Brigáda – sekce lahůdky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.4.26 19:51

brigada sekce lahudky

Zdravim, mam dotaz, je brigada u lahudek jednoducha? byla by to moje prvni brigada,163 kc na hodinu.
je vzadi na cedulkach nejak napsano co za jidlo to je? celkove jak to tam vse probiha? :P

mockrat dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
13.4.26 19:56

To by ti měli říct na pohovoru, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 03:08

Před 10 lety jsem tam brigádničila. Co to je, je ze předu pro zákazníky. Ty máš ze zadu kód na váhu. Ale můžeš se podívat na název.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.26 08:27

To bude nějaký Albert, Tesco, atd… Za mě není. Musí se zboží připravit - dost se natahají.
Musíš být rychlá a znát. Já bych to dělat nechtěla.
Ale pokud to srovnáváš třeba s oddělením vod a zeleniny, tak je to pohoda.
V mléčném je zase zima neustále.

Ale zkus to. Uvidíš jestli Ti to bude vyhovovat. A určitě bych nešla do toho s tím jestli je to lehké nebo ne. Dej do toho vše a uvidíš.
Ono hodně záleží i na lidech okolo.
A člověk se zkušenostmi učí. :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.26 08:28

Jak to probíhá Tě zaučí první den. Neboj, to se naučíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.26 08:31

U nás se tedy přesné postupy na pohovorech neříkali. Okrajově ano, ale že bychom probírali přesný postup práce to ani omylem. To se všechno dělalo při školení a hlavně pak tedy první den. A tedy všeobecně práce s lidmi je vždy náročná.
Ale brigádníci tam byli naprosto běžně. Někteří to zvládnou někteří ne. Někteří vydrží den, někteří měsíc, někteří roky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
275
14.4.26 08:47

Od toho je školení, abys to zvládla. Však to můžeš zkusit a když tě to nebude bavit, tak prostě odejdeš a najdeš si jinou brigádu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat