Brigáda pro teenagera

6725
9.2.22 10:24

Brigáda pro teenagera

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli existuje nějaké místo, kde se dají hledat brigády přímo pro teenagery? Kde se počítá s omezeným věkem a časovými možnostmi? Případně jak jinak nejlépe hledat?
Děkuji
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
9.2.22 10:29

Takova brigada je nejlepsi ve fastfoodu..mekac, to je takova klasika…tam se da chodit na par hodin a na nactilete jsou tam zvykli a daji se tam dobre rozvrhnout hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30789
9.2.22 10:33

Umi ten teenager neco? Ja v teen veku doucovala a ucila hru na piano. U nas v baraku jedna teen uklizi spolecne prostory. Zname dcera od 13r ucila male deti po znamych Aj (chodila do anglicke skoly).

Takove ty klasicke brigady si myslim, ze neni moc realne, leda brat nekde vikendove smeny, ale pochybuju, ze pred 18r lze napr. delat 12 hod. smeny nebo nocni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
9.2.22 10:36

Obávám se, že fastfood bude asi jediná možnost. Jinak bohužel nic extra neumí, aby mohla poskytovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
9.2.22 10:38
@Melodie91 píše:
Takova brigada je nejlepsi ve fastfoodu..mekac, to je takova klasika…tam se da chodit na par hodin a na nactilete jsou tam zvykli a daji se tam dobre rozvrhnout hodiny

Souhlasím. A je to dobrá škola. Naučí je tam pracovat. Pro úplné začátky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
9.2.22 10:41

@Popeladym jo to věřím, její táta tam při škole taky pár let dělal, tak snad jí k tomu nějak povzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
9.2.22 10:43
@Jahudka84 píše:
Obávám se, že fastfood bude asi jediná možnost. Jinak bohužel nic extra neumí, aby mohla poskytovat dál.

Mekac je uplne v pohode…za mych mladych let tam delal snad kazdy na stredni :-) je to dobra „skola“… ja tam delala tak kolem 16ti neco pres rok, pak tak od tech 17ti delala ruzne hostesku/promo akce..,to bylo lip placene, ale zase casove na narocnejsi a vyzadovalo to urcite spolecenske dovednosti a take tam byly pozadavky na vzhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
9.2.22 10:48

Já jí přesvědčím :D snad to klapne
Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
9.2.22 11:16

@Jahudka84 kolik jí je přesně? Na brigádu může až po dokončení povinné školní docházky. Často od 16 let. Ale lze to nějak udělat, teď netuším jak, od 15. Ale je tam povinnost, že už nesmi chodit na ZŠ. Já byla na první brigádě ve skladu drogerie. Super zkušenost. Pak jsem od prvaku na střední chodila pravidelně prodávat do jednoho obchůdku s bižuterií. Bylo to super. Zkuste mekac, KFC apod. Nebo nějaký menší obchůdek. Držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
9.2.22 11:24

@roba18 teď jí bude 15, ale brigádu by chtěla na léto, tak to by snad mohlo klapnout. A jak najít takovou práci v normálním podniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.2.22 11:31
@Jahudka84 píše:
@roba18 teď jí bude 15, ale brigádu by chtěla na léto, tak to by snad mohlo klapnout. A jak najít takovou práci v normálním podniku?

Dcera kolegyně brigádničila v Rossmannovi. Co vím, tak se šla sama zeptat do té konkrétní prodejny.
A nebo prodávala přes léto zmrzlinu. Tam zase zareagovala na inzerát vyvěšený na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
9.2.22 11:35
@Jahudka84 píše:

Odkud jste, klidně do zprávy. Tenkrát jsem tu brigádu ve skladu drogerie našla přes spolužáka ještě na ZŠ v 9. třídě. A tu brigádu v bižuterii jsem odpověděla na inzerát v prodejně. Takže buď přímo se zeptat v podniku nebo projít OC a dívat se a případně se ptát.
Slyšela jsem, že prý berou i do těch velkých skladů, myslím logistické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
9.2.22 11:41

@roba18 jsme z Prahy 9. Tak mrkneme ještě v těch centrech. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
9.2.22 11:46

Já dělala od 16 let průvodce na památkovém objektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
9.2.22 11:52

@Freeandwild jééé to jsem vždycky chtěla dělat já, když jsem byla malá :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat