Složené golfky, co nejmenší rozměr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
19.2.12 20:42

složené golfky co nejmenší rozměr

Poraďte, potřebuji koupit golfky, které po složení budou mít co nejmenší rozměr. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
19.2.12 20:44

quinny zapp? (teda ne ty polohovací, jen klasické)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.12 20:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58827
19.2.12 20:48

Quinny zapp a nebo teď nově quinny Yezz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
19.2.12 20:57
tezi píše:

Snad nikoho neurazím, ale ten Yezz je fakt ošklivej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
19.2.12 21:06

No, copak ošklivej - mně by se snad i docela líbil, ale zdá se mi, že bude podle velikosti koleček asi použitelný jen na úplně rovném terénu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
19.2.12 21:37
elfans píše:
tezi píše:
Snad nikoho neurazím, ale ten Yezz je fakt ošklivej :nevim:

Souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.2.12 21:41
JVP píše:
No, copak ošklivej - mně by se snad i docela líbil, ale zdá se mi, že bude podle velikosti koleček asi použitelný jen na úplně rovném terénu :think:

tak to každopádně, ale to všechny ty golfáče typu zapp, moon, nuna a spol.
Pokud je potřeba větší kolečka, tak na skladnost pak budou asi lepší golfáče skládací na placku
(já teda nemám golfky, mám abc design moving light, ten se skládá na placku a zabere pak fakt málo místa, obzvlášť když se odepne přední kolečko, tak ho strčím za sedadlo na stojáka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
19.2.12 22:41

my máme tenhle: PATRON BOHEMIA ATLAS 956F, rychle a snadno složenej a opravdu velké množství nezabere.Vejde se i na zem u zadního sedadla. Vybrali jsme ho z duvodu - pevná polohovatelná záda, dobrá cena, velmi skladý. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.2.12 09:19
elfans píše:
tezi píše:
Snad nikoho neurazím, ale ten Yezz je fakt ošklivej :nevim:

Souhlasím, super ošklivej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
20.2.12 10:20

my máme quinny zapp xtra. Myslím, že snad žádný kočár se neposkládá, tak jako tenhle. Ale u toho polohovacího, je nevýhoda, že sedačka se taky nedá poskládat. Sice se z ní udělá placka, takže ji dáme do dvojité podlahy. Ale i tak
Ted jsme ještě koupili Cybex onyx. Taky se dobře poskládá, v kufru sedanu o něm pomalu nevím. Ale je hodně dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
21.2.12 14:25

tak to ten patron má polohovací pevná záda a složí se do nudličky, jako když slkádáte deštník, je to prostě takový kvádřík :think: ale nenašla jsem nikde fotku složeného :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.2.12 20:14

A nevíte kde se dá ten Patron koupit použitý? Nikde to nemůžu najít, ani na mmb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
21.2.12 20:29

myslím, že nový stojí do 2 tis, což v porovnání těch ostatních golfeg (je to asi rok, co jsme taky scháněli)byl nejlevnější, dkyž nepočítám ty hadrové bez polohovacích a pevných zad.Takže z druhé ruky to velký rozdíl asi nebude, ale dala bych klasicky do vyhledavače např.seznamu : PATRON BOHEMIA ATLAS 956F a klikni na zboží a srovnat dle ceny, mohly by vyskočit i použité kočárky tohoto typu. Ale raději si ho vyzkoušejte, složení rozložení, popřípadě usazení dítka, tak aby jste měli jistotu.
A v bambuli jsme koupili deštník (slunečník) v té samé barvě za asi 200, docela se využil a jde na jakýkoliv kočár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.3.12 22:01

Máme podobnou žádost jako zakladatelka. Jenomže my ten minimální rozměr potřebujeme proto, abychom si je na výletech mohli dát třeba na záda (popruh k tomu samozřejmě přidělám). Takže co nejlehčí a co nejkompaktnější. Quinny Yezz musí být super, jenomže my chodíme na výlety i jinam, než do nákupních center :-) A je ošklivý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí