Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj moje malá měla ve 30. týdnu kolem 2 kil, pamautuju si to protože mi hrozili předčasným porodem. Nakonec se narodila 36+4 a měla 2,6 kilo. Ale ty odhady jsou orientační. Mě doktor den před porodem řekl, že má 2,9 spíš víc (protože užměla hlavičku hodně stlačenou) a druhý den se narodila s 2,6 kg. Takže buď v klidu. Mimčo může být velké ale taky nemusí ![]()
ahojky,
tak já jsem čerstvě ve 30.týdnu a po včerejší kontrole mi doktor řekl, že malá váží 1740g…tak ti nevim…ale neříkal že by byla nějak málo živená:-)
ja mela v 32tt odhad 1,8kg..ale taky si myslim ze ty odhady nejsou nic moc presne…
Ahoj..sice poslední reakce na tuto diskuzi před měsícem, ale nějak mi nedá nereagovat
Naše váha ve 29+6 byla 1620 g a to nám dr. řekl, že je váha trochu větší a že to bude nejspíš pěkná cvalice. Takže vám děkuju za uklidnění, hlavně Miriamm
To bych ráda věděla, až porodíš, kolik teda mělo druhé dítko ![]()
Já jsem zase měla odhad ve 31. týdnu 1400 g, tak jsem si právě říkala, jestli to není zas málo.....
Ahoj.. já si myslím, že teda váha tvého mimí měla být akorát. Když jsem studovala ty váhy, tak kolem toho 30. týdne píšou na hodně servech váhu cca 1300g.. Oto dost mě překvapily příspěvky tady ![]()
Tak já jsme dneska po UTZ jsme přesně 30+0 dle MS , dle UTZ jsme 30+1. Malá váží 1688g a prý je úplně v normě. Když mi to řekl dost jsme se viděsila . . . . nechci rodit obříka
…
Příspěvek upraven 24.10.14 v 08:36