Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosím poraďte, který z těchto dvou kočárků je lepší… Britax B-agile nebo Valco Snap 4? Již 3 týden se nemohu rozhodnout který
Dcerka má 19 m,90 cm a cca 13 kg. Potřebuji kočárek lehký, skladný, dobře ovladatelný i jednou rukou a hlavně pohodlný i pro větší dítě. Můžete sem prosím napsat klady a zápory a prostě celkově vaše doporučení? Děkuji moc všem ![]()
Já ti nenapíšu, kterej je lepší, ještě ani zkušenosti, ale b-agile mam, a tuším, že budu spokojená ![]()
@rupik Nejlepší je ten, který oba tyhle opajcli
Baby Jogger City Mini… Splňuje všechno, co chceš, navíc je fakt kvalitně udělaný a s 25 kily „nákladu“ nemá problém. A jeho skládání miluju.
Ten mám, ostatní dva znám od vidění a přijdou mi oba na jedno brdo. Jak se skládají, nevím, ale Valco jsem onehdá ve frontě zkoumala podrobněji a teda materiál mě moc nenadchl.
Já Valco mám a jsem s ním maximálně spokojená. Druhý kočár bohužel nemůže posoudit - neznám a neviděla jsem
Britax ma nizsi madlo oproti valco a celkove mi prijde i to sezeni/lezeni niz - vic u zeme. Britax oproti vlaco je vice odpruzeny - nebo mne to aspon tak prijde a je tezsi, coz je pro me rozhodujici, cestuji mhd a nekdy jsem odkazana sama na sebe.
Mam valco, maximalni spokojenost, nedrnca, je lehky, skladny, dlouha bouda, nanoznik a do 20 kg
Tak BJ cm jsem vždy chtěla, ale ten je již cenově někde úplně jinde
a musí se vše k němu dokupovat (madlo,…) I použité se prodávají docela draho.
Mě se tedy víc líbí Snap…i cenově je přijatelnější a na Zličíně v Kašpárku s 10% slevou, myslím že do konce května tam mají zaváděcí slevy na všechno…
A je včetně madla, nánožníku, akorát pláštěnka se musí dokoupit, ale ta stojí 200kč.
Výhoda je ta nosnost do 20kg, to moc kočárků nemá ![]()
Holky, prodávám půl roku ježděný Britax B-Agile 4 v super stavu, v záruce. Praha
https://www.emimino.cz/…le-4-166768/
V kasparek-baby.cz se da koupit Valco do 15.5. s 10% slevou (mam pro zajemce prip. kod slevy, muzu poslat do SZ).
Sama se ted rozhoduju jestli koupim VALCO SNAP 4 nebo BRITAX B-MOTION. U toho Britaxu jeste vaham mezi 3 a 4, prip. Agile. A uz jsem z toho vyrizena, vubec nevim, ktery vybrat. Pro me je nejdulezitejsi skladnost - mam kufr v aute velky jako u Fabie cca a aby nedrncal. Nejak se mi nechce verit, ze valco nedrnca, kdyz neni odpruzeny.. Vazne nevim, ktery vybrat. Vy ktere tyhle zminovane kocarky mate, ktery jede fakt prijemne i na trave nebo na kocicich hlavach a dite v tom nenadskakuje jako blazen?
Valco fakt super. Take me mile prekvapil. Projedeme uplne vse
@Prcíček A co ty kocici hlavy - jak moc drnca? Nadskakuje to dite pri tom? A co travnik nebo nezpevnene prasne cesty s kaminkama?
Tak vse mam projeto a mala fakt neskace:-) trochu to drnca ale to snad delaj vsechny:-) opravdu me mile prekvapil. Polni cesty take dal