Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Any: Já jsem objednala tu olivii máme červené auto tak bude pasovat a potahy se dají dost jednoduše oddělat a vyprat až se moc zaprasí
![]()
Any, ten Nicolas je již zabalený i se zrcátkem a stolečkem a jen čeká na odvoz, zítra ji máte doma.
steeve-fakt nestacim koukat.To se urcite do tohoto obchodu vratim,az budu neco potrebovat ![]()
Tak sedacka uz je na ceste ke mne ![]()
Jinak Steeve,pls,jeste dotazek za kamaradku(jsem ji poradila vas obchod pro mou spokojenost),rika,ze snad i maxi cosi 9-18 slo dat v protismeru?(neni si jista)-neni to dulezite,ale jen tak pro info
.No a pak,ze si vybrala maxi cosi i 15-36kg,kterou ted bude kupovat,protoze ta druha,lepsi,co se ji libila byla jen s pultikem?/Predpokladam,ze myslela lepsi Romer,ale jak koukam,tak jsou bezpultikove(my taky nemame u te vetsi pult)Jsme to jen tak zdrbly pres telefon cestou do prace,takze jsou to takove poloinformace,ale tak by me to zajimalo ![]()
MC 9-18 nejde dát do protisměru, do protisměru jdou jen 0-18, a ty MC nedělá.
A s pultíkem dělá jen Kiddy a Cybex, Kiddy 9-18 a 9-36, a Cybex 9-36 a ty jsou také jen posměrné, nejdou do protisměru, Römer ani MC s pultíkem nedělají
Diky Steeve,ja si to tak nejak myslela.Budu ji to muset vyvratit
.Ona teda chce koupit sedacku 15-36kg,nejlepsi ![]()
Jinak mne uz sedacka dorazila,tak studuju navod
.Zjistila jsem,ze tu vlozku pro mensi deti davno nepotrebujem
,pac synacek ma ted ve trech mesicich uz skoro osm kg.
.Jeste teda vydrzime co to pujde ve vajicku,ale rekla bych tak mesic,maximalne dva.
tak to jsem rád, že už sedačka dorazila,
a když bude kamarádka vybírat 15-36, tak mezi nejlepší 15-36 patří isofixové Römer Kidfix, nebo Cybex Solution X-FIX, Concord Transformer XT a T,
a bez isofixu pak Römer Kid, Cybex Solution X, Besafe IZI UP, Maxi-cosi Rodi XR, Concord Lift Evo
steeve-opet dekuju.Ja ji to preposlu
.Osobne mam Romer Kid,po predchozi dobre zkusenosti s Romerem Kingem,ale zvazuju koupi jeste jedne sedacky 15-36 do druheho auta,tak se mi ty tve hodnoceni docela hodi. ![]()