Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem
Je tu semnou někdo ve 20.tt?
Nejsem prvorodička a i přesto stále řeším kraviny jako je třeba velikost bříška. Asi proto, že mám s čím srovnávat? Bříško už mám, ráno hned po probuzení není tak velké, ale večer dosahuje obřích rozměrů
Co mi ale nejde do hlavy je, kde mám to mimčo, když ležím? Přiložím foto. Do poradny jdu v pondělí až po 5 týdnech, tak už je to asi dlouhé a mám strach, že mimčo neroste, nebo já nevím
Pohyby ještě necítím, mám placentu vepředu. Děkuji všem, co se semnou podělí o zkušenosti nebo fotečku.
Ja ve 20tt nemela ani takove, klid. Taky jsem mela placentu vepredu a jako prvorodicka pohyby citila cca od 18tt, ve druhem tehotenstvi jsem mela placentu vzadu a pohyby cca od 15tt, a bricho jsem mela o trochu vetsi nez poprve, v obou pripadech tam byly deti okolo 4 kg.
Myslím, že jsou holky i s daleko menším břichem a je vše v pohodě.. Já velikost svého břicha vůbec neřeším, každá ho má jiný.. Každá začínáme s jinou postavou atd, když se nad tím zamyslíš, tak je fakt blbost tohle řešit
Místo toho aby sis stav 2v1 užívala, tak se stresuješ ptákovinama ![]()
Já ve 20tt takové břicho neměla ani ve stoje, v leže bylo ploché s mimčo tam bylo ![]()
To mi přijde na prvorodičkua 20tt spíš větší. Hodně prvorodiček má dlouho prakticky ploché.
Ačkoli, když to porovnám se těmi stehny, tak možná si takové měla i předtím, tak ti to přijde malé? Každopádně nevidím problém… ![]()
Mám břicho stejný, možná menší, pohyby od 18tt.
Někde tam určitě je…neboj.
@Karolina0311 píše:
Ahoj všemJe tu semnou někdo ve 20.tt?
Nejsem prvorodička a i přesto stále řeším kraviny jako je třeba velikost bříška. Asi proto, že mám s čím srovnávat? Bříško už mám, ráno hned po probuzení není tak velké, ale večer dosahuje obřích rozměrůCo mi ale nejde do hlavy je, kde mám to mimčo, když ležím? Přiložím foto. Do poradny jdu v pondělí až po 5 týdnech, tak už je to asi dlouhé a mám strach, že mimčo neroste, nebo já nevím
Pohyby ještě necítím, mám placentu vepředu. Děkuji všem, co se semnou podělí o zkušenosti nebo fotečku.
Nezlob se, ale fakt resis kraviny
Asi na teto diskuzi nejsi moc dlouho, jinak bys vedela, ze nikdo ti tu svoje fotky vkladat nebude, neni to modrykonik
Kazdopadne souhlasim s ostatnima, to bricho je az moc na 1.tehotenstvi. Pokud jakz-takz trosku pribiras a nemas dalsi problemy nebo bolesti, pak bych nic neresila ![]()