Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Kdy vám začalo rúst bríško?
Zítra začínam 16tt a bríško nikde, pořád cítim tlak v podbříšku a slabu bolest jak pri menstruaci.
Jsem prvorodička ![]()
Dekuji
@mulan1 píše:
Ahoj holky,Kdy vám začalo rúst bríško?
Dekuji
Zítra začínam 16tt a bríško nikde, pořád cítim tlak v podbříšku a slabu bolest jak pri menstruaci.
Jsem prvorodička
dospělá žena nemá bríško, ale břicho,
také v 6. - 7. měsíci, dřív nikdo nevěděl, že jsem těhotná
Dvojčata - břicho až do nějakého 20tt nula a pak najednou vyskočilo z ničeho nic.
@stinga dik za komentař a pak už je to pupek? Aby som v tom mala jasno ![]()
@mulan1 píše:
@stinga dik za komentař a pak už je to pupek? Aby som v tom mala jasno
jo
![]()
já jsem na slovo bříško alergická, promiň, za mě to patří jen miminkům - narozeným
Já jsem se v 16tt poprvé fotila jakože „s břichem“, nicméně zpětně na těch fotkách vypadám tak maximálně nafouklá nebo přejedená. Ale nikdy jsem neměla pevné břišní svaly, takže nějaký ten menší pupek jsem měla prakticky hned. Opravdové těhotenské břicho jsem měla někdy po druhém screeningu, to už to na mně poznal každý.
@annali dakujem za odpoved, ja som sportovec, takze mam docela pevnu postavu, mozno je to tym nevim
@mulan1 U prvního někdy přelom 5. a 6. měsíce břicho vylezlo a bylo vidět, že jsem těhotná. Teď u druhého vyskočilo daleko rychleji, až se děsím, jak moc je to teď rychlé. V zimní bundě to vidět není, to vypadám jen tlustě, ale když ji sundam, tak už to nějaký pátek neschovam.
U prvního do toho 7.měsíce nebylo poznat, jestli jsem těhotná nebo po dobrém obědě ![]()
U druhého to šlo mnohem rychleji ![]()
@Whitedog píše:
U prvního do toho 7.měsíce nebylo poznat, jestli jsem těhotná nebo po dobrém obědě
U druhého to šlo mnohem rychleji
Viď? Já u druhýho mám břicho určitě hned od poceti
. Nevím, kam to dospěje, teď v 25.tydnu mám břicho jak u prvního před porodem, přitom jsem zatím skoro nic nepribrala.