Britax First Class, kdo jí prosím máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
25.3.14 10:49

@j.a.n.i1 v kočárku, nebo taškách co jsou místo korbiček, rozhodně se s nima nepotáhnu v těch vajíčkách, to raději asi rozložím kočár si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
25.3.14 10:51

@Bejbyy proc myslis, ze je nebudes nosit ve vajickach? vzdyt je to nejpraktictejsi:-) ale jako opravdu se obavam, ze britax za ridice velice nevhodne..nevim, co mate za auto..mame passata kombika, rekla bych dost peostorne auto a chlap by se mi za volant oohodlne nevlezl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
25.3.14 10:53

@Katula1234 my jsme malí (170) oba, mám Fabku kombíka, co bude druhý nevím, Passat, Golf, Oktávka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
25.3.14 10:56

@Bejbyy Tak ve Fabce bych to viděla hodně mizerně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
25.3.14 10:57

@Bejbyy no..divej.nejlepsi asi bude to vyzkouset..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
25.3.14 10:57
@j.a.n.i1 píše:
@Bejbyy Tak ve Fabce bych to viděla hodně mizerně

ale souhlasim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
25.3.14 10:59

@Katula1234 jj vyzkoušet a podívat se na ty sedačky vůbec osobně… to určitě, já spíš fakt sonduju zatím co je za možnosti

Takže oběma děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
25.3.14 11:00
@Bejbyy píše:
@j.a.n.i1 v kočárku, nebo taškách co jsou místo korbiček, rozhodně se s nima nepotáhnu v těch vajíčkách, to raději asi rozložím kočár si myslím

Dělej jak myslíš, ale nepřijde mi to zrovna praktické, vzít doma kočár, naložit do něj děti, u auta přendat obě do sedaček (v zime ještě problém s oblečením, protože v tom v čem jim nebude v kočáru zima nepůjdou správně zapnout do sedačky, nebo tedy musíš dávat a vyndavat z fusaku), tak naložit tašky do kufru, složit podvozek a naložit ho taky…
To samé na nákupu, u doktora…
Já bych koupila vajíčka kompatibilní s podvozkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.3.14 11:28

@Bejbyy Ahoj :mavam:, my máme ted skoro tříletý dvojčátka. Sedačky jsme kupovali, když bylo dětem tak kolem půl roku, protože z vajíček hrozně rychle vyrostli. Jsou to pořádný dlouháni :-). Ještě neseděli a do posměrné sedačky jsme je dávat ještě nechtěli, tak jednoznačně vyhráli Britax first class. Skoro do roku a půl jezdili v sedačce v protisměru a tak do těch tří let jezdili po směru. Právě kupujeme nové…Nevím proč by se nemohla dát sedačka za řidiče, to by byla pro rodiny s dvěma dětma celkem prekérka ;). My máme taky Fabii combi a manžel měří skoro dva metry a že by tam měl hafo místa, tak to určitě ne, ale řídil většinou on a šlo to v pohodě. A já mám asi 176 cm a když jsem řídila já, tak jsem měla místo v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
25.3.14 11:29

@efii Děkujíííííí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.3.14 11:41

@Bejbyy Není vůbec za co ;)