Teambuilding o víkendu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@unuděná píše: Více
Dlouho jsem na ji nenarazila, neco se deje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DandátkoP píše: Více
Já zaregistrovala vážně zraněného syna a pak někdo zmiňoval i její vážné zdravotní komplikace, ale nebudu konkrétní, to mi nepřísluší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Jasně, to je jasný. To je mi líto tyjo. Snad budou v poradku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ne nejala bych, přestože mam dobrou práci i kolektiv. Trávím s nima 8h dene, to je pro me víc než dost. Vikend chci prožít jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejela bych. Nastesti nic takoveho nemame
Ale kdybychom meli, sla bych maximalne tak na dve hodky po pracovni dobe. Volne dny a vecery patri rodine - nepisu vikendy, protoze nektere vikendy mam pracovni. Takze o to vic chci byt doma ty nepracovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, organizují to kolegové, ne práce, tak co řešíš? - děkuji za pozvání, nehodí se mi to. Příště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Su tam 2 pohlady:
Za prve: Podla pozicie si niekedy nevyberies, oficialne ti to prikazat nemozu, ale proste tam ist musis, vola sa to dobrovolne povinna akcia ![]()
Za druhe: Mali sme ‚povinnu cast‘ oficialne v piatok, ale boli sme dobry team pacilo sa nam, tak sme si v piatok urobili party, v sobotu sme mali ten piatkovy program (co mi vobec nevadilo pretoze ma to bavilo) a v sobotu vecer sa sedelo, opekalo, kecalo, zabavali sme sa a v nedelu bol individualny program pripadne rozchod.
Za tretie: Niekedy je to fakt zaujimave, napriklad sme mali ochutnavku vin v jihomoravskych sklipkoch, muzea, turistiku, bicykle, splavovanie riek…
Co ma motivovalo netravit cas s priatelkou? No je to praca a ked potom v praci chcem aby sa nieco udialo tak je dobre mat s tymi ludmi dobre vztahy a vztahy sa o dost zlepsia ked spolu aj trosku pracujete, pijete, pokecate mimo pracovnu temu atd… Ako som tu v inej diskusii pisal ak chces byt v comkolvek dobry tak musis makat. Clovek ktory o 6 zdvihne ceruzku a o 14 ju pusti, praca ho nebavi, nezaujima ho co robi, nepremysla, je protivny na vsetkych okolo atd… nemoze pracovat v mojom teame.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uff jsem rada, ze toto me minulo, ve statni se to nepreferuje, alespon tam kde jsem byla. Sluzebky, skoleni jsou ok a teambuild.neee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V mojí bývalé práci jezdilo celé vedlejší oddělení na týden někam na chatu nebo chalupu. Trochu se tam i pracovalo, ale spíš výletilo a večer popíjelo. Brali to jako benefit. Chlapi tam jezdili na celý týden, ženy s dětmi třeba jen na jednu noc. Já jsem byla ráda, že tohle na mém oddělení není, protože trávit celý týden s kolegy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovní záležitosti řeším jen přes pracovní týden, o víkendu vypínám. Takže bych nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7
Pracovní kompetence, schopnosti a nasazení přeci nesouvisí s ochotou trávit svůj volný čas nepracovními aktivitami s kolegy.
- Citovat
- Upravit
Sovisi a viac ako si vies predstavit. Ked som nieco potreboval tak som musel to vedlajsie oddelenie poziadat, oni mi primerane svojej praci (niekedy za tyzden, niekedy za mesiac) odpovedali, potom sme k tomu pripravili papiere, potom sa to za dalsi tyzden/mesiac zrealizovalo.
Po temabuildingu zdvihnem telefon, zavolam ze toto a toto potrebujem a kym skoncim hovor je to urobene, iba s poznamkou ze „a nezabudni poslat papiere“.
Ano firemne pravidla hovoria ze ten s kym som volal bez papieru nesmie ani okom pohnut, ale…
A o tomto tu celu dobu pisem. Ano v tom prvom scenari nikto nic neporusil, nikoho nemozno pokarhat, vsecia su ‚ukazkovy‘ zamestnanci. Naopak v druhom doslo k poruseniu firemnych pravidiel, ale zase som usetril 1 az 2 mesiace, takze on riskuje, ja riskujem, ale praca nas bavi mame z nej radost a hybe sa to dopredu! Ako hovori ludove porekadlo „este nikdy nikto nebol potrestany za uposluchnutie rozkazu“
Nikde nemam zaruku ze by som ten nepracovny cas travils priatelkou, ona v nedelu prisla a krasne sme si to uzili. A bola aj opacna situacia ze ona bola niekde prec a ja som bol na turistike sam - mam jej davat za vinu ze uprednostnila babsku jazdu pred priatelom? Preferujem byt z partnerkou, ale to neznamena ze este aj na zachode sa musime drzat za ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne to nesouvisí, ale kdybyste celé oddělení byli nejkompetentnější, nejpracovitější a nejschopnější seskupení samostatně pracujících jednotlivců, vždycky budete jako celek tak pomalí, jak pomalý je ten nejhorší z vás - pokud mu nikdo „týmově“ nepomůže. A daleko raději pomůžeš kámošce/kolegyni o které víš kolik má dětí a kdy má její manžel narozky, než mařeně, kterou znáš od vidění a štve tě, protože v kanclu pouští klimu naplno.
Kdyby si ti manažeři nemysleli, že je to tmelení kolektivu k něčemu - určitě by do toho prachy nevráželi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 píše: Více
A to co popisuješ v našem oddělení funguje, ačkoliv soustavně veškeré firemní teambuildingy odmítáme. Někdo holt maká efektivně i bez toho, aby si musel jet s kolegy hrát na školní výlet. ![]()
A naopak. Když si vezmu, jak to vypadalo na všech těchto akcích, kam jsem se dostavila, tak samozřejmě chápu, že pro mé pracovní nasazení je důležité někde sedět a hodiny poslouchat, že Karlova Pepička měla o víkendu průjem a Evičky Adámek má ve škole trojku z matematiky. A ono „lepší pracovní nasazení“ potom vypadá tak, že Karel přijde a zkouší na tebe přehodit svojí práci, protože přeci víš, že ta Pepička měla ten průjem a všichni jsme tu přeci hrozní kamarádi, tak ti určitě nebude vadit, že po páté v řadě na tu nepříjemnou služebku musíš ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 fakt se chlubíš tím, jak špatně to u vás ve firmě funguje? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit