Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdá se mi to, nebo mi při 2. těhotenství roste bříško mnohem rychleji? Jsem ve 2. měsící a cítím se nafouklá jak balón. V 1. těhu mi začalo růst někdy v 5.
Já to měla taky tak. Zezačátku je to bříško větší hlavně kvůli nadýmání atp, až později roste děloha tak, že je to vidět.
Taky mám pocit nafouklého břicha, ale vidět to ještě není. Večer ho mám nafouklé víc ![]()
Já to samé.No jo,břišní svaly jsou už povolené.Už to nebude,co to bývalo. ![]()
Ahoj Aleno, jo, jo, holt už břišní svaly nejsou jako před těhotněním
A rozhodně je bříško při druhém těhotenství ještě slabý odvar oproti každému následujícímu těhotenství
Přeju pohodové těhu. M.
jojo taky mi vyskočilo břicho nějak dřív, ale pak jsem čekala, že teda bude větší, ale ono pak rostlo tak nějak normálně a podle fotek, mám pocit, že je stejné jako u prvního těhu
Aleno, opravdu je to tak. Každý další těhu se na tobě projeví daleko dřív než to předchozí. Děložní svaly už nejsou tak pevné a daleko dřív se povolí. Já si u třetího těhotenství plánovala, jak ho v práci oznámím až po 12tt a v 6 už jsem se nedostala do kalhot
Už se to prostě nedalo tajit.
Všem Vám přeji pohodové těhotenství a krásné a zdravé děti ![]()
Také jsem ve druhém měsíci a také jsem si kladla tuto otázku:-)) Při prvním mi bříško začalo růst až někdy kolem šestého měsíce a teď už mam takový pěkný špíček,ačkoliv normálně mám břicho ploché:-))
Maminky kdy si mohu udělat těhotenský test jsem zhruba ve 3 týdnu. jsem nafouklá unavená podrážděná některé vůně mi nedělají dobře a jim o trochu více. prosím o radu
Jj, vidět to bude opravdu o něco dřív. Já v prvním těhu nosila svoje rifle do nějakého 28tt, ve druhém sotva do 23tt, pak už jsem je nezapla
ale z porodnice jsem po obou porodech odcházela normálně v riflích co jsem nosila ještě před prvním těhotentsvím. Asi i proto, že jsem po každém porodu nechala v porodnici nejen všechna kila nabraná v těhu, ale ještě dalších 3-5kg navíc.
Ahoj holky, oživuji diskusi, protože se už při pohledu do zrcadla nestačím divit.
Břicho mám teď v 11. tt jak v prvním těhotenství tak v 5. měsíci, no katastrofa.
Mám ho šíleně nafouklé, i ten pupík už je trošku takový vystouplý a samozřejmě hlavně večer.
Po ránu to ještě jde, ale jakmile se nasnídám, je vidět zase.
Taky jste měly tak strašně velké a nafouklé břicho tak brzy?
![]()