Bříško vleže 20.tt :)

646
19.1.21 06:11

Bříško vleže 20.tt :)

Ahoj všem :) Je tu semnou někdo ve 20.tt?
Nejsem prvorodička a i přesto stále řeším kraviny jako je třeba velikost bříška. Asi proto, že mám s čím srovnávat? Bříško už mám, ráno hned po probuzení není tak velké, ale večer dosahuje obřích rozměrů :D Co mi ale nejde do hlavy je, kde mám to mimčo, když ležím? Přiložím foto. Do poradny jdu v pondělí až po 5 týdnech, tak už je to asi dlouhé a mám strach, že mimčo neroste, nebo já nevím :,( Pohyby ještě necítím, mám placentu vepředu. Děkuji všem, co se semnou podělí o zkušenosti nebo fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
19.1.21 06:41

Ja ve 20tt nemela ani takove, klid. Taky jsem mela placentu vepredu a jako prvorodicka pohyby citila cca od 18tt, ve druhem tehotenstvi jsem mela placentu vzadu a pohyby cca od 15tt, a bricho jsem mela o trochu vetsi nez poprve, v obou pripadech tam byly deti okolo 4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.1.21 06:43

Myslím, že jsou holky i s daleko menším břichem a je vše v pohodě.. Já velikost svého břicha vůbec neřeším, každá ho má jiný.. Každá začínáme s jinou postavou atd, když se nad tím zamyslíš, tak je fakt blbost tohle řešit ;) Místo toho aby sis stav 2v1 užívala, tak se stresuješ ptákovinama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.1.21 07:24

Já ve 20tt takové břicho neměla ani ve stoje, v leže bylo ploché s mimčo tam bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.1.21 08:35

To mi přijde na prvorodičkua 20tt spíš větší. Hodně prvorodiček má dlouho prakticky ploché. :nevim: Ačkoli, když to porovnám se těmi stehny, tak možná si takové měla i předtím, tak ti to přijde malé? Každopádně nevidím problém… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
22.1.21 18:23

Mám břicho stejný, možná menší, pohyby od 18tt.
Někde tam určitě je…neboj.

• Citovat
  • Upravit
525
23.1.21 09:48
@Karolina0311 píše:
Ahoj všem :) Je tu semnou někdo ve 20.tt?
Nejsem prvorodička a i přesto stále řeším kraviny jako je třeba velikost bříška. Asi proto, že mám s čím srovnávat? Bříško už mám, ráno hned po probuzení není tak velké, ale večer dosahuje obřích rozměrů :D Co mi ale nejde do hlavy je, kde mám to mimčo, když ležím? Přiložím foto. Do poradny jdu v pondělí až po 5 týdnech, tak už je to asi dlouhé a mám strach, že mimčo neroste, nebo já nevím :,( Pohyby ještě necítím, mám placentu vepředu. Děkuji všem, co se semnou podělí o zkušenosti nebo fotečku.

Nezlob se, ale fakt resis kraviny :mrgreen: Asi na teto diskuzi nejsi moc dlouho, jinak bys vedela, ze nikdo ti tu svoje fotky vkladat nebude, neni to modrykonik :nevim: Kazdopadne souhlasim s ostatnima, to bricho je az moc na 1.tehotenstvi. Pokud jakz-takz trosku pribiras a nemas dalsi problemy nebo bolesti, pak bych nic neresila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí