Brigáda pod 15 - můžu to někde nahlásit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monchichik to je jejich problém, ale nevidím důvod je hlásit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 no je rozdíl pomáhat nosit letáky a ožralá čtrnáctka v knajpě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nezvládá, a chlastá tam.
To už by pro mě byl impulz to řešit. S kontrolami je to výsledek nejistý, až tam bude, tak zavolat policii, že nezletilá prodává alkohol a sama při tom pije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan no to by mě taky nechalo v klidu, ale ožralé dítě v hospodě teda ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Limi123 no je rozdíl pomáhat nosit letáky a ožralá čtrnáctka v knajpě
To, ze pije, dopsala az ted. To je jina. Pokud by jen roznasela, jak psala na zacatku, tak neresit. Pokud i pije, tak samozrejme ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám to z praxe. Těch zaměstnanců. co na to dojeli, bylo. Potkala jsem jich v praxi dost a pomoci jim nebylo.
Zaměstnavatel navíc okrádá stát- daňové poplatníky, tedy třeba i mě; ty co to tu hájí asi ne. Tak proč mu to má procházet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,pokud pije,tak kontrola z úřadu asi bude zbytečná. Tam je na místě policie. Z úřadu jí nikdo dávat dýchnout nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspektorát práce udělá pořádek s tím šmejdem, který v hospodě zaměstná dítě a ještě ani nehlídá, že tam chlastá. Pokuta až 10milionů za umožnění výkonu neleg.práce, např.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@debra.morgan tak je fajn dělat načerno, hlavně teda ve stavebnictví, protože pokud se neřeší pracovní úraz, který z tebe udělá třeba invalidu, tak máš veselý zbytek života bez peněz
znám takového. Dělall na černo, spadla mu cihla na hlavu a skončil jako naprostý ležák, v takovém tom bdělém koma. Bez peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka no jo, jenomže to je tady asi těžko vysvětlitelný, když se tady obhajuje práce dětí a práce načerno, všichni si asi myslí, že zrovna jim se to stát nemůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka znam podobny pribeh, ale porad nevidim duvod to hlasit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan mně je taky jedno, když dělá někdo načerno, to je jeho boj, ale práci dítěte v hospodě, které je tam pod vlivem, to bych teda asi nahlásila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka jen 1 z případů, o kterých jsem psala. Po pracovním úrazu žádné odškodnění, nemocenská a inv.důchod taky ne. A zrovna tito šmejdi zaměstnavatelé nejvíc serou na bezpečnost práce, bo šetří, ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda tu je frajeru. Ja jsem taky delala od 14, prodavala jsem zeleninu ve stanku, ale nedovedu si predstavit, ze jdu na vecer na pivo a bude me tam obsluhovat děcko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdo z vás se ve 14 ještě nedotkl chlastu?
a příjde mi to přitažený za vlasy, urcitě někdo nechá samotnou 14 letou v hospě samotnou no
a nechá ji to tam vše na povel, bez dozoru, v dnesní době
a ještě když by tam kalila
johooo dobrá kovbojka
zakladatelko, jestli jsi sama nebyla na plech prosím tě a nedomyslela sis co není
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit