Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost s těmito golfkami? Jsou už jen v doprodeji, ale podle obrázků se mi líbí. Nebo jsou lepší ty B-MOBILE?
Nevím, zda je to ještě aktuální… golfky mám krátce. Jsou hezké, pěkně jezdí a jsou hlavně lehké. Žádný problém jsem zatím neobjevila.
Oživuji diskusi a prosím o radu, mám možnost koupit tyto starší golfky B-Lite, chci se zeptat na zkušenosti, jestli nejsou moc uzoučké pro mimčo na sezení a také, jestli je možné je aspoň trochu ovládat jednou rukou, když v druhé ruce vedu druhé dítko? Děkuji.
Já za sebe můžu říct, že celkem spokojenost, ale nemám porovnání s jinými, měli jsme jen tyto. Jsou lehké, skladné… Sjezdili jsme s nimi kde co a syn je pořádný kus chlapa (teď cca 100cm/17kg) a ještě do nich vleze (ale už je nepoužíváme). Nemám s nimi ale zkušenost na zimu s zimním fusakem, tam by asi byl trochu problém s prostorem na šířku. S řízením jednou rukou jsou ale všechny tyto typy rukojetí naprd. Záleží kolik dítko váží, jestli se jede po rovném nebo v terénu… já jsem teď pořizovala radši lehčí sporťák na druhé, právě kvůli tomu, že jednou rukou řídit je dosti nepohodlné a malá je stejně ještě malá na golfky. Jestli ještě něco, tak se klidně ptej.
Moc děkuju, tak to se obávám, že nám budou na šířku asi úplně malé, protože syn je naopak krátký, ale fakt dost buclík, má při výšce 80 cm už 14 kg, takže ve fusaku by tam asi úplně moc nacpaný. Fakt děkuju.
Jsou spíš užší no, s fusakem by tam asi bylo těsno. Šířku sedadla bych mohla změřit, jestli chceš, ale bylo by to až zkraje příštího týdne, mám je schovaný u našich…
Nemusíš, díky Ti, já je raději brát nebudu, protože by nám byly těsné a já potřebuji, aby nám ještě aspoň i příští zimu vydržely.
Dobry vecer, obnovuji diskusi..
Mate zkusenosti s timto modelem?
Diky!