Brigáda v zahraničí

488
14.8.11 14:04

Brigáda v zahraničí

Ahojky,mám jen takový dotaz.Byl jste tu někdo na brigádě v zahraničí-konkrétně na sklizni ovoce a zeleniny-Francie,Itálie?Byly jste přes agentůru,vzala si hodně,nevím jak to chodí a našla jsem tuhle brigádu na netu a dost mě to zajímá a i bysme s manželem a s kamarádkou vyrazily někam na 1 max na 2měsíce si něco přivydělat,je ta práce dobře placená?Mám 27měsíční dvojčata,ale měla bych o ně dobře postaráno,moje mami bydlí snámi,takže to nemám strach.Děkuji za všechna informace a pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
14.8.11 14:09

Můj přítel,ještě když jsme se neznali,byl v Itálii na sklizni ovoce.Neměl to přes agenturu,dohodil mu to kamarád a co vím,vydělal si snad 50 tis.měs.a měl v tom i ubytování a jídlo.Přeju hodně štěstí a držím palce :kytka:
Jo a ještě jsem si vzpomněla - chce ta agentura nějaký peníze za zprostředkování?
Přítel ted jede do Velký Británie,taky přes agenturu a tam chtěj 12 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.8.11 14:16

12 tis.? Za co? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.8.11 14:19

Mi jsme právě ještě nebyli nikde,jen jsem to četla na netu,ale hned bych jela,ale nevím jestli přes tu agentúru nebo jet sami,ale to bysme se asi stratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.8.11 14:20

Jsme ůplně laici,takže nevíme co a jak je to lepší,takže radte a pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.8.11 14:49
Sumaya píše:
12 tis.? Za co? 8-o

Za zprostředkování.10 tis.bez DPH.Agentura mu zajistí práci ve Velký Británii,cestu,ubytování.A na místěsi ho vyzvedne pán z čech,který s nima spolupracuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.8.11 14:52

Tý jo, to jsem nevěděla, že za to chtějí tolik peněz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.8.11 14:55

Jo,dneska neni nic zadarmo :roll: a nějak se ta agentura živit musí.Ale připomnělo mi to agentury na hlídání dětí,tam se za zprostředkování chůvy taky platí a jsou to pěkný pálky - podle rozsahu hlídání(hodin)i 15 tis. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
14.8.11 14:56
mahdalka píše:
Sumaya píše:
12 tis.? Za co? 8-o
Za zprostředkování.10 tis.bez DPH.Agentura mu zajistí práci ve Velký Británii,cestu,ubytování.A na místěsi ho vyzvedne pán z čech,který s nima spolupracuje

Bacha na to,casto prace neni a agentura vydelava pouze na ubytovani,dotycny musi platit najem a pritom nema zajistenou praci a musi si hledat sam
muzu se zeptat na jmeno agentury a kam jede, overoval si nejake reference na firmu
jinak zprostredkovavat praci za penize je na uzemi UK trestne
agentura sidli v CR nebo v UK ?

• Citovat
  • Upravit
16557
14.8.11 15:01

Agentura sídlí v Praze.Přítel dostal vizitku,je na ní napsáno jen „Pracuj v Evropě“ a jméno personálního poradce.Jinak byl přítel už na pohovoru,chtěj výpis z rejstříku trestů a lékařskou(zdravotní)prohlídku.Peníze prej bude mít týdně.Zatím by to byla nějaká manuální práce,asi v továrně a až by se rozmluvil a rozkoukal,tak by dělal to,čím je vyučenej a čím se živí(elektrikáře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
14.8.11 15:08
mahdalka píše:
Agentura sídlí v Praze.Přítel dostal vizitku,je na ní napsáno jen „Pracuj v Evropě“ a jméno personálního poradce.Jinak byl přítel už na pohovoru,chtěj výpis z rejstříku trestů a lékařskou(zdravotní)prohlídku.Peníze prej bude mít týdně.Zatím by to byla nějaká manuální práce,asi v továrně a až by se rozmluvil a rozkoukal,tak by dělal to,čím je vyučenej a čím se živí(elektrikáře).

mel by aspon hodit dotaz na Pohyby.cz jestli tu agenturu nekdo zna a jake maji zkusenosti
umi trochu anglicky, kdyby se na nej agentura vybodla ?
ja nechci strasit, ale bohuzel tyto podvody jsou tu hodne caste

• Citovat
  • Upravit
4880
14.8.11 15:11
mmonica píše:
mahdalka píše:
mel by aspon hodit dotaz na Pohyby.cz jestli tu agenturu nekdo zna a jake maji zkusenosti
umi trochu anglicky, kdyby se na nej agentura vybodla ?
ja nechci strasit, ale bohuzel tyto podvody jsou tu hodne caste

Právě, z toho bych měla strach. Já bych nedala peníze předem, dokud bych neviděla smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.8.11 15:18

Oni mu právě v tý agentuře prac.smlouvu daj.Jinak přítel umí anglicky,ještě před prázdninama chodil navíc na kurz,aby se zdokonalil.No,já jsem taky taková dost nevěřící a říkala jsem mu,že by si tu smlouvu měl nechat radši zkontrolovat právníkem.Jinak za ten odkaz na ty Pohyby.cz díky,juknu tam.Já zadávala do vyhledavače něco z tý vizitky a nic mi to nevyjelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.8.11 15:25

A dali mu i NIN? To je národní identifikační číslo a bez toho v Anglii pracovat nemůže, pokud to není práce na černo. Jestli o tomto je aspoň v té smlouvě zmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
14.8.11 15:34

NIN se muze vyridit az po prijezdu
manzel taky zaplatil agenture, prace nastesti byla,ale ten Anglan co mel v UK ty kluky na starost mu nechtel dovolit si to NIN zaridit,byl to pekny hajzl, manzel se s nim pohadal a po 2 tydnech byl bez prace i ubytovani ze dne na den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat