Britax B-agile x Valco Snap 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
8.4.14 15:50

britax B-agile x Valco Snap 4

Holky prosím poraďte, který z těchto dvou kočárků je lepší… Britax B-agile nebo Valco Snap 4? Již 3 týden se nemohu rozhodnout který :? Dcerka má 19 m,90 cm a cca 13 kg. Potřebuji kočárek lehký, skladný, dobře ovladatelný i jednou rukou a hlavně pohodlný i pro větší dítě. Můžete sem prosím napsat klady a zápory a prostě celkově vaše doporučení? Děkuji moc všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
8.4.14 15:51

Já ti nenapíšu, kterej je lepší, ještě ani zkušenosti, ale b-agile mam, a tuším, že budu spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
8.4.14 15:53

Ale myslím, že b-agile je jen do patnácti kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.4.14 16:34

@rupik Nejlepší je ten, který oba tyhle opajcli ;) Baby Jogger City Mini… Splňuje všechno, co chceš, navíc je fakt kvalitně udělaný a s 25 kily „nákladu“ nemá problém. A jeho skládání miluju.

Ten mám, ostatní dva znám od vidění a přijdou mi oba na jedno brdo. Jak se skládají, nevím, ale Valco jsem onehdá ve frontě zkoumala podrobněji a teda materiál mě moc nenadchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.4.14 16:46

Já Valco mám a jsem s ním maximálně spokojená. Druhý kočár bohužel nemůže posoudit - neznám a neviděla jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.4.14 16:47

Britax ma nizsi madlo oproti valco a celkove mi prijde i to sezeni/lezeni niz - vic u zeme. Britax oproti vlaco je vice odpruzeny - nebo mne to aspon tak prijde a je tezsi, coz je pro me rozhodujici, cestuji mhd a nekdy jsem odkazana sama na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
8.4.14 16:57

Mam valco, maximalni spokojenost, nedrnca, je lehky, skladny, dlouha bouda, nanoznik a do 20 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.4.14 16:57

Tak BJ cm jsem vždy chtěla, ale ten je již cenově někde úplně jinde :,( a musí se vše k němu dokupovat (madlo,…) I použité se prodávají docela draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
8.4.14 16:59

Valco je vsude za 4999

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.4.14 23:24

Mě se tedy víc líbí Snap…i cenově je přijatelnější a na Zličíně v Kašpárku s 10% slevou, myslím že do konce května tam mají zaváděcí slevy na všechno…
A je včetně madla, nánožníku, akorát pláštěnka se musí dokoupit, ale ta stojí 200kč.
Výhoda je ta nosnost do 20kg, to moc kočárků nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
28.4.14 16:15

Holky, prodávám půl roku ježděný Britax B-Agile 4 v super stavu, v záruce. Praha
 https://www.emimino.cz/…le-4-166768/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.5.14 16:24

V kasparek-baby.cz se da koupit Valco do 15.5. s 10% slevou (mam pro zajemce prip. kod slevy, muzu poslat do SZ).

Sama se ted rozhoduju jestli koupim VALCO SNAP 4 nebo BRITAX B-MOTION. U toho Britaxu jeste vaham mezi 3 a 4, prip. Agile. A uz jsem z toho vyrizena, vubec nevim, ktery vybrat. Pro me je nejdulezitejsi skladnost - mam kufr v aute velky jako u Fabie cca a aby nedrncal. Nejak se mi nechce verit, ze valco nedrnca, kdyz neni odpruzeny.. Vazne nevim, ktery vybrat. Vy ktere tyhle zminovane kocarky mate, ktery jede fakt prijemne i na trave nebo na kocicich hlavach a dite v tom nenadskakuje jako blazen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
6.5.14 16:26

Valco fakt super. Take me mile prekvapil. Projedeme uplne vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.5.14 18:35

@Prcíček A co ty kocici hlavy - jak moc drnca? Nadskakuje to dite pri tom? A co travnik nebo nezpevnene prasne cesty s kaminkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
6.5.14 18:47

Tak vse mam projeto a mala fakt neskace:-) trochu to drnca ale to snad delaj vsechny:-) opravdu me mile prekvapil. Polni cesty take dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí