Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má někdo tuhle sedačku a octavii 99 combi, potrabovala bych vedet jestli tam jde zapnout, prijde mi ze ma kratke pasy uz s vajickem byl problem. děkuji
Máte zkušenost s Britax Römer Evola 123?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Evol...My máme Octavii, sice rok 2002, ale je to taky jednička, takže by pásy měly být předpokládám stejné a je to ok. Nevím, odkud jste, ale je možné do obchodu přijet a vyzkoušet, my se taky báli ![]()
Já mám octávku 97 a sedačku zapnu…sice musím pásy hodně natahovat, ale v poho ![]()
Holky a jste se sedačkou spokojené. Dnes jsem na ní v obchodě koukala (tedy na 2015) a docela se mi líbila. Jestli máte nějaké uživatelské postřehy (+/-) budu ráda.
Za mě zatím spokojenost. Jediné co mi vadí je to, že nejde spolohovat do lehu. Takže jestli mi prcek v autě usne, tak celou dobu sedí ![]()
Je tam snad jedna poloha víc dolehu, ale musí se nastavit dřív, než jí připneš pásy, takže vlastně na nic ![]()
Využívají vaše děti ten držák na pití? Příjde mi dost na těsno a v divném úhlu, tak jestli si prckové sami dokáží pití při sezení v sedačce odložit?
Držák na pití zatím nepoužíváme, taky mi přijde dost divně umístěný. Poloha lehu se musí nastavit ještě před jízdou, takže když vím, že bude spát, jedeme dlouho, tak přehodíme, jinak jezdí v sedu. Ale ona ta naše potvůrka už toho stejně moc nenaspí přes den… Spíš mi vadí, že ze sedačky dostane na přední sedadlo a snaživě ho okopává ![]()
No ta poloha „lehu“ se mi ani moc jako poloha lehu nezdá. Mě to připadá jako nějaký lehký polosed
a držák taky nevyužíváme