Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu chtěla bych koupit na jaro našemu Vojtíškovi golfky ale vůbec nevím pro jaké se rozhodnout.Nášemu broučkovi je ted 14 měsíců a váží přes 13kg.děkuji
Asi bys měla napsat - za kolik, jestli do terénu nebo do města…
My máme Peg Pérego Pliko a jsem s nima moc spokojená. Dokonce i můj muž mi je dneska pochválil, že jsem je dobře vybrala (byl okouzlen skládáním a rozkládáním
)
Ale fakt záleží, co od nich očekáváš, jestli mají být třeba polohovací, lehčí nebo klidně těžší, jak často je budeš používat…
Já mám taky pliko a super. Původně jsem si koupila sterší Jané energy, ale malý tam řval a jsou fakt tak jen do auta, to pliko jsou jako byteček, super. jen jsem si koupila starší kolekci 2006 a jsou normálně o cca 10cm kratší, než ty nové kolekce, tak už pokukuju po nějké O9. ![]()
My máme právě 2009, barvu Titanio. Jsem z nich furt úplně unešená ![]()
Původně jsem chtěla taky Jané Energy,ale máme dlouhána a on už měl v 8 měsících hlavičku až po vrch opěradla
V Pliku má ještě spoustu místa ![]()
Chtěla jsem nějaké které vydrží i" trochu .{color: red}" špatný terén prostě i do města,na výlety atd.jsou polohovatelné, prostorné a dají se dobře složit.
Díky moc za tip
ty Peg perego Pliko vypadají moc dobře ale koukala jsem že jsou jenom do 15kg hmotnosti dítěte. ![]()
No výrobci skoro vždy píšou do 15kg, ale kamarádka je má taky, její holka bude mít 4 roky, a váží dle mě určitě přes 20kg a když je nemocná drandí v nich k doktorovi. Měla už jsem golfek hodně, jsem tak trochu na ně ujetá, a Pliko jsou bezkonkurenčně nejlepší. Ale záleží, co od nich očekáváš ty. Energy mi stojí doma, snažím se je prodat.
Malý má taky 7 měsíců a měl je akorát a navíc byly vedle Plika takové holé,jakoby všude otevřené.
Angu: a ty máš i s nánožníkem?
15 kg je hmotnost kterou jako maximální uvádí směrnice EU, kterou se musí býrobci řídit, takže všechny golfky mají tuto deklarovanou nosnost. v reálu je určitě vyšší, stačí se podívat na nosnost udávanou u stejného kočárku prodávaného v US, kde tato norma neplatí, např. u zappa je uváděno 20-25kg.. pliko - vsázela bych tak na 20kg, kočárek je to bytelný…
Pliko jsou takový golfkosporťák, hodně pohodlné pro dítě, vlatně i pro mámu, ale jak jsou bytelnější, jsou i trochu těžší (ale zas je to kvalitní dražší kočár, takže ta váha není na ten typ tak velká..)..
jinak je samozřejmě kočárků víc
ale vypadá, že máš vybráno! ![]()
Jee Anguo Ty uz mas golfky? Tvuj Samik je o mesic starsi nez muj malej (psaly jsme si kdysi skrz tripple testy, radila jsi my, tak si Te nejak pamatuju
) a ja pocitam, ze bych je koupila nekdy v lete … Tys mela nejaky Patron myslim vid ? Uz byl maly ?
Ja mam X lander XA 2009 a zatim dobry, ale taky se tesim na golfky, jen bych teda chtela spojenou rukojet (jizda po eskalatorech atd). Tak jsem jen byla ted prekvapena, ze uz drandite na golfkach.
Jsou ale krasny, to musim rict. Skoda te rukojeti no, jinak bych do nich taky sla.
Maminky,chtěla jsem vás poprosit o pomoc při výběru golfek.Chceme aby byly lehčí,vhodné i do terénu(park,lesopark),aby se do nich vešlo i dvouleté dítě a aby byly cenově přijatelné a nebyly závedné a poruchové.Děkuji i za negativní názory…
Jooo, tak takovýhle diskuzí je tady milion, no a nakonec všechny skončí u Cybex Callisto
![]()
Byla jsem spokojená s Espiro magic 4 (model 2010), řešila jsem právě i vhodnost do menšího terénu ![]()
Četla jsem že Cybex jsou úzké a v zimě se tam s fusakem větší dítě nevejde???
já mám Easy Go Loop a jsem s nimi maximálně spokojená. Malá se mi krásně vejde s fusakem do nich a mám 3 letého syna a vlezl si uplně v pohodě do nich,chtěl si je taky zkusit ![]()
Teď jezdíme taky pořád ven a jsou lehonké ![]()
Fen-fire píše:
Jooo, tak takovýhle diskuzí je tady milion, no a nakonec všechny skončí u Cybex Callisto![]()
no jo, páč jsou prostě skvělé ![]()