Teambuilding o víkendu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.6.25 13:59

@IcePlanet7 no vidíš a mně se víc osvedčilo lidem recipročně pomoci s čím potřebují oni místo společného chlastání :mrgreen:
A dokonce jsme schopni se domluvit i s kolegy z opačné části zeměkoule, u kterých nejen že netuším, kolik mají dětí, ale ani jsem je v životě neviděla.

Příspěvek upraven 26.06.25 v 14:57

• Citovat
  • Upravit
6065
26.6.25 14:16

Ak by som mala pocit, ze v tej firme nechcem ist za nic na teambuilding, asi by som mala uvazovat nad zmenou prace. Pretoze mat konstantne taky pocit, ze sa voci mojmu zamestnavatelovi a kolegom musim vyhradzovat, to je mucenie.
Neviem, ci by sa mi chcelo ist na vikend z domu, ale to uz asi suvisi s vekom a pohodlnostou. Ale asi to je len otazka postoja. Mozno by to dopadlo dobre a mozno nie. Tak by som aspon vedela, ze nabuduce urcite nechcem ist.
Ak je ale niekto tvrdy introvert, potom chapem jeho nechut k podobnym akciam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
26.6.25 14:38
@malákráličice píše: Více

V ziadnej firme to nefunguje idealne a aj ked s tebou vsecia suhlasia tak na niektore veci existuje zakon/predpis a proste to nezmeni ani generalny riaditel. Potom je priatelska vypomoc kolegov viac ako voda na pusti :-D

Ak pracujes vo firme kde je vsetko idealne tak velka gratulacia, to miesto by som si urcite drzal. Zase na druhu stranu to muci byt strasna nuda ked uz nieje nic na com by sa dalo pracovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.6.25 14:40
@unuděná píše: Více

Ani bych neřekla, sice má starosti, ale už tu stihla anonymně založit diskusi, ze ji zas někdo z týmu dal výpověď. Pak dodala jak jim organizuje a plánuje obědy a že musí mít otevřené dveře v kancelářích a fakt se nedivím. Dovětkem dodala, že ji HR manažerka nesnáší, proč asi?

• Citovat
  • Upravit
21196
26.6.25 14:49

@IcePlanet7 opravdu si nedokážu představit, jak se může stát, ze činnost, která zabere reálně pár minut, trvá měsíc až dva, pokud jsem s kolegou nebyla na teambuildingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
26.6.25 14:55

Protože se s nim neznas, nevis, ze to dela zrovna on a jdes oficiální cestou, nekdy i pres x lidi a nadřízené… Ve vetsich firmach realita.
Samozřejmě pokud je vas 10 celkem, tak se znate i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
26.6.25 15:01

@malákráličice Mas velmi slabu predstavivost, nemozem do detailu, ale povedzme ze vykonavas cinnost kde pri chybe (ci uz ludskej, matematickej, inej) budes mat dopad na statne zlozky, takze tie ta donutili podpisat ze vsetky zmeny sa mozu vykonavat iba s ich suhlasom, ze si preveria vsetky zainteresovane osoby ci maju aktualne povolenia, vymysleli proces ako sa to bude robit…

Zober si ako PRIKLAD zapis do katastru - trva to niekolko mesiacov. byrokracia, papierovanie, pricom v skutocnosti je to praca na jednotky minut (s katastrom som nemal nikdy nic pracovne spolocne) a teraz si predstav ze ten moj imaginarny kolega by mal pristup do katastra tak si to snad vies predstavit ze do konca hovoru by to bolo zapisane a papiere by som mu potom doposlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21196
26.6.25 15:02

@j.a.n.i1 v tom případě to v te firmě funguje špatně, když nevi, na koho se obrátit a jeden požadavek zabere čas X lidi, když se dá jít přímou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40945
26.6.25 15:04
@Hanka1 píše: Více

tu diskuzi jsem četla, ale ta už je přece nějako dobu stará!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
26.6.25 15:06

A jak bys jako chtela zaridit, aby ve belke firme kazdy vedel co kdo dělá, to je naprosto nereálný. Stejně tak nemuze jit oficiálně pozadavek primou cesrou, protoze se jen tak bez niceho nemohou lidi vzájemně ukolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.25 15:58

Ví někdo, jak to je s úrazy při takové akci placené z FKSP? Je tam třeba aktivita, kterou si ten člověk zaplat, a má při tom úraz. Je to pracovní úraz nebo není?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.6.25 16:06
@Keyllah píše: Více

To sice je, ale založila ji po návratu ze zahraničí, kde byli se synem v nemocnici, resp znovuobnovila ji a odtajnila se

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.25 16:09
@Anonymní píše: Více

Co mě k tomu vede? Třeba to, že je to nepovinně povinný… Samozřejmě mi nikdo nedrží kulku u hlavy, ale kdo nejede, je na černé listině u ředitelství a při prvním problému nebo neshodách vám to vmetou do ksichtu.

Ale já s tím nemám zásadní problém, jet na akci z kolegy z práce o víkendu.. jsou to moji přátelé a ráda s nimi něco zažiju…

• Citovat
  • Upravit
40945
26.6.25 16:27
@Hanka1 píše: Více

tu diskuzi založila před měsícem a od té doby nic a aktuálně je mimo práci, syn má dlouhodobý zdravotní problém a ona taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
26.6.25 17:39

@IcePlanet7 Naprosto chapu, jak to myslis. Zrovna jsem onehdy resila neochotu kolegy z vedlejsiho tymu pomoct s necim nasemu tymu. Pro nej pul hodiny, pres ofiko postupy a tickety tak tyden. A zrovna ja prohlasila, ze vzhledem k tomu, jak casto ten tym ke sve praci potrebujeme, bylo by fajn usporadat teambuilding pro oba dva tymy, abychom se lip poznali a neco spolu zazili. To pak ta spoluprace ma proste uplne jine grady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat