brisko

158
30.5.08 11:14

brisko

ahoj holky,chtela bych se zeptat,jak mate velka briska a v kolikatem jste t\dnu?ja jsem v 19 a mam 93 cm,nekdo mi rika,ze mam maly bricho a naopak,tak by me zajimalo,jak jste na tom vy,dekuji moc a preji krasny,slunickovy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ave
837
30.5.08 11:27

Já měla dva dny před porodem 100 cm a mimčo mělo skoro 4 kg, tak bych řekla, že je to úplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
30.5.08 12:41

No ono je to těžko soudit, každý má jinou postavu, někdo má i bez těhu 100 cm v pase a jiný má 60 cm, takže je to relativní a určitě to nejde posoudit pouze podle míry. Ale neboj bříško ti určitě ještě hooodně povyroste. Já měla obr břicho a už od 6 měsíce se mě ptali jestli už jdu rodit a na kámošce to skoro nebylo poznat, že hje těhu když šla rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.5.08 13:46

Mam 108cm a jsem ve 40tt ale souhlasim s Verou ze kazda z nas ma jinou postavu takze i briska jsou jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.5.08 15:10

Ja jsem 40tt a mam 116 cm :roll: . U prvniho jsem se nemerila, tak to nemuzu porovnat, ale prijde mi o dost vetsi. A to mam normalne v pase cca 75 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
30.5.08 15:14

Ahoj, já měla před těhu 65cm , ve40+3tt 107cm a mimi bylo 52cm/4,205kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.08 21:27

právě dnes sem se měřila a mám v 27tt. 116 cm přes břicho. (stejně jako manžel haha) ale mám 180 cm-takže určo záleží na tom, jaké jsme postavy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.6.08 00:07

Tak já jsem stejně skoro jako LENA téměř ve 27tt, akorát že já měřím 165cm (a před těhu jsem v pase měla 65-68), nyní je to : 96cm ..

A taky někdo říká že mám velký, někdo že malý.. :wink: (ale mě přijde docela velký na moji postavu;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.6.08 10:35

Včera nám porodní asistentka na kurzu vysvětlovala, že záleží na poloze dělohy. Pokud je jakoby na „povrchu“ bříška, je břicho větší, pokud je více vevnitř není bříško tak vidět a je jakoby schované. Je to opravdu individuální a rozhodně se s nikým nepoměřuj, fakt si tím zaděláš akorát na zbytečné chmury, já jsem 18+4 a mám obvod 90 (původně cca 64). A záleží co si oblíknu, někdy je to vidět víc a někdy míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.6.08 12:14

Já nevím …jsem v 8tt a bříško mi za 3 týdny vyrostlo o 4 cm…Přijde mi to docela brzo, ale asi je to vážně indi vindi, jak by řekl můj táta-nastávající dědeček… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.6.08 13:46

Lenko..a neřekla Vám (nebo netuší někdo), čím to je že opravdu některý bříška jsou výš vyboulený, jako míčky…a některý- např. moje je sice taky krásně vyboulený, ale víc dolu- jako hruštička;o)..(a čekám holčičku, takže by to i odpovídalo „holčičímu“ bříšku..myslíte, že je to ovlivněno polohou dítěte- ta moje je zatím v poloze podélné( ale pořád labilní), ale dle UZ je tam vždy napříč… a že třeba kluci bývají v jiné poloze…??? fakt nevím..netuší někdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.6.08 13:51

Jani, záleží dost na typu postavy a celkově tělesné konstrukci, na stavu a pevnosti svalů atd… těch faktorů, co ovlivňují tvar břicha je hrozně moc, ale rozhodně ty řeči o klučičích a holčičích bříškách jsou blbost :D
každé tělo je malinko jiné, jinak „stavěné“ a proto taky jinak reaguje na těhotenství a jinak „tvaruje“ potom i rostoucí bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.6.08 16:19

janah09: přesně jak napsala lenina, je to podle typu postavy, podle toho jak máš v břišní dutině uspořádané orgány atd. Každá jsme jiný model tak nám ty boule i jinak skáčou ;-)

kackak: to ti možná ani tak nevyrostlo jako se povolilo, což je taky běžné, sice nemáš ani ň navíc, ale břišní svaly se povolují aby měla děloha víc místa. Já jsem třeba ještě pořád 2 kila v mínusu a v pase mám skoro o 30 cm víc, ale to už poporostlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
4.6.08 19:38

U me to brisko kolem 25-27. tydne nahle vyrostlo na 96cm, ale od te doby zatim nic, prestoze maly uz ma podle pondelniho odhadu 2136g. Ja merim177cm, pribrala jsem uz 15 kilo, ale nejak se to „rozlozilo“, brisko neni vubec spicate (pak se na te spici samozrejme nameri vic..). Je to opravdu velmi individualni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.6.08 17:14

Hellenko…a ty čekáš tedy chlapečka?…a přesto nemáš špičaté..to mě docela uklidnilo,..že je to blbost..Ale už jsem měla tendence věřit-trochu- těm babským řečem..protože si vzpětně uvědomuju, že čekám holčičku- bříško nemám do špičky, pleť se mi v těhu zhoršila, a první 4 měsíce jsem prozvracela..a to zrovna všechno sedí- podle babských povídaček;o)..a sugesce to být nemůže, byla jsem přesvědčená, že je to kluk (donedávna)..ale tím nechci naznačit, že tomu věřím- jen je to zajímavý :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí