Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je hodně individuání - já naposledy viděla srdíčko v 5+4. Čím později půjdeš, tím pravděpodobnější to srdíčko bude ![]()
Ja byla dle ms 8+0tt, dle utz 5+4tt a srdicko videt bylo.
Priste pujdu až tak ve 12.tt, ušetřím si nervování, Dr mě tenkrát vyděsil, že je plod moc malý a za 14 dnů znova, aby se vidělo, zda roste… Těch 14 dnů bylo nekonečných ![]()
Poprvé v 6 týdnu, podruhé jsem byla objednaná na 7 týden, a byli vidět obě.
ahoj
asi je to jak u koho..ja videla kolem 7tt.
Jestli vydrzis pockat do pristiho tydne tak uz tam urcite bude.
Hodne stesti ![]()
ahoj, já viděla 6+2
, asi bych šla na konci 7tt, mě objednával Dr. tak jsem to neřešila
Já jsem byla na utz přesně v 6+0 a nebylo a včera už bylo vidět ![]()
Přeji ať krásně tluče ![]()
Ahoj holky,jsem tu nová a mám prosbu.Otěhotněla jsem po potratu a revizi dělohy ještě v šestinedělí,teď jsem zhruba v 7tt,zítra jdu na UTZ a nejsem si jistá jestli už bude mimi vidět?Mám už doma holčičku,ale nějak si to nepamatuju a hlavně mám strach,aby bylo vše v pořádku.Děkuji za odpovědi
Ahojky, já jsem měla srdíčko u prvního těhu v 6+0 tt a u druhého těhu jsem byla na kotrole až v 6+3 tt a také tam srdíčko bylo, podle menstruace jsem však byla už 7+0 tt.
Ahoj holky.Prosím o radu.Dnes jsem byla na UZ,podle MS bych měla být 7+3 ale podle UZ jsem 6+3,bez srdeční akce.Dr.říkala že mimčo ale hezky povyrostlo ale že jsem nejspíš otěhotněla dyl.mám přijít za dva dny že by už měla být ta srd.akce vidět.Mám strach že tam nebude ![]()
Pájunko, já bych řekla že srdíčko bude za pár dní, vydrž a užij si Vánoce ![]()
Ted jsem koukala na papir od meho gyndase podle posledni ms jsem byla 8+2 u nej a podle utz 6+4 a melo 1,3cm a dnes na pohotovosti zkrz malinkate zaspineni 10+0 podle ms a 8+4 podle utz a 1,9cm ale bez <3 podle me to taky pocital podle velikosti plodu a jen jsme si nerozumeli, protoze tezko by za 2dny vyrostlo o tolik a umrelo..je mozne ze kdyz plod sam o sobe ma 8+4 (podle ms 10+0) jeste nema <3???
Ahoj,
prosím Vás o zkušenosti, kdy jste u vašeho miminka viděli poprvé bít srdíčko na ultrazvuku? K dnešnímu dni bych měla být 6+3tt a nevím jestli mám jít k doktoru teď koncem týdne a nebo to raději nechat až na příští týden.. abych tam něco konečně viděla