Brigáda – sekce lahůdky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Před 10 lety jsem tam brigádničila. Co to je, je ze předu pro zákazníky. Ty máš ze zadu kód na váhu. Ale můžeš se podívat na název.
- Citovat
- Upravit
To bude nějaký Albert, Tesco, atd… Za mě není. Musí se zboží připravit - dost se natahají.
Musíš být rychlá a znát. Já bych to dělat nechtěla.
Ale pokud to srovnáváš třeba s oddělením vod a zeleniny, tak je to pohoda.
V mléčném je zase zima neustále.
Ale zkus to. Uvidíš jestli Ti to bude vyhovovat. A určitě bych nešla do toho s tím jestli je to lehké nebo ne. Dej do toho vše a uvidíš.
Ono hodně záleží i na lidech okolo.
A člověk se zkušenostmi učí.
![]()
- Citovat
- Upravit
U nás se tedy přesné postupy na pohovorech neříkali. Okrajově ano, ale že bychom probírali přesný postup práce to ani omylem. To se všechno dělalo při školení a hlavně pak tedy první den. A tedy všeobecně práce s lidmi je vždy náročná.
Ale brigádníci tam byli naprosto běžně. Někteří to zvládnou někteří ne. Někteří vydrží den, někteří měsíc, někteří roky. ![]()
- Citovat
- Upravit
Od toho je školení, abys to zvládla. Však to můžeš zkusit a když tě to nebude bavit, tak prostě odejdeš a najdeš si jinou brigádu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, mam dotaz, je brigada u lahudek jednoducha? byla by to moje prvni brigada,163 kc na hodinu.
je vzadi na cedulkach nejak napsano co za jidlo to je? celkove jak to tam vse probiha?
mockrat dekuji