Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Za mě korbička stejně jen na chvíli, takže je to asi úplně jedno, za mě ty korbičky moc vychytávek mít nemůžou, takže bych si vybrala podle toho která se mi líbí
ale já u kočárku řešila jiné věci/„vychytávky“ ![]()
@Nikous12 korbičku affinity , pasuje bez problémů… ale já to právě zvažuju a chci prostornější ![]()
@Káťa19 ahoj, zvažují koupit tento kocarek 0ro moje pětitydenní mimino. Mam ojety concord fusion a jezdí se mi s ním dobře, ale šílené mě štve brzda a kos, do kterého je špatný přístup.
Prosím, jak to má Britax B motion plus? A připadá mi jako spíš tak prostorný, je to tak? Moc děkuji za odpověď.
Jo a brzda, dá se použít i v sandalech? A přístup ke koši dole?
@g.sandova ahoj, já ho využívala na dvě děti, ale až jako sporťák… předpokládám, že chceš ještě s korbičkou?
Sportovní sedačka je dost prostorná a vyspí se i tříleté dítě
mám verzi trojkolku a do terénu lepší, kočár je stabilní, ale není sezení otočné proti směru…
Děti v něm jezdily až od 8mi měsíců, ale do lehu jde dát.
Každopádně korba Affinity je větší než klasika, mrkla bych na bazárky a fb skupinu
https://www.kocarky-zlin.cz/…inity-2-2018
neuvádí ale vnitřní rozměr ![]()
@g.sandova přístup v koši je normální, zdá se mi dobře přístupný a brzda v pohodě ![]()
@Káťa19 jo přesně s hlubokou. Chtěla bych ctyrkolku, trojkolku už mám koupelnu knorr joggy s, měla jsem velmi podobnou a byla jsem moc spokojená. Je to taková jednoduchá trikolja, ale mě vyhovuje.
Já nevím, jestli to nemám vydržet s tím concordem. Mně se líbil moc, dobře se s ním jezdí, to je fakt, ale ten koš a ta brzda!
Muž říká, že nemám pořizovat další, že je to zbytečný. No asi jo.
Proč Ne sedačky jsou strašně úzké, co jsem koukala, to by se mi líbilo samozřejmě.
Moc děkuji za odezvu, jaká je ta brzda u britax?