Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký den,
po šílených mrazech tu dnes máme 6stupňů NAD nulou
a já mám nutkání dceru 11,5m vyvézt v golfkách, které nám dnes dorazily. Nějak se nemůžu dočkat jara.
Máte to někdo taky tak? ![]()
S_h_a_n_i_e píše:
Hezký den,po šílených mrazech tu dnes máme 6stupňů NAD nuloua já mám nutkání dceru 11,5m vyvézt v golfkách, které nám dnes dorazily. Nějak se nemůžu dočkat jara.
Máte to někdo taky tak?
Jezdila jsem s golfkami i přes ty mrazy (ale mám starší dítě). Na jaro se těším a nutkání vytáhnout nový kočárek znám taky - když jsem kupovala starší dceři sporťák, hned jsem ho vytáhla a jela s ním na cvičení. Ten původní kočárek mi přišel už úplně nemožný
(do té doby byl úžasný).
Tady sníh ani pořádně nebyl. A já když golfáče objednávala se dušovala, že to vydržím až do jara, ale skutek utek
… dnes to prubnem… ![]()
Já s nima jezdím celou zimu. Mám teda už dvouleťáka a vejde se mě i s fusakem. A sníh u nás prakticky nebývá.
Vy se máte,my máme sněhu že u nás jedině na sáňkách
Jinak to znám,mám taky koupené nové golfky pro malou,a už se těším na jaro ![]()
Ainy píše:
Já s nima jezdím celou zimu. Mám teda už dvouleťáka a vejde se mě i s fusakem. A sníh u nás prakticky nebývá.
Taky mám fusak, ale prďola tam není ani vidět, když ho připnu…
Mám Babypoint Orion… Takže jí pořádně nabalím. Ta bude čubrnět, poprvé pojede po směru jízdy… ![]()
já koupila nové golfky včera a dneska jsme je byli zajet, sice jen na poštu a do obchodu
a jsou super ![]()
doufám, že už nenapadne
, starý kočár už jsem umyla, rozebrala, vyprala
![]()
už aby bylo teplo, protože moje 4 měsíční mimi se nevejde do korbičky na slalomu ![]()
S_h_a_n_i_e píše:Ainy píše:Taky mám fusak, ale prďola tam není ani vidět, když ho připnu…
Já s nima jezdím celou zimu. Mám teda už dvouleťáka a vejde se mě i s fusakem. A sníh u nás prakticky nebývá.Mám Babypoint Orion… Takže jí pořádně nabalím. Ta bude čubrnět, poprvé pojede po směru jízdy…
Já jsem teda už včera fusak zahodila, nechala jsem jen spodní část pod zadkem (máme emitex).
Já už je dávno vytáhla, i jednou ve sněhu jsem s nimi jela. Hold někdo to nevydržel ![]()
Mám to podobně. Sporťák mě točí. Je na něm zdálky vidět, že už jede druhé dítě, a že ho ani v tuhých zimách nikdo nešetřil. Je olezlý, béžová vypadá víc špinavá než ve skutečnosti je, tam se páře, támhle trhá ![]()
Dala jsem si předsevzetí, že ještě vydržím a se zazimováním fusaku vytáhnu nádherně červené golfky.
Jenže jízdní vlastnosti golfek s půlročním dítětem po obchodním centru byly úplně jiné než s 1,5letým v terénu. A sporťák, i když vypadá strašně, jízdní vlastnosti má stále nepřekonatelné, i přes to, že jsem gumičkou musela upgradovat (no spíš zprovoznit) brzdu.
A já teď nevím, koupila jsem strašné golfky (Jané Energy) nebo jsem prostě zhýčkaná sporťákem (X-Lander XA)?
Ywett píše:
Mám to podobně. Sporťák mě točí. Je na něm zdálky vidět, že už jede druhé dítě, a že ho ani v tuhých zimách nikdo nešetřil. Je olezlý, béžová vypadá víc špinavá než ve skutečnosti je, tam se páře, támhle trhá
Dala jsem si předsevzetí, že ještě vydržím a se zazimováním fusaku vytáhnu nádherně červené golfky.
Jenže jízdní vlastnosti golfek s půlročním dítětem po obchodním centru byly úplně jiné než s 1,5letým v terénu. A sporťák, i když vypadá strašně, jízdní vlastnosti má stále nepřekonatelné, i přes to, že jsem gumičkou musela upgradovat (no spíš zprovoznit) brzdu.
A já teď nevím, koupila jsem strašné golfky (Jané Energy) nebo jsem prostě zhýčkaná sporťákem (X-Lander XA)?
Strašné golfky mám já
Měla jsem jen nepolohovací Patron tak jsem mladšímu koupila pohovací Baby design a děs. Teď s nima jezdím jen proto že do těch druhých se nevejde fusak. Ale už se chystám až vytáhnu moje milované golfky Patron ![]()
Tak jízdní vlastnosti sporťáku a golfek nejde moc srovnávat, ale já už sporťák za chvíli neuvezu, malá bude mít ke 12 kilům (odhad) a kočár má tak 17, takže je to na mě už dost , a navíc ji musím zvedat dost vysoko (Firkon verano), takže u mě vyhrály golfky (Zopa jumper), jsou skoro o 10 kilo lehčí, i když hrkají a hůř se ovládají…