Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,máte některá zkušenost s těmito golfkami???Budu ráda za každé vaše zkušenosti-i ty negativní ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Pierre Cardin Ultralight?
Přidejte zkušenost s Pierre Cardin Ult...ahoj, kamarádka si je kupovala a je spokojená, já mám podobné ale starší (dcera už má 7 let) a byla jsem taky nadmíru spokojená, jsou lehké a skladné. s touto značkou jsem obecně spokojená ![]()
pavlushka píše:
ahoj, kamarádka si je kupovala a je spokojená, já mám podobné ale starší (dcera už má 7 let) a byla jsem taky nadmíru spokojená, jsou lehké a skladné. s touto značkou jsem obecně spokojená
Díky za názor,malý bude teď 9 měsíců,máme kočár Camarello trojkombinaci,teď máme už ten sporťák,ale právě sháním něco skladnějšího do auta a tak a tyhle se mi fakt líbí,tak do nich asi půjdeme ![]()
moje měla ty golfky od roku, bylo fajn že byly polohovací až do úplného lehu, tak když chtěla spinkat, nebyl problém
pavlushka píše:
moje měla ty golfky od roku, bylo fajn že byly polohovací až do úplného lehu, tak když chtěla spinkat, nebyl problém
No akorát je na netu nemůžu nikde najít ![]()
Taky se mi moc líbily-bohužel jsem na ně moc spěchala,obvolala jsem snad všechny e-shopy co je nabízely a nic…nakonec jsme koupili bertoni foxy-jsou úplně stejné,jen místo madla mají pultík. Naprostá spokojenost!! Jezdili jsme v nich přes léto a teď mi už malej do kočárku nechce…
já bych je kupovala hned, ale nějak se nám nevede človíček, který by v nich jezdil ![]()