Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevíte o nějaké brigádě, která by se dala děla i doma při mateřské dovolené?
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana
dobry den,chtela jsem se zeptat zda nekdo reagoval na vas dotaz ohledne domaci prace? Take shanim a zatim jen podvodnici nebo letadlo.. Prosim napiste. dekuji Bartonkova
Stačí dostatečně dlouho projíždět webové stránky www.prace.cz anebo www.jobs.cz - sekce „Brigády a přivýdělky“. Je to docela složité hledání, ale časem se něco urodí. A hlavně to chce vybudovat si osobní vztah s tím, kdo tu práci přiděluje. Snad můžu říct, že na své brigádě už takový vztah mám vybudovaný. Pokud by bylo potřeba probrat něco praktičtějšího, bude lepší to udělat formou soukromé zprávy.
Lucka: jestli chcete pracovat doma, doporučuji založit si živnost, třeba na překlady, grafiku, účetnictví… Různým e-mailingům a multilevelům nevěřte, nikdo vám dnes nedá nic zadarmo, nebo za minimum námahy, musíte něco umět. ![]()
Ahoj.nevíte někdo zda je opravdu taková bomba tato práce???Tak odkaz není vidět
P:B tak jestli někdo má zájem pošlu v sz.Prý je to bomba a kamarádka mi tvrdí že vydělá 100 dolaru měsíčně
,ale odzkoušené nemám.
Pokud někdo víte,znáte tak poprosim o sz já ![]()
Ahoj,
po pravdě i já jsem zkoušela různé „práce“ na doma, ale všechno to byly podvody, MLM, pyramidy… prostě - okrádání lidí. Dokonce jsem jednou poslala i vstupní poplatek 250,–Kč. Protože ten inzerát byl tak hrozně „logický“ a dával svým způsobem smysl až mě zblblnul a já ty peníze opravdu poslala. záhy jsem zjistila, že jde o podvod a musela bych jako slečna, které jsem peníze poslala, okrádat lidi. A taková „práce“ … není pro mě. Naštěstí pro mě, tak mě to naštvalo, že jsem slečně poslala trošku výhružný dopis - a peníze mi do týdne opravdu poslala zpět. Takže práce na doma… - jen přes známosti. A nebo opravdu na tu živnost!
ja zadny odkaz nevidim tak nevim.. praci na doma shanim docela dlouho a uz nejak ani nechci. za chvili nastoupim do prace. nedavno mi rikala tchyne,ze ma nejakou kamaradku ktera kompletuje propisky,tak rikam,aby se zeptala a samozrejmne nic.. ztrata casu..
![]()
Je možné sem nějak vložit nabídku brigády v Praze, aby to nebylo hned smazané? Do bazárku? Nebo to vůbec nejde?
@Karleon je tu diskuze „Nabídky práce pro maminky - eMimino Jobs“ - určená k zadávání nabídek ![]()
Taky jednu nabídku mám… Teda spíše se podělím o to, co dělám já. Žádné MLM a pod.
Zdravím,
všechny nabídky práce uvítáme ve vlákně Nabídky práce pro maminky - eMimino Jobs. ![]()
Monika
@omites, dobrý den. Koukám, že už je to delší doba. Mohla bych poprosit o zkušenost. Zatím se mi nepodařilo nic kloubného sehnat. Děkuji Andrea