Brigáda při mateřské dovolené

56
22.3.09 20:37

Brigáda při mateřské dovolené

Ahoj holky, nevíte o nějaké brigádě, která by se dala děla i doma při mateřské dovolené?

Díky moc za odpovědi.

Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucka1985
2.9.10 19:19

brigada

dobry den,chtela jsem se zeptat zda nekdo reagoval na vas dotaz ohledne domaci prace? Take shanim a zatim jen podvodnici nebo letadlo.. Prosim napiste. dekuji Bartonkova

• Citovat
  • Upravit
Lucka1985
2.9.10 19:19

brigada

na email LucieKovacova@seznam.cz. dekuji

• Citovat
  • Upravit
18305
2.9.10 19:38

Stačí dostatečně dlouho projíždět webové stránky www.prace.cz anebo www.jobs.cz - sekce „Brigády a přivýdělky“. Je to docela složité hledání, ale časem se něco urodí. A hlavně to chce vybudovat si osobní vztah s tím, kdo tu práci přiděluje. Snad můžu říct, že na své brigádě už takový vztah mám vybudovaný. Pokud by bylo potřeba probrat něco praktičtějšího, bude lepší to udělat formou soukromé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CherryAnn
16.9.10 14:03

Lucka: jestli chcete pracovat doma, doporučuji založit si živnost, třeba na překlady, grafiku, účetnictví… Různým e-mailingům a multilevelům nevěřte, nikdo vám dnes nedá nic zadarmo, nebo za minimum námahy, musíte něco umět. :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
9.12.10 20:40

Ahoj.nevíte někdo zda je opravdu taková bomba tato práce???Tak odkaz není vidět :lol: P:B tak jestli někdo má zájem pošlu v sz.Prý je to bomba a kamarádka mi tvrdí že vydělá 100 dolaru měsíčně :-? ,ale odzkoušené nemám.
Pokud někdo víte,znáte tak poprosim o sz já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IRENAVAN
10.12.10 12:11

Ahoj,
po pravdě i já jsem zkoušela různé „práce“ na doma, ale všechno to byly podvody, MLM, pyramidy… prostě - okrádání lidí. Dokonce jsem jednou poslala i vstupní poplatek 250,–Kč. Protože ten inzerát byl tak hrozně „logický“ a dával svým způsobem smysl až mě zblblnul a já ty peníze opravdu poslala. záhy jsem zjistila, že jde o podvod a musela bych jako slečna, které jsem peníze poslala, okrádat lidi. A taková „práce“ … není pro mě. Naštěstí pro mě, tak mě to naštvalo, že jsem slečně poslala trošku výhružný dopis - a peníze mi do týdne opravdu poslala zpět. Takže práce na doma… - jen přes známosti. A nebo opravdu na tu živnost!

• Citovat
  • Upravit
Lucka1985
12.12.10 17:54

ja zadny odkaz nevidim tak nevim.. praci na doma shanim docela dlouho a uz nejak ani nechci. za chvili nastoupim do prace. nedavno mi rikala tchyne,ze ma nejakou kamaradku ktera kompletuje propisky,tak rikam,aby se zeptala a samozrejmne nic.. ztrata casu.. :cry: :pocitac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Lucka1985
12.12.10 19:21

je to podezrely jen z tech par slov..

• Citovat
  • Upravit
6499
24.11.14 16:39

Je možné sem nějak vložit nabídku brigády v Praze, aby to nebylo hned smazané? Do bazárku? Nebo to vůbec nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.11.14 16:42

@Karleon je tu diskuze „Nabídky práce pro maminky - eMimino Jobs“ - určená k zadávání nabídek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.11.14 16:50

@Etcetera78 Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.11.14 16:50

Taky jednu nabídku mám… Teda spíše se podělím o to, co dělám já. Žádné MLM a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
24.11.14 16:55

Zdravím,
všechny nabídky práce uvítáme ve vlákně Nabídky práce pro maminky - eMimino Jobs:-)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.16 09:37

@omites, dobrý den. Koukám, že už je to delší doba. Mohla bych poprosit o zkušenost. Zatím se mi nepodařilo nic kloubného sehnat. Děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí