Brigáda pod 15 - můžu to někde nahlásit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:***
Zdravím všechny. Chci se zeptat zda mi dokážete poradit. Jedná se o to, u nás v jedné hospodě pracuje holka má 14 let, bývá tam sama a přichází do styku s alkoholem a penězi. Mě zajímá kam toto nahlásitt? Nejen že je nezdvořilá a sprostá ale ve 14 letech nemá co v hospodě ppohledávat.
edit admin - odstraněn nevhodný příspěvek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nikdo pod 18 let nesmí alkohol ani prodávat. Je to nelegální a slovo práskač úplně pro tuto situaci není vhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co je ti po tom, ty s ní máš něco společného? Problém z toho bude mít majitel hospody, jakožto zaměstnavatel, i když, dost pravděpodobně ji tam má načerno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A co je ti po tom, ty s ní máš něco společného? Problém z toho bude mít majitel hospody, jakožto zaměstnavatel, i když, dost pravděpodobně ji tam má načerno.
A co by mu potom nebylo? Nemá tam mladá co dělat, tak nemá, když někdo nedodržuje zákon, tak by se to mělo řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No,ať je ta holka jaká chce,víš proč je na té brigádě? Jen tak pro radost to asi nedělá,třeba si chce vydělat na všechno,co jí rodiče nedají. Nikdy nemůžeš vědět,jak žije. Já dělala taky od 14 let načerno(ne tedy v hospodě) a jen proto,že mamka neměla na to,aby mi koupila něco hezčího na sebe,nový telefon a podobně. Byla samoživitelka a dřela od rána do večera a k tomu domácí práci,aby nás se ségrou uživila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
No,ať je ta holka jaká chce,víš proč je na té brigádě? Jen tak pro radost to asi nedělá,třeba si chce vydělat na všechno,co jí rodiče nedají. Nikdy nemůžeš vědět,jak žije. Já dělala taky od 14 let načerno(ne tedy v hospodě) a jen proto,že mamka neměla na to,aby mi koupila něco hezčího na sebe,nový telefon a podobně. Byla samoživitelka a dřela od rána do večera a k tomu domácí práci,aby nás se ségrou uživila.
přesně, kdyby se lidi radši starali o sebe a nedělali peklo ostatním boha jeho
to nemáte na starost nic jinýho?
lidi jsou fakt***
edit admin - odstraněn nevhodný příspěvek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 Podle toho, že píše, že je ke všemu ještě nezdvořilá a sprostá, tak je tam pravděpodobně proto, aby jim to tam znechutila a odnaučila je chlastat
. A ve 14 letech nemá v hospodě co dělat z žádného důvodu, kromě toho, že jde s rodiči na oběd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik no,že je nezdvořilá a sprostá je podle mě hlavní důvod,proč ji ten statečný anonym chce naprášit…hele,zaměstnavatel je parchant,že ji zaměstná,ale fakt nikdo neví,o co jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka a pak si všichni stěžují,že mají hodně práce. Když mají čas řešit,co jim nenáleží..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 Je to úplně jedno, o co jde, prostě tam nemá co dělat, zákony se mají dodržovat, já jsem na to čím jsem starší tím víc nějaká háklivá
Stejně jako prodej alkoholu mladistvým atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka No kdyby se lidi třeba nestarali, tak fůra týraných dětí třeba nedojde zastání. Kdybych se starala jen sama o sebe, tak by tady pře několika lety proplakalo 3leté x nocí za dveřma, protože ho jeho drahá matka zamykala a chodila do hospody. Kdyby dodržovali lidi zákony, nemuselo by se řešit x věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny. Chci se zeptat zda mi dokážete poradit. Jedná se o to, u nás v jedné hospodě pracuje holka má 14 let, bývá tam sama a přichází do styku s alkoholem a penězi. Mě zajímá kam toto nahlásitt? Nejen že je nezdvořilá a sprostá ale ve 14 letech nemá co v hospodě ppohledávat.