Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mraky zaměstnání se teďka dělají formou HO. Řekl bych, že najít něco na doma je teďka jednodušší. Ale záleží taky na tom, co umíš že jo.
Na severu Čech Detoa zaměstnává lidi v okolí tak, že doma slepují dřevěné postavičky z dílků, které jim přivezou.
Taky bych si ráda něco našla, k RD každá stovka dobrá
, třeba zrovna to lepení postaviček, vkládání do obálek, nebo nějakou jinou ruční práci. Koukám na internet a zatím se mi nedaří najít nic. A taky se bojím podvodníků, když se třeba za první zasilku musí zaplatit. Neměl by vážně někdo prosím tip, kde to třeba najít nebo spolehlivou firmu? ![]()
@Nelahee píše:
Taky bych si ráda něco našla, k RD každá stovka dobrá, třeba zrovna to lepení postaviček, vkládání do obálek, nebo nějakou jinou ruční práci. Koukám na internet a zatím se mi nedaří najít nic. A taky se bojím podvodníků, když se třeba za první zasilku musí zaplatit. Neměl by vážně někdo prosím tip, kde to třeba najít nebo spolehlivou firmu?
Za práci má zaměstnavatel platit tobě, ne ty jemu, to je celkem jednoduché vodítko. A taky to, že máš mít nejdřív podepsanou DPP, DPČ nebo pracovní smlouvu, než začneš práci vykonávat.
Jinak já si plánuju založit e-shop, secondhand on-line. Mám doma oblečení mraky a nějak už nemám chuť to skladovat, tak třeba to půjde
IČO mám taky aktivní, a jen si ho vykazuji na nulu už několik let
tak si rikam, ze za zkoušku nic nedám a nějak se aspon zabavim. Zkušenosti v oboru oblékání a módy mám taky, několikaleté… no uvidíme.
Zdravím, je tu někdo kdo má zkušenosti s nějakou brigádou na doma která není,,podvodná"?
teď kvůli korona viru jen tak někde tady v mém okolí brigádu neseženete. Vím že tu už podobná témata založený byly ale přijde mi že už jsou poměrně staré a přes aktuální situaci se trochu liší. Děkuji všem za odpověď