Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtela jsem se poradit, kam se obratit - z duvodu veku /37/- komb. screening v I.tr. vysel negativne- mi byla doporucena geneticka konzultace. Jelikoz muj dr. ma navaznost na Krcskou nemocnici, chtel me poslat tam.
Chtela bych spis k Apolinari - vzdy jsem tam chodila na vsechny UTZ atd. Nemuzu ale najit , zda to tam vubec delaji.
Pripadne, kde mate dobre zkusenosti /Podoli?, Gennet?/- nechci aby me automacky nekdo tlacil do AMC jen kvuli veku.
Musim se zitra objednat, tak snad nebudu muset cekat nekolik tydnu na termin.
Dekuji za radu.
Eliasek
Ahoj ja ti sice neporadím kde jít v Praze na genetiku ale nedávno jsem ji absolvovala taky kvůli věku 38, nt screening mi vyšiel taky negatívny. No možná se nachystej že ti amnio doporučí a je jenom na tobě jak se rozhodneš. Mně to celkem překvapilo, když ten výsledek byl negatívny. Paní genetička byla ale velmi rozumná když jsme jí řekli, že je to opravdu vymodlené dítě a že to fakt nechceme do ničeho nás nenutila, což ani nemůže. Takže nám doporučila kromě UTZ ve 20tt i UTZ srdíčka ve 21tt. Držím pěsti.
Ahoj ![]()
držím palce a vřele doporučuji U Apolináře genetiku doktorku Alici Baxovou je to skvělá ženská jak doktorka tak člověk. Máme s ní velice dobré zkušenosti. Pokud chceš písni SZ pošlu ti na ní telefonní číslo pokud jsi nikoho ještě nesehnala.
Katty
A proč nechceš do Krče? Já tam byla na genetické konzultaci u primáře Gregora a byl to velice milý a profesionální pán. Sice měl pro mě špatné zprávy, ale dokázal to podat vhodným způsobem. A vzali mě bez objednání, čekala jsem v čekárně asi jen půl hodinky.
Dekuji, holky, za vase odpovedi.
Neni to nic proti Krcske nemocnici.
Spis je to tak, ze v predchozich 2 tehu jsem vzdy chodila na ruzna vysetreni jen k Apolinari, Gennetu nebo Podoli a mam k temto zarizenim takovou vnitrni duveru. Jsem konzervativni, nemam rada v tomto smeru zkouset neco noveho.
Navic budu zase rodit u Apolinare, tak bych to asi nejradeji sfoukla vsechno tam.
Katty - napsala jsem Ti SZ. Predem dekuji.
Eliasek
Ahoj,
nám vyšel Tripple test pozitivně a doktor mě poslal do Podolí a šla bych tam znovu. Spolu s Apolinářem a Gennetem patří k nejvyhlášenějším v Praze, takže to chápu, ale myslím, že Krč taky nebude špatná.
aHOJKY já byla se synem na na UZ na Genetu a vím že tam dělají genetické konzultace,doporučuju … Bohužel nevím kdo to tam dělá ale jistě ti někdo poradí,Ať ti všechno dopadne dobře držím pěsti ![]()
Ahoj holky,
diky vsem. Zitra rano to nejak rozlousknu, kam se objednam - nejradsi bych sla tam, kde mi reknou , ze je vse v naprostem poradku a nechteli by me poslat na AMC
. CHJO, kez by to takhle jednoduse slo.
Dam vedet.
Diky
Eliasek