Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milinka10 píše: Četla jsem že Cybex jsou úzké a v zimě se tam s fusakem větší dítě nevejde???
na šířku mají 32cm. což je více, než mají některé sporťáky s otočným sedákem (mívají kolem 30cm).
vozím zatím 13m ve fusaku a dobrý, v tlusté bundě..
ale jinak jsou mraky golfek, které bych třeba i chtěla vyzkoušet
ale většinou mají spojenou rukojeť, vzhledem k nutnosti občas vláčet starší za ruku a nyní nově i to kočárkové, které si nějak zvyká chodit venku samo..
třeba Inglesina esspreso
babyjogger city micro
z těch klasických Inglesina Trip
peg perego sí
Quinny zapp xtra
silvercross dazzle
nový cybex onyx s madlem 2012
jané energy
pp Pliko není špatné, už ale větší a trochu těžší
My máme Babypoint Mark jsem s nima moc spokojená, lehké bezvadné, vydržely terén i město, sníh, ale asi už se vyrábí modernější máme je doma 2 roky http://www.e-broucek.cz/…em-babypoint
Docela se mi líbí Inglesina Zippy,ale nevím jak jsou vhodné do terénu??
Ta Inglesina vypadá skvěle, osobně mám vyzkoušené, že se mi líp jezdí s kočárky s menšími kolečky, jak s většími, na Casualplay S6 máme obrovské kola, taky bezva kočár a na babypointu menší kola a s tím se mi jezdilo líp, jezdíme často na vesnici k rodičům do terénu, pole, louky, jinak žijeme v RD ve městě, kde jsou okolo jen chodníky, ale fakticky mi ty menší kola připadají na kočárkoch lepší i ve sněhu v břečce. Hlavní je, aby byl golfáč lehký. Líbí se mi hrozně moc Nuna http://www.malvik.cz/…ve-hole-2012 ale mám smůlu další kočár kupovat nebudeme už dojezdíme s tím co máme
.
Milinka10 píše:
Docela se mi líbí Inglesina Zippy,ale nevím jak jsou vhodné do terénu??
asi jako všechny golfáče ![]()
mají trochu větší kola, než třeba Peg perego pliko.
počítej s větší váhou, k 10kg. řekla bych, že projede, co cybex, takže štěrk na hřišti pozadu a lepší zaaretovat kola, kočičí hlavy, kostky, lehké nerovnosti, udusaná hlína na vyšlapané cestičce - zkratce, lesní upravená cesta (vydusaná hlína, bez kořenů, ..) to by měl zvládnout.
co je ale terén?
na to už tu byla diskuze, nedávno ![]()
pro mě je terén les, s kořeny, pak hory, polní cesty neupravené, louky jako takové, šutráky v cestě,..
Tak musím říct, že taky snáníme golfky a je to teda běh na dlouhou trať vzhledem k tomu, že potřebuju trochu bytelné (nerada bych, abych po první cestě ztratila část kočárku
), aby byly lehoučké, ale přesto pevné a hlavně aby mi sedly do ruky, měřím 158cm a to je podle mě neřešitelný problém ![]()
Měla jsem vybrané jane energy, jen když není možnost je odzkoušet tak je to blbé ![]()
Ahoj, já zippy mám, verzi zippy free, otočná sedačka. Už jsme velký, tak budu prodávat, kdybys třeba měla zájem. Já ten kočárek miluju, jen je pravda trochu těžší, ale ani já se svojí chrtí postavou nemám problém vynést jej i s dcerou do druhého patra. Má super stříšku, dá se pěkně přetáhnout. A musim teda říct, že ve fusaku se mi tam vešla krásně.
Negativa? Fakt je těžší a myslim, že maminka nad 180 bude kopat do brzdy.
Pozitiva? Za rok a kousek se nikde neškrábla, kolečka krásně pruží, otočná sedačka, fakt teploučkej nánožník. Docela obstojný košík. Je to stabilní kočár, krásně se mi vozí.
Je to takový pliko od inglesiny ![]()
Pa
Ahoj,ještě se musím rozmyslet.Odkud jsi?Možná bych tě poprosila pak poslat fotečku na email.Nebo nemáš třeba na mimibazaru účet?Ještě opravdu nevím,musím to promyslet.
Milinka10 píše:
Ahoj,ještě se musím rozmyslet.Odkud jsi?Možná bych tě poprosila pak poslat fotečku na email.Nebo nemáš třeba na mimibazaru účet?Ještě opravdu nevím,musím to promyslet.
Uvidíš, kdyžtak mi pošli zprávičku. Jsem z Ústí n.Labem. Hlavně dobře vyber
A promysli spojenou rukojeť, to neni vůbec špatný vynález, zvlášť, když k tomu táhneš třeba psa, kvůli psíkovi bych určitě podruhé šla do spojený rukojeti, takhle potřebuješ ruce obě a na nákupy třeba teda upřímě taky nic moc. Na druhou stranu bych klidně oželela to otočný sezení (jéžiš, takhle ten kočár nikdy neprodam, když já neumim neříct všechno
)