Britax Römer First Class 2019

23
16.2.19 21:06

https://www.emimino.cz/…autosedacky/#…

V 6m a 7kg neni kam z vajicka spechat viz clanek. Dcera ma 9kg a 13m a porad je ve vajicku. Dokud netrci hlava ven z vajicka je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
16.2.19 21:07

@Veroniiikaaa Ahoj muzu se jen zeptat kolik mala meri? Moje mala ma 7 mesicu i ta vaha je podobna ale nam je vajicko jeste celkem velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
16.2.19 21:14

@Veroniiikaaa first class mame starou verzi (nevim, jestli je rozdilna) neni pro mimino tak pohodlná jako vajicko, je vic do sedu, neni uplne jednoduche ji spravne pridelat (my ji casto vydáváme).
Mame ji tedy z opacneho duvodu-male deti, co se ve vajicku otravovaly a z tehle sedacky videly ven, takze lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
16.2.19 21:24
@Veroniiikaaa píše:
Dobrý večer, prosím o radu. Nemate nekdo zkusenosti s autosedackou Britax Römer First Class 2019? Pripadne jakou pouzovate 0-18kg?
Nase mala ma 6 měsíců, necelych 7kg a do vajicka se nam uz nevleze…ma hlavicku tak akorat ve vajicku, ze uz si myslim ze to prestava byt bezpecne :(
Moc děkuji

Mate z vajicka vyndanou novorozeneckou vlozku? Necelych 7 kilo se musi vlez uplne v pohode.. :think: muj prostredni byl obrik tlustej ale do vajicka se jeste vlezl pri 10 kilech. Zbyly dve deti normalne do roka ve vajicku byly. Shodou okolnosti mam doma i tu first claas a s pohodlim vajicka se to neda srovnat. Uz jen to noseni ditka k autu. A pokus mate nejake pidi vajicko. Ja bych snad uvazovala o vetsim vajicku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.2.19 21:29

Máme už druhou a je v pohodě. Ovšem jak píšou holky, vajíčko je vajíčko. Moje děti, a jsou to obříci, šly z vajíčka až při 10kg. Radši sežeň větší vajíčko, do větší sedačky nespěchej.

• Citovat
  • Upravit
425
16.2.19 21:40

@Kikulele ma 68cm . . . Je to sice hubenour ale je dlouha.
Vajicko mame oc Camarelo ( koupila jsem v trojkombinaci s kočárkem ), prijde mi ze je to male vajicko… a novorozeneckou vlozku mame vytahlou.

A ma větší vajíčko máte doporuceni ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.2.19 21:56

@Veroniiikaaa ja mam maxi-cosi cabriofix novorozeneckou vlozku uz tam taky nemam, teda ona je tam jakoby na dve casti, takovy klinek pod zadeckem, a polstrovani kolem hlavicky, to jsem tam dala dneska, bylo teplo a malou jsem davala do autosedacky bez zavinovacky tak aby ji nepadala hlavicka kdyz usne (havicku normalne drzi).Jinak kdyz ma zavinovacku tak polstovani kolem havicky neni treba. Ale jsem s ni moc spokoje a prijde me celkem prostorne. A mala je v nem spokojena, i si myslim ze je o malinko kvalitnejsi nez z trojkobinace proto jsem jej porizovala. Jinak moje mala ma 67cm a urcite vydrzi do toho roku si myslim ne-li dele. Zkus se treba mrknout na bazarkach, nebo nevim. Ale cim dele ve vajicku tim lepe bych rekla. :kytka:

Příspěvek upraven 16.02.19 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
16.2.19 21:56

Mame jsme spokojeny, ale takhle male dite bych do ni nedala. Je hodne do sedu. Syna jsme do ni dali az skoro v roce. I my jsme predtim vystridali 2 vajicka.
Jinak ve druhem aute mam britax dual fix m i-size. Ta uz mi prijde vhodnejsi pro 6m. Je otocna, ma 2 polohy, ale je tak 3× drazsi nez ta first class. Ale jestli mate jen jedno auto tak bych zainvestovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
16.2.19 22:15

@Veroniiikaaa souhasim s prispevkem vyse.. Maxicosi cabriofix jsem mela na vsechny deti.. Navic bude jaro, leto, dite bude jezdit min oblecene do roka nemate problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.2.19 09:44

a kolik místa má u té hlavičky, nemůžeš dát foto? se zakrytým obličejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.2.19 12:36

@Káťa19 co myslíš ? Mě už to prijde tak na hrane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.2.19 13:06

@Veroniiikaaa Jeste kousek tam ma, hlavicka nesmi precuhovat, nemas moznost od nekoho pujcit na par mesicu vajicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.2.19 13:23

@Káťa19 bohužel nemam :( a pochybuji ze az ji zacne precuhovat hlavicka, ze by uz mela 9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.2.19 15:18

@Veroniiikaaa je to fak divny, moje deti byly ve vajicku skoro do roka a to byly celkem buclati, kluk mel pri narozeni 4170g. Musi to byt nejaka mensi sedacka. A vyndala bych tu podlozku, to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19573
17.2.19 17:30

Jako mama trech deti (tudiz s praxi vychytat ruzny situace tak, aby to bylo co mozna nejschudnejsi) Bych ted urcite vytahla tu vlozku.. A az zacne precuhovat hlava, jakoze vazne. Koupila bych klidne tu Britaxku, vydrzi vam pak dlouho. A pak vozila ditko v ni.. A ve vajicku ji prenasla k autu i z auta. Doma do vajicka, prisla bych k autu, prendala do autosedackya vajicko mrskla do kufru. A cestou z auta zase obracene. :think: nebo pripadne poridila ergo nositko.. Tak jsem to udelala ja, kdyz se syn do vajicka nevlezl (on byl vazne tlustoch, v pul roce mel skoro 10kilo). Proste z domu v nositku, do sedacky a domu zase v nositku (na rukach jsem nemela sanci ho odnest, treba dal na parkoviste)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí