Teambuilding o víkendu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Afrikana píše: Více
Nebo na firemní akci někdo pod vlivem alkoholu oprcá koho neměl a bude ve firmě tichá domácnost, takže se vše ještě zhorší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem takový introvert, že by mě na teambuilding nikdo jet nedonutil (tedy v mém volném čase). Moje povaha mi činí problém účastnit se i jen nárazových odpoledních posezení, i když vím, že jsou pak většinou docela fajn.
Poznámky typu „je škoda, když nejedou všichni“ bych asi přecházela naprosto bez povšimnutí. Jako ať se extroverti druží, když je to baví, ale ať nechaj introverty na pokoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kyslík píše: Více
Tak ale asi vsichni v praci vedi, kdo je introvert a kdo extrovert. Takze to o asi nikoho neprekvapi, ze dotycny introvert nepujde na nejakou takovou akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx - jo, je to jeden z duvodu. Dale je to to, ze pri covidu jsem nastoupila do noveho tymu, zaucovala se na HO, ktery mam neomezene i ted, takze ty vztahy v tymu nejsou nejak hluboke.. Pratelske ano, ale to je tak vsechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas zamestnavatel porada teambuildingy s prespanim v patek, v sobotu do obeda jsou pak vsichni doma. Pokud nekdo neprespava, tak mne to lidsky mrzi, ale proto, ze sve kolegy mam rada a na akci je skvela zabava. Vnimam, ze jak ve firme starneme (starneme spolecne), tak i to prespavani neni takova samozrejmost jako kdysi, kdy vetsina z nas byla bez zavazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To by mě taky zajímalo. Vlastně stejně, jako kdybych si třeba v noci v podnapilém stavu (klidně v úterý) zlomila nohu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
My měli na teambuildingu v bývalé práci (německá nadnárodní firma) uzavřenou extra úrazovou pojistku jen na teambuilding- zarizovalo personální dle seznamu účastníků plus sme podepisovali, ze v případě úrazu se plni z teto pojistky a ze úraz vzniklý na mimopracovní akci se nedá považovat za pracovní úraz. To samé bylo i u vánočních večírku a letních oslavě, ta se pořádala buď na lodi na Vltavě nebo v přilehlých prostorách u řeky (kajak klub) a už se i stali, ze se tam kolegyně topila.
- Citovat
- Upravit
Já mám tb ráda, jezdíme tedy v týdnu, ale klidně bych jela i o víkendu (o dovolené ne, ale pokud je to ofiko akce zamtele, tak na to dovolená neni potřeba). Ale tak jednou za půl roku to stačí, o častější akce bych nestála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 píše: Více
No zakladatelka píše něco, jakože říkají „to bude škoda, když nepojedou všichni“- já za tím slyším takový mírný nátlak.
A sama to i znám - extroverti mě pokaždé do těhlech akcí tlačí, že bude sranda, že mě naučí se pořádně bavit, že nechápou, jak můžu být radši doma, že tu „docházku“ musím zlepšit a kdesi cosi. S pochopením, že jsem introvert a tak je jasný, že tam nechci jít, jsem se zatím nesetkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše: Více
Tak homosexuálních chlapů je prý více, než přiznávaná čtyři procenta, takže to není tak nemožné
A mezi těmi těmi zbylými by se jistě našli tací, co by si dali za cíl víkendu dostat tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot To by klidne mohli, velmi bych jim fandila
Ale teambuldingu mam za tech par let za sebou uz vic a vzdycky ve vsi pocestnosti. Jsou to proste kolegove a kamaradi a nadto ja zpravidla mivam nekoho doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit