Bolest v podbřišku

27
2.11.09 09:40

Bolest v podbřišku

Ahoj, mám dotaz kvůli bolesti v podbřišku. Jsem v 26tt. Minulý týden mne asi jeden den pobolívalo v podbřišku na pravé straně a občas to šlo do břicha, ale jen slabě. Pak to přestalo. V pátek na kontrole u Dr. OK (CS 0, kontrola za 3 týdny). O víkendu mi to začalo zase pobolívat a šlo to i do druhého třísla, do stydké kosti a podbřišku. Bolest není nijak velká, spíš nepříjemná, teď už to skoro necítím. Nevím, co to je. Myslíte, že mám zajít k Dr, nebo je to jen napínání vazů? V jedné z předchozích diskusí jsem četla, že tyto bolesti měly holky až tak po 30. týdnu, protože dítě už začalo sestupovat. Bojím se předčasného porodu. Prosím poraďte, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5579
2.11.09 13:35

Ahoj…

muze to byt klidne napinani vazu. Ono je u kazdeho jine kdy a jestli vubec to zacne bolet… treba ja u prvniho ditete tenhle problem nemela vubec, u druheho to zaclo kolem cca 25tt a u tretiho az nekdy kolem 32tt.
Ale pokud by sis nebyla jista a nezdalo se ti to bez k dr. Tech par korun za poplatek te nezabije a budes v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.11.09 10:44

Ahoj mám stejné problémy, ani moc nevím, jak bych to doktorovi popsala, protože někdy je to „klasické“ tvrdnutí a jindy mně bolí břicho, jako když jsem nadmutá, a potom při nějakém pohybu či zakašlání to je šílená bolest, ale neřeekla bych, že je to děloha, řekla bych, že jsou to ty okolní svaly či vazy, to je taková řezavá a bodavá bolest. také moc nevím, zda je to úplně o.k. předchozí těh. bylo před více než 10ti lety ( druhé) a tak si to jednak nepamatuji a potom - přeci jen jsem byla o 10let mladší. jsem nyní 24tt a bolesti mám docela často, vždy několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.11.09 17:22

Ahoj tak mám pocit že úplně stejnou věc jsem ted zažívala 14 dní, je fakt že se to sešlo s návštěvou poradny, bohužel paní dokt. říkala že by to mohl být příznak otvírání, ale u mě OK a u tebe taky jak jsem pochopila ne?jinak bylo to velmi otravné a jak chodím cvičit (předcvičuje vrchní sestra z gyn. odd v nemocnici)říkala že je to klasické trvá to 14 dní pak by mělo odejít a prý přijde něco jiného:_) mimochodem, ted po 14 dnech, bodavá bolest při nášlapu na levou nohu do kříže :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí