Brigáda při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda při RD
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte… V létě bych měla jít na brigádu, která bude finančně ohodnocena 19.000,– nevíte jestli se mi to zdaní?
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@terkacek píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte… V létě bych měla jít na brigádu, která bude finančně ohodnocena 19.000,– nevíte jestli se mi to zdaní?Děkuju
Já mám info od mojí účetní z práce, že se nedaní částka do max. 10tis za měsíc, takže pokud to budeš mít rozložený do 2 měsíců, tak to je ok. JInak si můžeš vydělat jakoukoli částku, ale tu ti musí zaměstnavatel zdanit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daní se veškerý příjem. To, o čem mluví pavlinkova se týká zřejmě odvodů na sociální a zdravotní, a týká se to jen dohod o provedení práce.
- Citovat
- Upravit
Záleží jestli ta brigáda bude na DPČ nebo DPP. V prvním případě se sociální a zzdravotní odvádí od 5000,– v druhém případě od 10000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekrovka píše:
Záleží jestli ta brigáda bude na DPČ nebo DPP. V prvním případě se sociální a zzdravotní odvádí od 5000,– v druhém případě od 10000,–
V prvním případě je to od 2500,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sorry u DPČ je to od 2500. Nad 5000 se srážková daň mění na zálohovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, prosííííím, chtela jsem se zeptat, kdyz jsem na RD a pobiram jeste prispevek na bydleni (prispevek na dite mi zamitli) a chtela bych si privydelat brigadne jen vikendy-predpokladam, ze dostanu dohodu o provedeni prace, tak musim dokladat tento prijem na socku? Prijdou na to, kdyz ty formulare, ktere dokladam co mesice, nedam potvrdit na ten prijem? Neda se to nejak obejit, aby neprisli na to, ze mam neco bokem? Hrozne moc dekuji, kdo ma s timhle zkusenost.. ![]()
- Citovat
- Upravit