Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Určitě doporučuji Valco.mame snap 4 sport, je lehké ovladatelný a snese i lehký terén. Meli jsme britax b motion a ten byl hodně těžký a těžko se mi ovládal. prodali jsem ho a lituji ze jsem Valco ne koupila už od začátku
Nečtu celou diskusi ale mám jmenovaný britax a po asi deseti jiných kočárcích různé půjčených, z druhých ruk atd jsem konečně 100% spokojena. V terénu docela ok, zázraky při takové skladnosti nejdou. Valco bych nechtěla mají kámošky- je to nestabilní a děti z toho sjíždí.
@Tichošlápek Díky. A to máš verzi Valco snap, nebo snap sport?
@Rezii To je teda dilema
Ještě by mě zajímalo, jak snadno se u britaxu mění korbička za sportovní nástavbu a naopak. U Valca mi to přišlo dost komplikované a chtěla bych to občas prostřídat podle toho, jestli povezu mladší nebo starší dítě.
@sumys sport
mam ale pocit ze se to snad liší jen kolečky. To ale nevim jistě.
Zkoušela jsem oba jen na prodejně, ale mohla jsem i ven na parkoviště.
Manžel chtěl Valco do té chvíle než vyjel ven. Já jsem od začátku byla rozhodnutá pro britax. Máme britax a oba jsme moc spokojeni, projedeme s ním vše. Sníh, kočičí hlavy, lesní cestu, štěrk, písek zatím jsem nenašla nic co bych mu vytkla
Syn je od miminka obr a krásně se tam pohodlně vejde. Máme ho už jen na spaní a celodenní výlety. Syn má 20m 90cm a 14kg
Taky jsem se mezi nimi nemohla rozhodnout. Nakonec jsem vzala Valco ultra sport. Na tom Britaxu mne odrazovala ta kolečka. S Valcem zatím žádný problém nebyl. Terén zvládl i polní. Často jezdíme k rybníku.
@orchidea2016 Díky. Koukám teď do facebookových skupin pro oba kočárky a je zajímavé, kolik závad uvádějí majitelky Britaxů, ve skupině kolem Valca spíš řeší barevný ladění
Všimla jsem si, že jste taky z Brna, myslíte že by bylo možné se sejít a na chvilku si kočárek vyzkoušet venku?
Určitě ano… Jen sladit čas… Jsem zvyklá. Neustále nás někdo oslovuje. Naposledy včera jej zkoušela cizí paní s dítětem na trávě. Taky měla dilema zda Britax, nebo Valco.