Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky co si myslíte o sedačce Britax-romer first class 2010 0-18 kg mají ji teď ve slevě tak o ní uvažuju http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Ja do ni jdu
.
Na zaklade vcerejsi diskuse jsem ji predsatavila manzelovi
a budem objednavat k Jezisku.
Prcek totiz ve trech mesicich meri 70cm..takze predpokladam,ze vic jak do pul roku ho do vajicka nenacpu.
Any to nenacpes
jinak náš roste trendem 4-5 cm za měsíc a narodil se s 54cm tak už nám začíná přečuhovat hlavička ![]()
Ahojky, měla jsem ji pro syna asi od 5-ti měsíců. Asi trochu starší model, ale na obrázku vypadají stejně. Byla jsem moc spokojená, mám ji doma schovanou pro případné druhé mimčo.
mikky píše:
Any to nenacpesjinak náš roste trendem 4-5 cm za měsíc a narodil se s 54cm tak už nám začíná přečuhovat hlavička
ja vim
.On se teda narodil jen s 52cm..ale v sestinedelich uz mel 62cm!
..no je to nezvyk,prvorozeny mel 74cm v jednom roku ![]()
Me by teda jeste zajimalo,jak se to vlastne dela s tim ditetem,kdyz nekde jdeme
,protoze vajicko postavim kamkoliv,ale nesedici dite si ani neposadim…(jestli me teda nekdo chape
).
Hodne jezdim s klukama sama,starsiho treba vozim do krouzku-tzn.ze po celou dobu budu mit mimco na rukach a pak pri obouvani,oblekani,podepisovani…ho polozim na zem?nebo na nakupu ho jeste neposadim do kosiku,kdyz nesedi…dalsi ruce na prechytnuti mit nebudu..
To by me trochu zajimalo,tyhle prakticke vychytavky ![]()
No já jsem přemýšlela přesně nad tím samým a asi to budu dělat tak, že bude jezdit v autě v té nové autosedačce a vajíčko budu vozit v kufru a tam ho budu přendávat. Na nošení nevadí že mu čouhá hlava ![]()
No vidis,mikky,to je fakt
.Asi to tak taky budu praktikovat.
Taky jsem to tak měla. Byl v sedačce a na přesuny jsem měla vajíčko v kufru, případně jsem měla šátek.
Taky mám stejný problém.Vajíčko je pro nás dost těsné a malýmu budou teprve 4měsíce takže je to síla.Ale tuhle sedačku mi doporučovali takže si myslím,že je to dobrá volba i co se týká ceny ![]()
Tak já už jsem včera tu sedačku objednala a dneska už mi i dorazila jsou rychlí
už jsme ji i odzkoušeli a zdá se být super. Ta montáž do auta je dost jednoduchá
tak malý v ní prostě bude jezdit a vajíčko necháme na to přenášení než dostane krosnu ![]()
no jestli jste objednávla tu Olivi z odkazu , tak to je ode mě, my jsme rychlí.
hele,mikky,ja to akorat chtela napsat
.
Objednavala jsem ji dnes ve 14:00,chlapik mi uz za sedm minut psal,ze objednavku vyrizuje a dneska dava k odeslani.Zitra dorazi.Musim je fakt pochvalit!
![]()
/jaky sis vybrala vzor?Ja Nicolas,mame i takove auto,i druhou sedacku pro starsiho-podobne barvy a vubec,po zkusenostech co uz vim,jak deti umi sedacku zaprasit…
/
steeve píše:
no jestli jste objednávla tu Olivi z odkazu , tak to je ode mě, my jsme rychlí.
Steeve,fakt?ja se totiz chystam napsat pochvalnej email
/chtela jsem hned,ale tak jsem si rekla,ze pockam na doruceni/.Jestli je to tedy od tebe,tak te tady CHVALIM VEREJNE ![]()
/jsem dokonce hned premyslela,jestli tu nezalozim diskusi s spokojenosti ruznych stranek-protoze objednavam zbozi velmi casto,ale tahle rychlost je jedinecna ![]()