V těhotenství mě brní ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
963
6.9.10 09:15

Holky, já se přidávám do klubu. Ruce mě brní už od 34.tt a dnes ráno je to až v takovém stavu, že pravou ruku nemůžu pořád rozhýbat. Jakmile ohnu prsty, tak mě ruka bolí až po loket. Doufám, že to přejde, nebo nevím co jinak s tím. Už jsme ve 36.tt a vážně by mi vůbec nevadilo porodit, jelikož malá by byla absolutně OK, jen trošku menší. Zas by utahala i ty malý oblečky, co má doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.9.10 15:38

Jo souhlasím,nedávno s tím byl na operaci můj manžel,ještě teď je na neschopence,páč nedbal rad doktorů a ten nerv si ještě v zárodku pěkně namohl.No já doufám že to porodu přejde,protože už fakt nemůžu bolestí spát,navíc se mi k tomu přidaly ještě nohy,poslední týden mi brutálně otekly,že nevidím kotníky a bolej jak čert.Ty ruce už mě brněj i přes den až po loket,připadá mi že se mi snad rozervou žíly :-?

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
30.11.10 00:54

Ták to jsem neveděla že je nas tooooolík! :mavam: Take jsem to měla. Byla to poslední kapka pro volbu alternativni mediciny. Homeopatika, a za tyden po problémech. Už čtvertym rokem mám klíd :wink:

• Citovat
  • Upravit
75
21.5.11 06:12

Holky super za tuhle diskuzi, i když už starší.
Ještě jednou tohle téma otevírám … :roll:

A po těchto příspěvcích se pasuji do skoro normálních mamin … brnění a mravenčení nás má víc.

Já si dávám zatím kyselinu listovou … :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky