Brigáda v Kauflandu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8841
5.9.15 15:41

Brigáda v Kauflandu

Ahoj holky, docela si pohrávám s myšlenkou brigády při RD. Berou teď v kauflu na kasy, nemáte s tím někdo zkušenost? A jak platí? Prý není problém chodit podle domluvy na několik hodin, jinak se teda můžu vrátit na částečný nebo i plný úvazek do svého oboru. Tam mě jedině trochu odrazují 12 a 50km cesta. Musím porovnat s tím kauflem :think: a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27591
5.9.15 15:50

@JanduleD záleží jakou tam dostaneš vedoucí a jak ti vyjde vstříct s těmi rozpisem směn, obecně se brigádíkama vykrývají odpolední, mezi směny, různý náhlý nemoci, víkendy svátky. Můžeš být domluvená že tam budeš 5h můžou tě poslat po 3h domů nebo tam budeš i dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.9.15 16:02

@ka2ka tak ty spíše odpolka by mi i vyhovovaly, muž bude doma a postará se o malou. A nevíš, jak platí brigádníkům :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
5.9.15 16:04

@JanduleD tak to opravdu nevím, zkus se tam rovnou zeptat a dát si přihlášku, oni tě vzít hned nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.9.15 16:14

Já jako student brala 80kč na hodinu, ale to jsem měla úlevu na daních, tak nevím, jak by se to počítalo tobě. Pokavaď tam máš být 5 hodin a oni potřebují, aby si zůstala déle, tak se tě nejdříve zeptají a pokavaď opravdu nemůžeš, nutit tě nebudou, přece jenom naplánováno bylo na 5 hodin, ale dříve tě poslat domů mohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.9.15 16:18

Co se týče práce za kasou, děláš to samé několik hodin, ale je to celkem fajn brigáda( chládek, můžeš stát i sedět), počítač za tebe vypočítá, kolik máš vrátit. Jsou tam obrázky pečiva, zeleniny( časem se ty kódy naučíš i bez nich) Občas( teda většinou) jsou lidi nepříjemní a svedou na tebe úplně vše, ale to se musí házet za hlavu. Kdyby si se potřebovala ještě na něco zeptat, ráda odpovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.9.15 18:10

Ahojky, já tam měla brigádu za pultem /maso, sýry, saláty/ ale je to už delší dobu… Tehdy jsem měla 70kč hrubého na hodinu, tak snad to zvedli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.15 18:14

Ahoj, já osobně právě v Kauflandu teď brigádničím. Dostávám 75 Kč/h. Hned při podpisu smlouvy jsem je upozornila, že mohu každý den pouze do 14 h a nechci dělat víkendy. Ochotně mi v tom vyhověly a mám tak 4× do týdne směnu na 3-6,5 h :) Jen si dát pozor co strhávají z platu… mě strhly daně i když jsem student!!! :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.9.15 20:36

Holky dik, tu prihlasku jsem dnes dotahla domu, tak ji tam hodim zpet a uvidim. Behem dvou tydnu maji byt pohovory, tak uvidime. V utery se jeste stavim v domove za vrchni sestrou a nejaka pracicka snad bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64985
5.9.15 20:36

No asi záleží na kraji, u nás je velká nezaměstnanost a dcera měla vloni kolem 50 na hodinu. O 70 korunách si tu můžou nechat brigádníci jen zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
5.9.15 20:41

@vokishka tak valssko pracovni prilezitosti taky moc nema, ale i ve zlinskem kaufu davaji 75, tak v to doufam i ve vsetinskem. Ty jsi odkud, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64985
5.9.15 20:45

@JanduleD Ostravsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.18 07:28

Ahoj holky nevíte kolik teď dávají v Kauflandu brigádníkům na hodinu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.6.18 08:48

Mám pocit, že Kaufland brigádníky zrušil. Aspoň tady u nás už brigádníci nejsou (a je to hodně vidět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.18 09:07

Uz zase berou. 135kc na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie