Golfky Piere Cardin

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.2.12 23:59

Golfky Piere Cardin

Ahoj,máte některá zkušenost s těmito golfkami???Budu ráda za každé vaše zkušenosti-i ty negativní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3815
20.2.12 08:46

ahoj, kamarádka si je kupovala a je spokojená, já mám podobné ale starší (dcera už má 7 let) a byla jsem taky nadmíru spokojená, jsou lehké a skladné. s touto značkou jsem obecně spokojená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 11:03
pavlushka píše:
ahoj, kamarádka si je kupovala a je spokojená, já mám podobné ale starší (dcera už má 7 let) a byla jsem taky nadmíru spokojená, jsou lehké a skladné. s touto značkou jsem obecně spokojená :pankac:

Díky za názor,malý bude teď 9 měsíců,máme kočár Camarello trojkombinaci,teď máme už ten sporťák,ale právě sháním něco skladnějšího do auta a tak a tyhle se mi fakt líbí,tak do nich asi půjdeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
20.2.12 11:06

moje měla ty golfky od roku, bylo fajn že byly polohovací až do úplného lehu, tak když chtěla spinkat, nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 10:17
pavlushka píše:
moje měla ty golfky od roku, bylo fajn že byly polohovací až do úplného lehu, tak když chtěla spinkat, nebyl problém

No akorát je na netu nemůžu nikde najít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
24.2.12 10:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.2.12 10:32

Taky se mi moc líbily-bohužel jsem na ně moc spěchala,obvolala jsem snad všechny e-shopy co je nabízely a nic…nakonec jsme koupili bertoni foxy-jsou úplně stejné,jen místo madla mají pultík. Naprostá spokojenost!! Jezdili jsme v nich přes léto a teď mi už malej do kočárku nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
24.2.12 11:56

já bych je kupovala hned, ale nějak se nám nevede človíček, který by v nich jezdil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí