Teambuilding o víkendu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2939
26.6.25 04:47
@Afrikana píše: Více

Možná to „od zen a rodiny“ je v tom důležité? :lol: Obecně pozoruji vetsi ochotu u chlapů, vypadnout takhle od rodiny :nevim:
Ale ne no, ja si třeba teambuilding vždy uziju - teď jsme byli na 2 noci a krása- žádné vaření, úklid, dělání svačin, i jsem si v klidu seděla a pila kafe na terase, prostě pohoda :lol: Ale víkendy se mi moc do toho nechce dávat.
Jednu víkendovou akci jsem teda absolvovala, ale bylo oslava velkého firemního výročí na zahraniční centrale, nebude se dlouho opakovat, to jsem vyhodnotila, ze jednou za X let tomu obětuji.
V každém případě- ať je to co to je, jde o volný čas zaměstnanců a tím pádem to ma být dobrovolné a kdo se nezúčastní, není povinný snášet jakékoliv kecy od ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.6.25 06:31

Sice píšeš pod anonymem, ale tuším o jakou manažerku se jedná.

Ano od zaměstnavatele je to neslušné a není to vhodné - víkend mám pro regeneraci a rodinu, stejně jako dovolenou.

Dělala jsem léta v korporátech a teambuilding byl většinou ve čtvrtek a pátek nebo pondělí a utery, zaměstnavatel a bezdětné slečny z HR rychle pochopili, že zaměstnanci nebudou obětovat své osobní volno pro nějaké korporátní kraviny nebo když se chtěli chlapi manažeři cíleně urvat od rodiny a ožrat se zadarmo.

Ze ty nemáš na prvním místě rodinu a děti neznamená ze to tak nemají všichni, svůj postoj bys měla přehodnotit nebo ti zas většina týmu dá výpověď, jako se to už stalo.

• Citovat
  • Upravit
314
26.6.25 06:40

Jezdila jsem, ale u nás to bylo pátek až sobota a navíc pro celou rodinu. Bývalo to fajn, většinou nejeli jen dva tři lidé(a všem to bylo jedno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 06:55
@Hanka1 píše: Více

Nejsem manažerka, která by ten TB organizovala, ale naopak zaměstnanec, který se snaží pochopit, co vede kolegy k tomu, ze po podbobné akci touží

• Citovat
  • Upravit
53190
26.6.25 06:57

Nejela bych, můj osobní čas je pro mě cennější než výmysly zaměstnavatele. To by muselo být jó lákavé, nějaký program, který mě hodně zajímá, abych byla ochotná obětovat víkend. Dovolenou ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.6.25 07:06

Záleží na kolektivu. Kamarádka má super kolektiv a jezdí i o víkendech, je to ale mladý kolektiv lidi pod 30 let, bez závazku a dětí, a berou je na fajnovy místečka.
Já mám TB v pracovní době době a o víkendu by se mi jet nechtělo a jestli bych nakonec jela nebo ne, teď nevím, záleží na situaci.

Ale celkově se snažím spíš TB vyhýbat.

Příspěvek upraven 26.06.25 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
26.6.25 07:18

Otravují mě i teambuildingy v pracovní době, natož abych se někam táhla o víkendu. Od kamarádění mám svoje osobně vybrané kamarády. Jediné, co chci od kolegů v práci je, aby dělali to, co mají v popisu práce. Kvůli tomu s nimi po výletech ve svém volnu courat nepotřebuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
26.6.25 07:48

To se mi stalo před mnoha lety, byl vymyšlen teambuilding na víkend docela blízko před Vánoci. Když jsem se omluvila, dostala jsem poj*b. To jsem byla mladá a blbá, teď už bych si to líbit nenechala.
Nene, svůj volný čas bych práci neobětovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
26.6.25 08:18
@Anonymní píše: Více

Od doby co mam děti jsem odmitla uz spoustu akci, jak s kamarady, tak z prace a nedelam si z toho tezkou hlavu. Jako obcas bych i treba rada jela, ale zas to nelamu pres koleno, pokud to jde jedu, nejde, nejedu, děti jspu přednější, ale maji-li vlastni prohram a ta firemni akce vypadá zajímavě, tak klidne pojedu i o vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.6.25 08:25

Ty jo 8o tak mně teda zase udivuje, kolik lidí by o víkendu nejelo. Asi teda mám velké štěstí na práci hlavně na kolegy. My vždycky jedem všichni (a moc rádi), naplánujeme si spoustu výletů na zajímavá místa. A je spousta srandy. Prádlo a vaření mi doma neuteče, a program s rodinou posunu na jindy. Beru to jako relax a vlastně jako dovolenou jenom pro sebe…tam kde tým v práci není, ho těžko manažeři nahoní o víkendové povinné akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.25 08:35
@ivusha píše: Více

My taky jezdíme všichni a užíváme si to, ale máme rozumného zaměstnavatele, takže je to v pracovní době, tudíž proplacené :mrgreen: Nevím, proč bych si na firemní akci měla plácat dovolenou, kterou mohu využít s rodinou. A fakt to není o utečeném vaření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.6.25 08:35
@Anonymní píše: Více

To je úplně jednoduchý, někdo je rád, že vypadne sám z baráku. Od dětí, úklidu, vaření, protivného manžela/manželky,… a užije si trochu zábavy. Nic složitého na pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
26.6.25 08:53

Dvakrat rocne jezdime na 3-4 dny na teambulding. Vetsinou je to vcetne nedele. Kolegove s tim problem nemaji. My s manzelem jsme specificky v tom, ze jezdime oba. Ale nijak mi to nevadilo ani v dobe kdy jsem ja jet nemohla a jel jen manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30806
26.6.25 09:10

Máme dobrý kolektiv, takže bych jela klidně i o víkendu. Většinou míváme čt+pá a kdo hce může zůstat do soboty. I s tím, že to je max 2× do roka, spíš jednou, tak mi to nijka nevadí. Ale máme kolegy, kteří třeba tolik nezapadají a ti třeba jednou jen na jeden den. Každý podle svého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat