Britax-romer first class 2010

4092
2.11.10 07:33

Britax-romer first class 2010

Ahojky co si myslíte o sedačce Britax-romer first class 2010 0-18 kg mají ji teď ve slevě tak o ní uvažuju http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17026
2.11.10 07:39

Ja do ni jdu :wink: .
Na zaklade vcerejsi diskuse jsem ji predsatavila manzelovi :lol: a budem objednavat k Jezisku.
Prcek totiz ve trech mesicich meri 70cm..takze predpokladam,ze vic jak do pul roku ho do vajicka nenacpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.11.10 07:44

Any to nenacpes :lol: jinak náš roste trendem 4-5 cm za měsíc a narodil se s 54cm tak už nám začíná přečuhovat hlavička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
2.11.10 07:50

Ahojky, měla jsem ji pro syna asi od 5-ti měsíců. Asi trochu starší model, ale na obrázku vypadají stejně. Byla jsem moc spokojená, mám ji doma schovanou pro případné druhé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.10 07:56
mikky píše:
Any to nenacpes :lol: jinak náš roste trendem 4-5 cm za měsíc a narodil se s 54cm tak už nám začíná přečuhovat hlavička :-)

ja vim :lol: .On se teda narodil jen s 52cm..ale v sestinedelich uz mel 62cm! 8-o ..no je to nezvyk,prvorozeny mel 74cm v jednom roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.10 08:26

Me by teda jeste zajimalo,jak se to vlastne dela s tim ditetem,kdyz nekde jdeme 8-) ,protoze vajicko postavim kamkoliv,ale nesedici dite si ani neposadim…(jestli me teda nekdo chape :lol: ).
Hodne jezdim s klukama sama,starsiho treba vozim do krouzku-tzn.ze po celou dobu budu mit mimco na rukach a pak pri obouvani,oblekani,podepisovani…ho polozim na zem?nebo na nakupu ho jeste neposadim do kosiku,kdyz nesedi…dalsi ruce na prechytnuti mit nebudu..
To by me trochu zajimalo,tyhle prakticke vychytavky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
2.11.10 08:37

No já jsem přemýšlela přesně nad tím samým a asi to budu dělat tak, že bude jezdit v autě v té nové autosedačce a vajíčko budu vozit v kufru a tam ho budu přendávat. Na nošení nevadí že mu čouhá hlava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.10 09:01

No vidis,mikky,to je fakt :palec: .Asi to tak taky budu praktikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
2.11.10 09:13

Taky jsem to tak měla. Byl v sedačce a na přesuny jsem měla vajíčko v kufru, případně jsem měla šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.11.10 12:34

Taky mám stejný problém.Vajíčko je pro nás dost těsné a malýmu budou teprve 4měsíce takže je to síla.Ale tuhle sedačku mi doporučovali takže si myslím,že je to dobrá volba i co se týká ceny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.11.10 14:44

Tak já už jsem včera tu sedačku objednala a dneska už mi i dorazila jsou rychlí :-) už jsme ji i odzkoušeli a zdá se být super. Ta montáž do auta je dost jednoduchá :palec: tak malý v ní prostě bude jezdit a vajíčko necháme na to přenášení než dostane krosnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
3.11.10 14:49

no jestli jste objednávla tu Olivi z odkazu , tak to je ode mě, my jsme rychlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 14:50

hele,mikky,ja to akorat chtela napsat :lol: :lol: .
Objednavala jsem ji dnes ve 14:00,chlapik mi uz za sedm minut psal,ze objednavku vyrizuje a dneska dava k odeslani.Zitra dorazi.Musim je fakt pochvalit! :palec: :palec:
/jaky sis vybrala vzor?Ja Nicolas,mame i takove auto,i druhou sedacku pro starsiho-podobne barvy a vubec,po zkusenostech co uz vim,jak deti umi sedacku zaprasit… :-D /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.11.10 14:51

steeve: jo objednávala super a díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 14:53
steeve píše:
no jestli jste objednávla tu Olivi z odkazu , tak to je ode mě, my jsme rychlí.

Steeve,fakt?ja se totiz chystam napsat pochvalnej email :-D /chtela jsem hned,ale tak jsem si rekla,ze pockam na doruceni/.Jestli je to tedy od tebe,tak te tady CHVALIM VEREJNE :kytka:
/jsem dokonce hned premyslela,jestli tu nezalozim diskusi s spokojenosti ruznych stranek-protoze objednavam zbozi velmi casto,ale tahle rychlost je jedinecna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí