Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poraďte, potřebuji koupit golfky, které po složení budou mít co nejmenší rozměr. Díky
tezi píše:
Quinny zapp a nebo teď nově quinny Yezz
Snad nikoho neurazím, ale ten Yezz je fakt ošklivej ![]()
No, copak ošklivej - mně by se snad i docela líbil, ale zdá se mi, že bude podle velikosti koleček asi použitelný jen na úplně rovném terénu ![]()
elfans píše:tezi píše:Snad nikoho neurazím, ale ten Yezz je fakt ošklivej
Souhlasím ![]()
JVP píše:
No, copak ošklivej - mně by se snad i docela líbil, ale zdá se mi, že bude podle velikosti koleček asi použitelný jen na úplně rovném terénu
tak to každopádně, ale to všechny ty golfáče typu zapp, moon, nuna a spol.
Pokud je potřeba větší kolečka, tak na skladnost pak budou asi lepší golfáče skládací na placku
(já teda nemám golfky, mám abc design moving light, ten se skládá na placku a zabere pak fakt málo místa, obzvlášť když se odepne přední kolečko, tak ho strčím za sedadlo na stojáka)
my máme tenhle: PATRON BOHEMIA ATLAS 956F, rychle a snadno složenej a opravdu velké množství nezabere.Vejde se i na zem u zadního sedadla. Vybrali jsme ho z duvodu - pevná polohovatelná záda, dobrá cena, velmi skladý. ![]()
elfans píše:tezi píše:Snad nikoho neurazím, ale ten Yezz je fakt ošklivej
Souhlasím, super ošklivej ![]()
my máme quinny zapp xtra. Myslím, že snad žádný kočár se neposkládá, tak jako tenhle. Ale u toho polohovacího, je nevýhoda, že sedačka se taky nedá poskládat. Sice se z ní udělá placka, takže ji dáme do dvojité podlahy. Ale i tak
Ted jsme ještě koupili Cybex onyx. Taky se dobře poskládá, v kufru sedanu o něm pomalu nevím. Ale je hodně dlouhý.
tak to ten patron má polohovací pevná záda a složí se do nudličky, jako když slkádáte deštník, je to prostě takový kvádřík
ale nenašla jsem nikde fotku složeného ![]()
A nevíte kde se dá ten Patron koupit použitý? Nikde to nemůžu najít, ani na mmb.
myslím, že nový stojí do 2 tis, což v porovnání těch ostatních golfeg (je to asi rok, co jsme taky scháněli)byl nejlevnější, dkyž nepočítám ty hadrové bez polohovacích a pevných zad.Takže z druhé ruky to velký rozdíl asi nebude, ale dala bych klasicky do vyhledavače např.seznamu : PATRON BOHEMIA ATLAS 956F a klikni na zboží a srovnat dle ceny, mohly by vyskočit i použité kočárky tohoto typu. Ale raději si ho vyzkoušejte, složení rozložení, popřípadě usazení dítka, tak aby jste měli jistotu.
A v bambuli jsme koupili deštník (slunečník) v té samé barvě za asi 200, docela se využil a jde na jakýkoliv kočár ![]()
Máme podobnou žádost jako zakladatelka. Jenomže my ten minimální rozměr potřebujeme proto, abychom si je na výletech mohli dát třeba na záda (popruh k tomu samozřejmě přidělám). Takže co nejlehčí a co nejkompaktnější. Quinny Yezz musí být super, jenomže my chodíme na výlety i jinam, než do nákupních center
A je ošklivý ![]()