Brigáda v těhu na doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2805
4.6.13 11:27

Brigáda v těhu na doma

Ahojky všichni :-), nemáte náhodou některá zkušenost s domácími pracemi v těhotenství???Doma budu do konce šestinedělí a asi se tu zblázním, tak mě napadlo, něco sehnat na doma, ale víte, jak to s těmi pracemi na netu je :-(…Děkuji za jakékoliv informace :-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
4.6.13 11:38

Prekladatelka, itak, grafik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.6.13 11:40

@Miška TP A ty už jsi po porodu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
4.6.13 11:41

@pikola No dík teda :mrgreen:, to jsem zrovna na mysli neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
4.6.13 11:42

@panenka87 Nene, jsem dnes ve 13tt…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
4.6.13 11:46

No nic jineho se obavam nesezenes, nebo zacit podnikat. Zadna zazracna prace na sezeni doma a neco placat nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.6.13 11:51

@Miška TP Tak radši s tím hledáním počkej, možná budeš mít sotva čas si vyčistit zuby, s miminkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
4.6.13 11:57
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.6.13 12:09

Jeste pojistovat muzes na ZL, to se da delat z domova. Take nevim, co si predstavujes za praci doma pro nekoho. Zehlit? Doucovat?

• Citovat
  • Upravit
170
4.6.13 12:14

Pokud Te bavi psani, muzes psat clanky na ruzna temata do blogu, magazinu, atd. Nejlepe tedy v cizim jazyce, ale treba jsou i poptavky po cestine. Existuje spousta stranek, kde se lze zaregistrovat, napsat jeden kontrolni clanek a pak prijimat nebo odpovidat na nabidky.

Pokud se nechces nudit, radim zlepsit svoji jazykovou vybavu (nejlepe je ucit se denne), coz potom pomuzes i vlastnim detem. Ja jsem spokojena s Rosetta Stone, ale je jich opravdu spousta - programy, vyukova videa, filmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
4.6.13 12:21

@ncc1701 Neslyšely jste třeba práce na doma, nemyslím tím teď ty slavný plnění obálek, ale je spousta jinejch věcí, co maminy doma dělaj… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
4.6.13 12:24

@Miška TP slyseli, ale nikdy nevidely :mrgreen: ty jsi ale taky nenapsala co umis, nejaka univerzalni prace na doma pro vsechny proste neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
4.6.13 12:34

@pikola To já slyšela i viděla, ale kámoška, co ji dělá zatím nepíše ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.6.13 12:43
@Miška TP píše:
@ncc1701 Neslyšely jste třeba práce na doma, nemyslím tím teď ty slavný plnění obálek, ale je spousta jinejch věcí, co maminy doma dělaj… ;)

Me prave zajima ta spousta veci. Co teda delaji? Vetsinou maji zivnostak a delaji samy na sebe, neni to lepsi nez vydelavat nekomu cizimu?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.6.13 12:46

Ja znam jednu, co lepila obalky. Pred dvaceti lety, kdy to jeste nikdo neznal jako podvod. Stravila nad tim vikend, porezala si ruce od papiru a dostala asi sedmdesat korun. Jinak neznam nikoho, kdo by si domu donesl nejakou monotonni cinnost, tu u televize vykonaval a kasiroval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat