Britský modrý kocour

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
992
6.10.09 21:18

Britský modrý kocour

Ahoj holky,

máme britského šestiletého modrého kastrovaného kocoura a malému se objevila alergie. Nevíte o někom, kdo by chtěl modrého briťáka? Je mu už šest let, je vykastrovaný a je samotář ve smyslu, že se moc nesnáší s jinými zvířaty. díky za příp. odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14597
7.10.09 08:02

Lakyno , jakým způsobem je zvyklý se venčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.10.09 08:08

Venčíme ho na vodítku většinou jednou za den tak na dvacet, třicet minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
7.10.09 08:17

A odkud jste? Já jsem kočičí máma, ale k miminku jsem kočky nechtěla, miminko odrostlo a mám doma manžela, kterej je z rodiny, kde kočky milují nade vše. Navíc je Brit :wink: …Briťáčka jsem vždycky chtěla…kolik za něj chcete? :wink:

My jsme z okraje Prahy a bydlíme v rodinném domě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.10.09 08:24

Dáváme ho zdarma do dobrých rukou, nechceme za něj nic, protože je již starší a chci aby se dostal k dobrým lidem - nechala bych k němu samozřejmě přepravku, škrabadlo, kočičí WC, misky, vodítko, zbytek nakoupeného jídla. Jsme z Benešova u Prahy. Nejlepší by bylo, kdybyste se přijeli na něj podívat. Mě by se hodil tak začátek příštího týdne. O víkendu jsem mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
7.10.09 15:21

U nás to nakonec nevyjde, přeci jen kocourek bude potřebovat hodně trpělivosti zvyknout si v cizím prostředí a došlo mi, že to bych asi osmiměsíčnímu dítěti těžko vysvětlovala…takže pokud máte někdo jiný zájem, ozvěte se Lakyně :wink:

Škoda, Briťáčka bych moc chtěla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.10.09 19:21

Ahoj DuantNefret, i tak moc díky za příp. zájem. Tak jestli někdo máte zájem nebo o někom víte, písněte. díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.10.09 18:53

Ahoj,zkus dát inzerát někam do novin z vašeho okresu(my máme Českobudějovické listy).My takhle našli inzerát a hned si pro číču dojeli.Já jsem moc zdaleka a pochybuju,že by mi třetí prošla.Tak držím palce,ať brzy seženete hodné lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
8.10.09 21:51

Ahojky, tak se mi dnes ozvala paní na inzerát, že si kocoura vezme, bydlí dokonce nedaleko nás, takže se za ním budeme moci podívat. Takže kocour je udaný, nám je to moc líto, ale jinak to nešlo. díky za shlédnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.10.09 18:46

Tak to je super a hlavne je dobre,ze se muzes na kocourka zajit podivat a uvidis,jak se mu dari.Tak at dlouho nesmutnis a kocourek se ma dobre.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.10.09 18:47

Taky mám radost, že bude u vás blízko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie