Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky potřebovala bych radu, 28.10 jsem jsem měla dostat menstruaci našla jsem na testu //, 2.11 jsem bylu dr byl vidět gestační váček a hladina hcg 91,7 mám to brá tak že jsem těhotná, nechci se radši moc radovat, a nevím kdy si mám zajít znovu na krev, co myslíte kdy je nejlepší?
a co se ti na tom nezdá? proč by to nebylo těhotenství? ![]()
gratuluju ![]()
a já tedy byla na krvi jen jednou, po potvrzení těhotenstvá už mi krev brali až v 11tt na screening VV.
víte člověk má strach mám toho tolik za sebou že až tam fakt asi neuvidím větší plod na ultrazvuku tak neuvěřím, nevím kdo z vás zná moji historii a le 3 těhotenství ukončené porodem kolem 24-26 týdne děti pak zemřeli tak po dvou měsících, takže asi pochopíte že jsem radši ještě skoromnější a neraduju se
Beruško, to ma mrzí, prajem Ti, aby toto tehotenstvo dopadlo výborne a Ty si sa tešila zo zdravého miminka!
Chápem, že sa bojíš ja mám tiež strach a to žiadnu špatnú skúsenosť za sebou nemám.
Držím palce ![]()
Berusko
urcite to tehotenstvi je,na krev bych ani byt tebou nechodila-ale je to samozrejme na tobe.
Je mi lito cim sis prosla ale urcite to tentokrat dobre dopadne.
Jinak jedna moje kamaradka mi rekla at se raduji az se mi dite narodi.
jojo taky už zastávám tento názor radovat se až koncem těhotenství nebo radši až porodím jinak všem díky za podporu člověk to potřebuje slyšet
Beruško určitě to těhu je.
Zjistila se příčina předčasných porodu?Když se to stalo tolikrát tak to přece nemuže být náhoda
.Slyšela jsem i o malé děloze atd…5ekl ti dr jak se tet bude postupovat dále?
Moc držím palce
Beruško, tak to je mi moc líto, čím jsi prošla, muselo to být hrozné.
Teď to těhotensvtí určitě je a moooooc držím palce, ať to dobře dopadne a ať jsi moc šťastná.
kamči, lékaři niv nezjistili jsem prý zdravá, dělohu mám vpořádku, ted mě říkal dr že mě nechá ve 13t zašít, a pak budu asi ležet v nemocnici od 19t a budu brát antibiotika tak týden tam a týden doma ale 100% jistota to není to mě nikdo nedává tak uvidíme