Oteplení - mám nutkání vytáhnout nové golfky :)

615
22.2.12 12:47

Oteplení - mám nutkání vytáhnout nové golfky :)

Hezký den,

po šílených mrazech tu dnes máme 6stupňů NAD nulou :potlesk: a já mám nutkání dceru 11,5m vyvézt v golfkách, které nám dnes dorazily. Nějak se nemůžu dočkat jara. :P Máte to někdo taky tak? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11223
22.2.12 12:49

jj jen co sleze sníh,hned je vytáhnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.2.12 12:50
S_h_a_n_i_e píše:
Hezký den,po šílených mrazech tu dnes máme 6stupňů NAD nulou :potlesk: a já mám nutkání dceru 11,5m vyvézt v golfkách, které nám dnes dorazily. Nějak se nemůžu dočkat jara. :P Máte to někdo taky tak? :mavam:

Jezdila jsem s golfkami i přes ty mrazy (ale mám starší dítě). Na jaro se těším a nutkání vytáhnout nový kočárek znám taky - když jsem kupovala starší dceři sporťák, hned jsem ho vytáhla a jela s ním na cvičení. Ten původní kočárek mi přišel už úplně nemožný :mrgreen: (do té doby byl úžasný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
22.2.12 12:51

Tady sníh ani pořádně nebyl. A já když golfáče objednávala se dušovala, že to vydržím až do jara, ale skutek utek :mrgreen: :lol: … dnes to prubnem… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.2.12 12:52

Já s nima jezdím celou zimu. Mám teda už dvouleťáka a vejde se mě i s fusakem. A sníh u nás prakticky nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.2.12 12:53

Vy se máte,my máme sněhu že u nás jedině na sáňkách :roll: Jinak to znám,mám taky koupené nové golfky pro malou,a už se těším na jaro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.2.12 12:54

Jo a venku máme právě 10,5 nad nulou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
22.2.12 12:55
Ainy píše:
Já s nima jezdím celou zimu. Mám teda už dvouleťáka a vejde se mě i s fusakem. A sníh u nás prakticky nebývá.

Taky mám fusak, ale prďola tam není ani vidět, když ho připnu… :nevim: Mám Babypoint Orion… Takže jí pořádně nabalím. Ta bude čubrnět, poprvé pojede po směru jízdy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.2.12 12:55

já koupila nové golfky včera a dneska jsme je byli zajet, sice jen na poštu a do obchodu :lol: a jsou super :dance:
doufám, že už nenapadne :think: , starý kočár už jsem umyla, rozebrala, vyprala :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.2.12 12:58

už aby bylo teplo, protože moje 4 měsíční mimi se nevejde do korbičky na slalomu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.2.12 12:59
S_h_a_n_i_e píše:
Ainy píše:
Taky mám fusak, ale prďola tam není ani vidět, když ho připnu… :nevim: Mám Babypoint Orion… Takže jí pořádně nabalím. Ta bude čubrnět, poprvé pojede po směru jízdy… :lol:

Já jsem teda už včera fusak zahodila, nechala jsem jen spodní část pod zadkem (máme emitex).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
22.2.12 13:00

Já už je dávno vytáhla, i jednou ve sněhu jsem s nimi jela. Hold někdo to nevydržel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
22.2.12 13:02

Mám to podobně. Sporťák mě točí. Je na něm zdálky vidět, že už jede druhé dítě, a že ho ani v tuhých zimách nikdo nešetřil. Je olezlý, béžová vypadá víc špinavá než ve skutečnosti je, tam se páře, támhle trhá :zed:
Dala jsem si předsevzetí, že ještě vydržím a se zazimováním fusaku vytáhnu nádherně červené golfky.
Jenže jízdní vlastnosti golfek s půlročním dítětem po obchodním centru byly úplně jiné než s 1,5letým v terénu. A sporťák, i když vypadá strašně, jízdní vlastnosti má stále nepřekonatelné, i přes to, že jsem gumičkou musela upgradovat (no spíš zprovoznit) brzdu.
A já teď nevím, koupila jsem strašné golfky (Jané Energy) nebo jsem prostě zhýčkaná sporťákem (X-Lander XA)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.2.12 13:08
Ywett píše:
Mám to podobně. Sporťák mě točí. Je na něm zdálky vidět, že už jede druhé dítě, a že ho ani v tuhých zimách nikdo nešetřil. Je olezlý, béžová vypadá víc špinavá než ve skutečnosti je, tam se páře, támhle trhá :zed:
Dala jsem si předsevzetí, že ještě vydržím a se zazimováním fusaku vytáhnu nádherně červené golfky.
Jenže jízdní vlastnosti golfek s půlročním dítětem po obchodním centru byly úplně jiné než s 1,5letým v terénu. A sporťák, i když vypadá strašně, jízdní vlastnosti má stále nepřekonatelné, i přes to, že jsem gumičkou musela upgradovat (no spíš zprovoznit) brzdu.
A já teď nevím, koupila jsem strašné golfky (Jané Energy) nebo jsem prostě zhýčkaná sporťákem (X-Lander XA)?

Strašné golfky mám já :cert: Měla jsem jen nepolohovací Patron tak jsem mladšímu koupila pohovací Baby design a děs. Teď s nima jezdím jen proto že do těch druhých se nevejde fusak. Ale už se chystám až vytáhnu moje milované golfky Patron :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.2.12 13:12

Tak jízdní vlastnosti sporťáku a golfek nejde moc srovnávat, ale já už sporťák za chvíli neuvezu, malá bude mít ke 12 kilům (odhad) a kočár má tak 17, takže je to na mě už dost , a navíc ji musím zvedat dost vysoko (Firkon verano), takže u mě vyhrály golfky (Zopa jumper), jsou skoro o 10 kilo lehčí, i když hrkají a hůř se ovládají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí