny cas zamestance mu nepatri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21106
25.6.25 22:21

Aha, takze kolegy. A co to bude za akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.25 22:28

Nejela bych. Nejsem žádný otok zaměstnavatele. Mám svou práci ráda, ale ocamcať - pocamcať. Na víkendy mám fakt úplně jiné plány. Práce je důležitá, ale není to středobod vesmíru. Neomlouvala bych se, ale řekla, že ať se mnou nepočítají. Zase je pravda, že jsem tohle nikdy ředit nemusela. Naštěstí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat